Pivot E-Fedas
Kzkas 2008-11-24
Mini E-Fed prasideda!
Pabandžiau sukurti toki kaip e-fed aiškų kovos labai trumpos ir sudarytos tik iš kelių veiksmų, bet manau laikui begant kovos bus žymiai įdomesnės ir profesionalesnės.
Pirmoji kova: Tony vs Raiden.
Kiekvienas norintis taipat gali sukurti kova. Tai labai paprasta, is droidz.org parsisiunciat 2 stickmenus. Jiems duodate kokius nors vardus, tada padarote kova taip kaip as su startu ir pabaiga. Idedat kova ir stickmenus, kad su jais galetu kurti kiti.
Wrestleriai:
1. Raiden
2. Tony
Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2008-11-24, 17:44
Pabandžiau sukurti toki kaip e-fed aiškų kovos labai trumpos ir sudarytos tik iš kelių veiksmų, bet manau laikui begant kovos bus žymiai įdomesnės ir profesionalesnės.
Pirmoji kova: Tony vs Raiden.
Spoiler'is
Kiekvienas norintis taipat gali sukurti kova. Tai labai paprasta, is droidz.org parsisiunciat 2 stickmenus. Jiems duodate kokius nors vardus, tada padarote kova taip kaip as su startu ir pabaiga. Idedat kova ir stickmenus, kad su jais galetu kurti kiti.
Wrestleriai:
1. Raiden
2. Tony
Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2008-11-24, 17:44
Lyncaz 2008-11-24
taip ir nesupratau kuo čia susiję su E-Fed? tie patys (tik kitokie) stickmanai atlieka kažkokius veiksmus, tik dar priedo ir pin'ą padaro... taip pat veiksmai lievi (bent kol kas)... I don't get it...
Kzkas 2008-11-24
Per greitai padarei pina Imesk kai galesi tuos stickmenus ir pina leciau daryk Padaryk kokius 6-5 framus tokius pat kiekvieno.
To Lyncaz: Nu gal ne E-fed, bet federacija.
Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2008-11-24, 19:00
To Lyncaz: Nu gal ne E-fed, bet federacija.
Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2008-11-24, 19:00
Šnypas 2008-11-24
o as siulyciau pvz vienas padaro kazkokia dali ir ideda failiuka .piv td kitas dar prideda ir t.t. kol pasidaro ilga ir idomi kova
Kzkas 2008-11-24
Galetu taip buti. Laikas pvz viena savaite. Kiekvienas dalyvis turi po 2 kovotojus. Kova isviso 10 veiksmu t.y. 2 kovotojai po 5 veiksmus, kieno eile tas gali daryti, bet ka su savo ir priesininko wrestleriu, bet tik 1 veiksma, poto kitas taipat gali daryti ta pati. Ir pvz kiekvienas kas nori kai balsuoja vertina ta veiksma kriterijuose profesionalumas, atlikimas ir grazumas. Dar viena kova:
Death Man vs Killer
Winner is:
Death Man vs Killer
Winner is:
Spoiler'is
seimas2 2008-11-24
Ne į temą | Atrodo tikrai apgailėtinai, net nesuprantu ką čia jūs padaryt bandot? |
Bottom 2008-11-24
Kzkas, 2008-11-24, 19:45, pasakė:
Galetu taip buti. Laikas pvz viena savaite. Kiekvienas dalyvis turi po 2 kovotojus. Kova isviso 10 veiksmu t.y. 2 kovotojai po 5 veiksmus, kieno eile tas gali daryti, bet ka su savo ir priesininko wrestleriu, bet tik 1 veiksma, poto kitas taipat gali daryti ta pati. Ir pvz kiekvienas kas nori kai balsuoja vertina ta veiksma kriterijuose profesionalumas, atlikimas ir grazumas.
Jo jo, o kaip gi. O gal dar galėtųme ir kurt ką nors su paint'u, bet vienas turėtų kažką padaryt su paint, kitas atsiunčia kitam, dadeta ką su Pivot, o trečias su PhotoShop? O po to! Visą šį šedevrą užvadinam, ir lai jis kaunasi naujam e-fed, kuris vadinsis ROFL "Really Ockward Fighting League".
Rimtai, Kzkas, jei susilaukė susidomėjimo sigų turnyras, tai gal visur su turnyrais neįsijauskim?
Kzkas 2008-11-24
Nu as nesakau, kad jus turit kurt, snypas pats pirmas pasiule daryt, kad siuntinet . Man gerai as galiu ir vienas kurt O Seimai pries tavo paint igudzius net ner ko lygintis
Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2008-11-24, 20:26
Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2008-11-24, 20:26
BoXiX 2008-11-24
DAMN! Ar čia visi crazy ? 2 dienas padirbę su pivot kuria jau e-fed`us visokius. Pirmą reikia daug ką išmokti running, jumping, walking .
- Pirmasis darbas
- Berods keturiasdešimtas darbas
Progresas matosi ryškiai. Siūlau nueiti į tokią pivot wrestling`o sveitainę kur yra daug tut`ų ir t.t.
PS. Web nesakysiu čia, nes nenoriu gauti warn`o.
- Pirmasis darbas
- Berods keturiasdešimtas darbas
Progresas matosi ryškiai. Siūlau nueiti į tokią pivot wrestling`o sveitainę kur yra daug tut`ų ir t.t.
PS. Web nesakysiu čia, nes nenoriu gauti warn`o.
BoXiX 2009-01-11
Begimas tragiškas. Youtube įvesk "pivot running tutorial" ir galbūt išmoksi. Nėra frame skipų beveik (išskyrus begimą). 5/10. Neskaitant Nervo darbų turbūt 6/10 duočiau tik Lynco darbui. Didesnių balų čia nesu davęs.
SmS 2009-01-11
BoXiX 2009-01-11
Nuo 4 - 7. Tik moonsault`ui duočiau 8. Kai turėsiu laiko galėsiu numest linką darbū kuriems duočiau 10.
SmS 2009-01-11
BoXiX 2009-01-11
Mano:
- 8
- 7
- 6
Impact, Fanatix, Lyncaz:
- 3
- 3
- 4.5
- 6
Įdėjau palyginimui. Kad vis dėlto nusišnekėjai.
Pridursiu. Aš stickinu kokius 4mėn. Kai kūrie iš čia pastickino 2 dienas. Ir duodamas sau didesnį balą sakau, kad visi lopai lozeriai? Pakopink post`ą kur kurnors sakiau, kad kiti nevykeliai, o aš kietas. Hm?
Šį pranešimą redagavo BoXiX: 2009-01-11, 22:11
- 8
- 7
- 6
Impact, Fanatix, Lyncaz:
- 3
- 3
- 4.5
- 6
Įdėjau palyginimui. Kad vis dėlto nusišnekėjai.
Pridursiu. Aš stickinu kokius 4mėn. Kai kūrie iš čia pastickino 2 dienas. Ir duodamas sau didesnį balą sakau, kad visi lopai lozeriai? Pakopink post`ą kur kurnors sakiau, kad kiti nevykeliai, o aš kietas. Hm?
Šį pranešimą redagavo BoXiX: 2009-01-11, 22:11
SmS 2009-01-11
BoXiX 2009-01-11
Nekalbant apie slow-motion. Įsižiūrėk į mano ir kitų darbus. Kitų darbuose rankos išvis nejuda. Wrestleriai neliečia žemės. Skrenda greitai, stalas lūžta lėtai. Atsigauk krč. Ir dar neatsakai į paskutines dvi eilutes .
SmS 2009-01-11
BoXiX, 2009-01-11, 22:16, pasakė:
Nekalbant apie slow-motion. Įsižiūrėk į mano ir kitų darbus. Kitų darbuose rankos išvis nejuda. Wrestleriai neliečia žemės. Skrenda greitai, stalas lūžta lėtai. Atsigauk krč. Ir dar neatsakai į paskutines dvi eilutes .
Tu jas pridėjai kai rašiau komentą. Labiau kalbu apie tavo pasikėlimą, nei darbų lygį. Tarkim sutinku,kad esi labiau pažengęs pivot nei kiti. Taip kaip pažengęs Bottom GFX. Ir dabar palygink save ir Bottom. Žmogus ryškiai daugiau nusimano už mus, bet nerėkia kaip tu: Tragiška! Baisu!. Jis mums pasako bėdas, ką daryti, o tu žmones vos ne neviltin varai. Beto nėra tie darbai tokie blogi, ypač Bingo, kur jis suderino visas spalvas, nes kai žmonės daro flower power stilium tai...
BoXiX 2009-01-12
Žmogau, ar tu durnas ar tokiu apsimeti? Taip parašiau BingoLT, kad tragiškas begimas (taip ir yra) ir čia jau pasikelimas wtf? Bottom nevartoja žodžio "tragiškas"? "baisus"? "Crap"? Atsigauk žmogau.
BingoLT darbe klaidu yra daug.
1. Begimas labai prastas.
2. Kai buvo padarytas Elbow Drop, kojos nuo virviu nukrito su dideliu frame skip`u.
3. Powerbomb veiksmas padarytas žiaurei prastai.
4. Labai didelis darbo greitis.
Pliusai:
1. Geras stunner atlikimas
2. Reversas ir Pin geras.
3. Atsistojimas geras.
BingoLT darbe klaidu yra daug.
1. Begimas labai prastas.
2. Kai buvo padarytas Elbow Drop, kojos nuo virviu nukrito su dideliu frame skip`u.
3. Powerbomb veiksmas padarytas žiaurei prastai.
4. Labai didelis darbo greitis.
Pliusai:
1. Geras stunner atlikimas
2. Reversas ir Pin geras.
3. Atsistojimas geras.
BingoLT 2009-01-12
Kaip ir sakiau jis yra jau seniai kurtas,tada nenaudojau jokiu tut'u kuriau kaip pats mokejau