←  Krepšinis

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

NKL

nuotrauka Unbroken 2008-10-13

Ką palaikot?
Na ką, šis sezonas atrodo bus Utenos "Juventus" sunkus, nors ir lyga atrodo susilpnėjo. Juvė sustiprėjo Sauliumi Raziuliu, Rolandu Vaičiumi, Vaidu Trepočka, Karoliu Kalvaičiu, bet jėga manau senieji žaidėjai. Pvz. Marius Kūgauda (pademonstravęs "rankytę" mače su Žalgiriu A.Sabonio Mokykla), Giedrius Kulbis...
Cituoti

nuotrauka Refresh_22#MVP 2011-02-20

Pradejau smarkiai dometis siais metais, palaikau KK Akademija, MRU Perla ir Saboniukus, kaip tik vakar stebejau MRU-Zalgiris, tai nebloga ispudi paliko Semaska, velniskai greitas, gerai pasuoja, bet kita vertus uzpraeita savaite kai stebejau MRU-Mazeikiai tai labai prasta ispudy paliko, klaidu daug pridaro i krepsi beveik nemeta ir t.t. todel toks dviprasmiskas ispudis, bet paziurejus bendrai LKL galetu jau losti, o is Zalgirio labai noreciau isskirti Ulanova, kazkaip tikejaus, kad prasciau losia jis, bet vakar tempia viska ant saves, tik gale issibaudavo kas ir leme pralaimejima Perlui kita sezona galetu su Skucu Kauno Kauna papildyt, nors pastarasis man nelabai patinka, labai su teisejais gyncijasi.
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2011-02-20

Palaikau savo miesto komanda Klaipedos Laivite. Didzioji dalis komandos mano geri pazistami ir tiesiog tai jog mano miesto komanda. Taip pat patiko Saboniuku zaidimas kai butent zaide pries Klaipediecius. Visi dvieju metru ugio, ir neimanoma atskirt kurioj pozicijoj zaidzia, na tik pagal tai kaip vyksta puolimas. Sorokas budamas dvieju metru izaidineja kamuoli. Visi fiziskai labai stiprus, soklus, tikrai grazu ziuret, bet Laivite paeme pergale is Saboniuku su patirtim.
Cituoti

nuotrauka Refresh_22#MVP 2011-02-20

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2011-02-20, 14:27, pasakė:

Palaikau savo miesto komanda Klaipedos Laivite. Didzioji dalis komandos mano geri pazistami ir tiesiog tai jog mano miesto komanda. Taip pat patiko Saboniuku zaidimas kai butent zaide pries Klaipediecius. Visi dvieju metru ugio, ir neimanoma atskirt kurioj pozicijoj zaidzia, na tik pagal tai kaip vyksta puolimas. Sorokas budamas dvieju metru izaidineja kamuoli. Visi fiziskai labai stiprus, soklus, tikrai grazu ziuret, bet Laivite paeme pergale is Saboniuku su patirtim.
Pritariu, visi stiprus, auksti, bet komandai labai truksta greicio, nera tos sprogstamosios jegos, manyciau tai ir yra pagrindinis sios komandos minusas, nes vakar daznai nespedavo, i gynyba grizti, bet perlas prastai zaisdavo greitose atakose, todel to pranasumo taip smarkiai nesimate + labai prastai po kasiu zaidzia puolime saboniukai, daznai suzingsniuoja, daznai siaip prameta,zodziu yra kur tobulet
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2011-02-22

O man pasirode, kad kaip tik jie kuo greiciau stengias zaist. Bent jau pries Laivite taip buvo. Visi jauni, o ugis nemaiso tarkim tokiam kaip Ulanovui ar Jogelai begt ir sokt nuo trecio uso link krepsio.. Tiesiog pas ju dar tas zaidimas toks perdaug jaunatviskas. Truksta smegenu.. Pas visu ilgos kojos, geros kuno sudejimas, fiziskai puikiai paruosti.. tiesiog nera to gero pirmo perdavimo.. o kai ji padaro tada zaibiska ataka ir dejimas i krepsi.. keleta kartu jiem buvo tai pavyke, jei pavyktu dazniau butu pavojinga komanda.
Cituoti