emouTion galerija
BoXiX 2008-12-06
LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABAI gražus logo . Unrealiai patiko. Žodžiu labai gražiai tik galiu pasakyt, Michaels čia ne į temą . Labai gadina vaizda jis. Reikėtu jam koki gradient užmest arba duplint tą patą Michaels renderį kartą, naują renderį gausian blur apie 1.5 ir statyt ant overlay. Turetų gražiau gautis + michaels blogai iškirptas. www.psdprotocol.com. Labai daug wrestlingo renderiu.
PS. Hearbreak užnešą į Beartbreak, o Kid užneša į Aid.
PS. Hearbreak užnešą į Beartbreak, o Kid užneša į Aid.
real_deal 2008-12-07
Ne į temą | Nu cia izulumo virsune! Siulyciau administracijai pagalvot ar nMo tikrai reikia tokiu "nariu" |
fanatix 2008-12-08
Ne į temą | Jėzau ko čia db užsipuolet.Aš pradžioj irgi imdavau kitus bg ir dėdavau ant viršaus kąnors...Tik nepublikuodavau aišku.... |
NordiC 2009-02-01
Daryk mazesnius jezau.... Lb jau paprastas tas tavo darbas, pasiieskok kas tau patartu.
Refresh_22#MVP 2009-02-01
Tu gal tokiu "neraliu" darbu geriau nepublikuok.. O tik dirbk , dirbk ir dirbk..
SwedaS 2009-02-10
Na tas darbas su Undertaker tai toks vaizdas, kad butum paemes paveiksliuka ir uzrases teksta. Na nors gal taip ir buvo. Jei nori ka nors padaryti su PS tai ieskok tutu, skaityk ir dirbk
emouTion 2009-06-09
Nu nelabai gavosi man tai BS bet noriu kad pasakytumet kas netaip nors as manau kad viskas netaip
Šį pranešimą redagavo emouTion: 2009-06-09, 21:36
NevermanO_O 2009-06-09
Tragiskas vaizdas.
Desnei visiskai netinka tas cd4 ir dar per ji tekstas sunkiai izurimas.Tekstas taip pat visiskai netinka.|
Backrounde Clouds+Lighting lens ar kaip ten jos vadinas? Ir ant skate uzmestas diffuse glow lygtais...Nu zodziu,nepasistengei ,rezultatas baisus,visai nesiziuri.
Bandyk dar karta arba paskaityk koki tuta.
http://www.sigtutorials.com/tutorials/basi...sic-grunge.html <--- Pacio paprasciausio sigo (kuris jau graziai mazdaug ziuris) tutas,mokykis
Desnei visiskai netinka tas cd4 ir dar per ji tekstas sunkiai izurimas.Tekstas taip pat visiskai netinka.|
Backrounde Clouds+Lighting lens ar kaip ten jos vadinas? Ir ant skate uzmestas diffuse glow lygtais...Nu zodziu,nepasistengei ,rezultatas baisus,visai nesiziuri.
Bandyk dar karta arba paskaityk koki tuta.
http://www.sigtutorials.com/tutorials/basi...sic-grunge.html <--- Pacio paprasciausio sigo (kuris jau graziai mazdaug ziuris) tutas,mokykis
Refresh_22#MVP 2009-06-10
su tmac bendram be texto geriausias v3 , o textas geriausias v3. Su Ronaldo textas apgailetinas.
Unbroken 2009-06-10
Nepatiko nei vienas - visų pirma - tavo sig'ų dydžiai blogi, visų antra - tekstai lievi, visų trečia - apskritai - boring. Skaityk tut'us.
Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-06-10, 14:22
Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-06-10, 14:22
NevermanO_O 2009-06-11
Tik 10min skirtumas,tam nereikia naujo posto
Tekstas lievas,renderis arba blogai sumazintas arba tiesiog lievos kokybes pasiemei.Bg bent man negrazus ir netinka.
O siaip tai v1 atrodo siek tiek geriau...Ir kas ten salia punko kaires rankos per balta deme ?
Zodziu bandyk daryt ilgiau ir grazu darba koki nes sita visai nesiziuri ,na nebent tas su songoku is pirmo zvilgsnio ne taip blogai kai kiti,bet paziurejus ilgiau tas pats sh...Zodziu,stenkis labiau.
Tekstas lievas,renderis arba blogai sumazintas arba tiesiog lievos kokybes pasiemei.Bg bent man negrazus ir netinka.
O siaip tai v1 atrodo siek tiek geriau...Ir kas ten salia punko kaires rankos per balta deme ?
Zodziu bandyk daryt ilgiau ir grazu darba koki nes sita visai nesiziuri ,na nebent tas su songoku is pirmo zvilgsnio ne taip blogai kai kiti,bet paziurejus ilgiau tas pats sh...Zodziu,stenkis labiau.
Nervas 2009-06-11
Man sitas darbas patiko. Lyginant su anais darbais, sitas pats geriausias. BG atrodo gerai, neperryskus kaip buvo Songoku darbe. Demesys nekrinta daugiausia i teksta, nes jis ne toks gigantiskas koks yra anuose darbuose (kas yra gerai).