Įvertink filmą
emouTion 2009-01-16
Taigi sugalvojau sukurtį tokį topica nes kaip pastebėjau jau yra Įvertink dainą ir Įvertinkžaidimą taigi vertiname filmus ......Parašykit ne tik vertinimą bet ir kas patiko , nepatiko.....
Madagaskaras 2 kaip vertinate šį animacinį filmą
P.S:Jei galit idėkit Trailerius
Šį pranešimą redagavo -=dark-gb=-: 2009-01-16, 20:42
Madagaskaras 2 kaip vertinate šį animacinį filmą
P.S:Jei galit idėkit Trailerius
Šį pranešimą redagavo -=dark-gb=-: 2009-01-16, 20:42
BoXiX 2009-01-16
Nelabai man patiko tas filmas. Kaip ir dauguma tokio tipo filmu... (Ice Age, Kung Fu Panda) ir t.t. Duočiau 6/10.
HANCOCK
HANCOCK
Skorpio 2009-01-19
Mauglio pranesima teko istrinti, nes neatitiko topiko taisykliu or smth like that.
Hancock aaam nieko nepasakysiu nei gero nei blogo. Manau filmas skirtas uzdirbti pinigus, kuri smagu paziureti kai neturi ka veikti, tiesiog atsipusti, neziureti per daug idemiai gilinantis i detales. Will Smitho aktoriaus gabumu cia matau neperdaugiausiai, palyginus su I am Legend, kur jam teko beveik visa filma vaidinti vienam, kas yra tikrai pakankamai sudetinga, siame filme jis bega, gaudo ir shaudo Bet filmui vistiek duosiu pakankamai gera ivertinima 6.5/10
Filmas kuri noreciau as pasiulyti butu 1998 metu filmas Fear And Loathing in Las Vegas. (imdb: http://www.imdb.com/title/tt0120669/ ) Filmas tiesiog apie gyvenima apsvaigus nuo narkotiku. Mano manymu nuostabi komedija
youtube:
Šį pranešimą redagavo Skorpio: 2009-01-19, 14:48
Hancock aaam nieko nepasakysiu nei gero nei blogo. Manau filmas skirtas uzdirbti pinigus, kuri smagu paziureti kai neturi ka veikti, tiesiog atsipusti, neziureti per daug idemiai gilinantis i detales. Will Smitho aktoriaus gabumu cia matau neperdaugiausiai, palyginus su I am Legend, kur jam teko beveik visa filma vaidinti vienam, kas yra tikrai pakankamai sudetinga, siame filme jis bega, gaudo ir shaudo Bet filmui vistiek duosiu pakankamai gera ivertinima 6.5/10
Filmas kuri noreciau as pasiulyti butu 1998 metu filmas Fear And Loathing in Las Vegas. (imdb: http://www.imdb.com/title/tt0120669/ ) Filmas tiesiog apie gyvenima apsvaigus nuo narkotiku. Mano manymu nuostabi komedija
youtube:
Šį pranešimą redagavo Skorpio: 2009-01-19, 14:48