←  Software

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

New Skype virusas

nuotrauka emouTion 2008-12-03

Man jau pries koki menesi atsirado virusas(P.S. Man pries menesi perinstaliavo windows)atsirado toks virusas.Kolkas man nieko blogo nedaro tik uzknisa.Virsusas-Kai tik pradedu nauja pokalbi(tekstini) zmogui su kuriuo kalbu kaip kad butu manes nusiunciama nuoroda o pries tai dar padedami du smile.PVZ: :S :S http://32m.org/uq65h tj wa gal zhinot kas tai per virusas?
Šį pranešimą redagavo -=dark-gb=-: 2008-12-03, 12:11
Cituoti

nuotrauka Valhalas 2008-12-03

Prasiskanink su spybot/spydoctor, antiviru kokiu normaliu (kashperky ar pnš) turėtų pagaut, koks bebūtų ten virusas nieko gero iš jo neverta laukt ir nepalikinėt :rolleyes: Realiai iš pobūdžio tai kirminas koks nors simple gali būt, bet yra tikimybė, kad ir kas nors rimtesnio.
Cituoti

nuotrauka Bla 2008-12-03

Valhalai, skanavau simta milijona kartu, bet nothing! Neranda jo.

Bet as buciau ne as - jei neistrinciau.

Taigi, bandau paaiskinti, kaip galima aiskiau :

Paspausk ant tos juostos kur visus langus nuleidi ir pakeli,desiniu peles klavisu - > spausk 'uzduociu tvarkytuvas (task manager) -> spausk 'procesai' - > rask 'mirc' (cia virusas) ir desiniu peles klavisu ant jo spausk -> spausk 'proceso pabaigimas'.
Tada per starta eik i valdymo skyda, kur pasalinti arba prideti programas - > ieskok 'mirc' ir trink naciort.
Gali rasyt , kad ne viskas istrinta, bet vistiek nemeto linko per skype.
Ir perkrauk pc.
Cituoti

nuotrauka Valhalas 2008-12-03

Rodyti pranešimąBla, 2008-12-03, 18:36, pasakė:

Valhalai, skanavau simta milijona kartu, bet nothing! Neranda jo.

Bet as buciau ne as - jei neistrinciau.

Taigi, bandau paaiskinti, kaip galima aiskiau :

Paspausk ant tos juostos kur visus langus nuleidi ir pakeli,desiniu peles klavisu - > spausk 'uzduociu tvarkytuvas (task manager) -> spausk 'procesai' - > rask 'mirc' (cia virusas) ir desiniu peles klavisu ant jo spausk -> spausk 'proceso pabaigimas'.
Tada per starta eik i valdymo skyda, kur pasalinti arba prideti programas - > ieskok 'mirc' ir trink naciort.
Gali rasyt , kad ne viskas istrinta, bet vistiek nemeto linko per skype.
Ir perkrauk pc.

Tai jei taip simple išsitrina čia realiai ne virusas - šiaip šiūkšlė ;D, tokiu atveju, jei kaip skype add-onas veikia tai gali ir neaptikt, nors dar nebuvo man asmeniškai atvejų, kad mano minėtos programos būtų kada nors apvylusios :rolleyes:
Cituoti

nuotrauka emouTion 2008-12-04

Keista kazkaip bet man aptiko kaip virusa istryniau ir pagaliau normalu skype turiu...thx valhalai
Cituoti