←  Galerijos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Neverman Galerija

nuotrauka NevermanO_O 2009-01-24

Na va ,cia siaip mano pirmas darbas,todel patarkite ir panasiai :) beje cia nieko rimto,siek tiek pazaidziau ir viskas :D tikiuos ismokti daugiau ir padaryt ka nors jau rimtesnio :) Nuotrauka beje,teko mazinti kokybe,nes per didelis failas butu ...
Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-01-24, 17:29
Cituoti

nuotrauka Kzkas 2009-01-24

Matos, kad tai pirmas arba antras tavo darbas. Shawn Micheals net netinka cia ir reikejo ji pacioj apacioj det. BG irgi nestebuklingas. Galejai daryti dydi 400x120.

P.S. Reginkis i turnyra ismoksi ka nors naujo.
Cituoti

Va dar vienas mano "darbas" :)
Nuotrauka kazkodel man atrodo ,kad sitai gerai padarytas (paneikite tai XD ) btw ,aciu kzkas :) beje,gal kas zinote kiek laiko imageshack paveiksliukai ideti laikosi? padariau ir be to ikyraus saito su kuriuo atejo mano pasiskolintas zmogeliukas :D taciau nematau reikalo mesti tos versijos kol sios neivertins niekas :D
Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-01-24, 18:18
Cituoti

nuotrauka Valhalas 2009-01-24

Pirmam background'as visiškai nesiderina, antram ne taip žymiai, bet ta pati bėda, tų brūkšnių apskritai siūlyčiau atsisakyti, nes bent jau man tai tikrai nekaip jie atrodo - kokį nors kitą efektą pabandyk daryt ;)
Cituoti

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-01-24, 19:15, pasakė:

Pirmam background'as visiškai nesiderina, antram ne taip žymiai, bet ta pati bėda, tų brūkšnių apskritai siūlyčiau atsisakyti, nes bent jau man tai tikrai nekaip jie atrodo - kokį nors kitą efektą pabandyk daryt ;)

Nuotrauka na va cia paskutinis is bruksniuotoju :) na tai belieka ejti ir aiskintis kokiu dar geru efektu yra ,nes neisivajzduoju .... jaj kas zinot tai pasakykit jaj bus laiko :(
Cituoti

nuotrauka BoXiX 2009-01-24

www.sigtutorials.com
www.imagination.lt

Nes darbai tragiški dabar.
Cituoti

Rodyti pranešimąBoXiX, 2009-01-24, 19:41, pasakė:

www.sigtutorials.com
www.imagination.lt

Nes darbai tragiški dabar.

ok ;) aciu ,na gal ka ir pramoksiu :)
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2009-01-24

Vietoj to, kad padarytum 5min darba siulau bandyt daryt 1, bet gera. Zinoma pirmi darbai, bet kolkas tik trash.
Cituoti

nuotrauka Kzkas 2009-01-24

Zinok niekas negime mokedamas, eini ieskai per photoshopa ir randi patinkanti efekta, pasedesi 3 h ir zinosi kur geri, o kur blogi efektai.
Cituoti

Na pabandziau kazka su effectajs,na pralejdau prie sito gana daug laiko,nes kadangi esu prie loptopo dabar(jis gana senas ) tai jis labai stringa,kol effectus isbandziau XD na zodziu kritikuokit...
Nuotrauka

va dar vienas darbas,blem .niekajp neisejna tokio grazaus ir svieciancio BG kajp pas kitus,padekit kas galit :)!

Nuotrauka

na tokiu atveju ir 3toki greita darba idesiu ;)

Nuotrauka
Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-02-04, 17:17
Cituoti

nuotrauka BoXiX 2009-02-05

Pirmas darbas S-U-C-K-I-N-A . Labai renderis netinka fonas blogas, tekstas irgi nepatiko. 3/10

Antras tai reikejo ant fono gradientą uždėt ir teksta normalų dėt. 5/10

Trečias idomesnis, bet man vistiek nepatinka fonas. 5.5/10
Cituoti

nuotrauka NevermanO_O 2009-02-05

Na va naujai iskeptas darbas...lyg ir patobulejau :thumb:?ar ne?

Nuotrauka
Cituoti

nuotrauka PlutoniX 2009-02-05

Tutai tutai i dar karta tutai. :thumb: Nera jie sunkus. Ypac tas kur numete Boxix sigtutorials.com. Ten viskas labai aisku :D
Cituoti

nuotrauka NevermanO_O 2009-02-10

Nuotrauka

Stai ir mano darbelis is Turnyro,na kadangi ten susilaukiau mazai balsu,noreciau atskirai isgirsti ka manote <_< Ir walleri,taip ,tai mano liurbiskas formatas <_<
Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-02-10, 18:14
Cituoti

nuotrauka SmS 2009-02-10

Man visai patiko, tik kad truputį blankus (kaip ir visi mano) , o man patinka ryškūs.

Walleri, aš jam tą patį pasakiau prieš dedant darbą <_<
Cituoti

nuotrauka SwedaS 2009-02-10

Na man sitas darbas grazei atrodo tik, kad formatas nekoks. Bandyk daryti 350x150 ar kazka pan <_<
Cituoti

nuotrauka NevermanO_O 2009-02-10

argh tik ir girdziu ,kad formatas netoks :)
Cituoti

nuotrauka NevermanO_O 2009-02-12

Va cia dar toki keista padariau,na nzn nesiziuri man,o jum? (tik nekalbekit apie formata :D)

Nuotrauka
Cituoti

nuotrauka SwedaS 2009-02-12

Daryk narmalaus formato tai ir nesnekesim. Na o pats darbas toks paprastas IMO. Na manau reiketu remelio.
Cituoti

nuotrauka NevermanO_O 2009-02-12

Supratau ,kad nemoku daryti normalaus formato sigu..

Nuotrauka
Cituoti

nuotrauka SwedaS 2009-02-12

Nuo joo... :D BG gal ir nieko butu bet visa kita... Desinej pusej HBK plastaka nukirpta. Kairej pusej narmaliai isvis tik ranka su koja matosi :D Nu bandyk daryti ir manau tau pavyks sukurti grazu normalaus formato siga :D
Cituoti

nuotrauka BoXiX 2009-02-13

Prisižvengiau iš HBK rankos:D, esmę pasakė Švedas:D
Šį pranešimą redagavo BoXiX: 2009-02-13, 14:59
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2009-02-13

dabar HBK reiškia Hand Break Kid :)

(nuomonė apies sig'ą ta pati ^^)

o tas su DX tai labiau žiūrėtųsi kaip wallpaperis o ne sigas... i think so... :)
Cituoti

nuotrauka NevermanO_O 2009-02-15

Kazkaip kai prasidejo turnyras uzejo noras padaryt siga kurio nebuvo tuo metu kai reikejo siusti..

Nuotrauka
Cituoti

nuotrauka BoXiX 2009-02-15

ROFL LOL LMAO. Gerai focalas deformuotas :lol: . Tekstas netinka nors BG visai norm. Keisk teksta ir normalu jericho įdėk.
Cituoti