Svarbi informacija
Lyncaz 2008-10-17
Taigi kaip pastebejote, NME veikla yra beveik sustojusi... nors kam tas beveik - sustojusi. Jei is pradziu kaltas buvo mano pc, tai dabar kalta ir laiko stoka. Noriu pasakyti, kad dabar jau beveik neturiu laiko PC (net pw ziurejimui, tai ka jau kalbet apie e-fed), ir paskutiniu likusiu laisvu minuciu nebegaliu skirti NME. Todel sia sunkia akimirka esu priverstas atsistadydinti is pareigu, nes negaliu prisideti prie nme creative darbu... taciau nenoreciau kad NME ateitu galas, tiesiog siulau kitiem imti valdzia i rankas ir bendyti testi tai kas iki siol sekmingai vyko. siulau issirinkti bookerius, ir man nera skirtumo kas tai bus - ar patyre vilkai, ar "biznio" naujokai. tiesiog, kas turit laiko ir noro, sioje temoje susitarkit ir pradekit darba
Ne į temą | jauciuosi kaip Nafikauskas |
The1andOnly 2008-10-17
mano manymu turetume grazinti walleri kaip main bookeri ir writeri ;]] na aisku jeigu jis pats sutiks..
SmS 2008-10-17
Tai jis laiko nebeturi.. Šiaip galėtume, kaip ir anskčiau shoutbox'e sakiau, susimest smegenis ir išlaikyt šiokį tokį NME..
Skorpio 2008-10-20
manu reiktu jums tureti nemaza komanda kuri rasho matchus ir bookina ir tiesiog eiti ratu, keistis kas menesy tarkim viena menesy prie nme dirba koks antanas o kita menesy petras, nes tas darbas pastoviai bookinti ir rasyti tikrai uzknisa. Jei bus norinciu kazka kazkur daryti tai manau nusiuskit PM'a walleriui kad noretume administruoti nme, jei jau walleriui neiseina nusiusti nusiuskite man.