←  NME PPV

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

NME Night of Revenge 2008

nuotrauka Walleris 2008-09-22

Nuotrauka

Parodomas NME logotipas. Kaune, lauke rodoma Kauno Sporto hale, is isores. Ja tuoj pat sudrebins didziulis ivykis – NME Night of Revenge 2008 !
Vaizdas perjungiamas i Kauno Sporto hales vidu. Ten kol kas tamsu, tik po entrance rampa – geltonos sviesos. Ties ja atsiranda sviesos, o ten – specialiai i Kauna is savo tevynes atvyke, Vokietijos roko pasididziavimas – Scorpions! Jie gyvai atliks event‘o theme daina – Humanity :D

Po sio Scorpions pasirodymo yra pristatomos visos vakaro kovos
Spoiler'is

Po to, aidi fejerverkai, visi patenkinti. Skamba PPV dainos irasas, o 2008-uju Night of Revenge – oficialiai pradedamas!

Falls Count Anywhere Tag Team Elimination match:
*for the NME Tag Team Championship titleshot:
The Rosyz Brotherz vs. Unknown Hardcore

Spoiler'is

Rodoma mašinų stovėjimo aikšelė:
Spoiler'is

Ziurovu TV ekranuose pasirodo sis paveiksliukas
Spoiler'is

Nuotrauka

Strecher match:
Sick Extreme (w/Kyo) vs. Jason Clue

Spoiler'is

Ekrane mūsų žavioji reporterė – Susan Styles.
Spoiler'is

NuotraukaNuotrauka

Six-Man Five Tables NME Tag Team Championship Elimination match:
Naciai © vs. New Maniacs Union

Spoiler'is

Rodomas GM kabinetas:
Spoiler'is

Nuotrauka

Fatal Four-Way NME Intercontinental Championship match:
Bottom vs. The Answer vs. Refresh vs. Scott Payne

Spoiler'is

Matome kovai besiruošiantį pretendentą į čempiono titulą Impaler.
Spoiler'is

TV ekranuose rodomas sis paveiksliukas
Spoiler'is

Nuotrauka

NME Heavyweight Championship match:
The Silencer © (w/St.Wallerio) vs. Impaler

Spoiler'is

Nuotrauka

Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2008-09-22

WOW... viskas buvo visiškai kitaip negu tikėjausi... intrigos į valias... pilna netikėtumų... o dabar plačiau
Rosyz - Unknown Hardcore
10/10 kadangi pats rašiau :)

SE - JC
10/10 ta pati priežastis :D

NMU - Naciai
visų pirma, nesitikėjau, kad taip ilgai siekęs diržų, kaip jie bus ranka pasiekiami, imsiu ir atiduosiu naciam... na, bet šiuo atveju buvo puikiai atvaizduotas Maniac gimmic'as, kuris pasižymi neprognozuojamu elgiasiu :D

9.5/10

IC Championship

irgi įdomu ir su intriga, vėl refresh purvini darbeliai, liux.
9/10

HW čempiosšip :D

ne ką nusileido MOW eventui, o pabaiga tai išvis... SUPER :D

taigi labai neišsiplėsdamas pasakysiu, kad laukti buvo verta, ir PPV pertinu 9/10 kad būtų kur tobulėt, ir kad jis nebūtų geresnis už MOW :D
Cituoti

nuotrauka Crack 2008-09-22

PPV buvo geras su daug netiketumu..

Rosyz vs Hardcore
8,5/10 truko man kazko

Se - JC
9/10

NMU vs Naciai
vertinciau 10/10 jei ne pabaiga del kurios nekenciu Maniako...:) 9,5/10

IC
Ivyko kazkas ko ir tikejausi... 10/10

Main Eventas be kalbu 10!! :P

PPV geras ir labai geras..Visa ji vertinu 9/10 :)
Cituoti

nuotrauka Bottom 2008-09-22

Jomajo... Dar pilnai neatsigavau :)

VISOS kovos buvo geros. Ilgumai taip pat gerai atitaikyti, palei kovų svarbumą. Žinoma, jau pirmose kovose prasidėjo netikėtumai visokie ir keisti dalykai. Maniac turn'as, Susan low blow ir pnš. Beje, labai patiko tas segmentas, su netikra Susan. Tiek dar nebuvau juokęsis per kokį nors NME segmentą :P Toliau, šnekant apie nustebimą, IC kova. Mamamia, was I pissed off. Norėjau normalaus laimėtojo, švarios pabaigos. Skaičiau pabaigą super įtampoje ir kai perskaičiau Refresh'o titulo darbelius, pamaniau "NU I NA*UI". Po to sekė main event'as. Viskas gerai, tik vėl, netikėtumai, ir grįžta MJ... Dammit, kas dar gali įvykti per šį PPV-pagalvojau. O pasirodo, gali, ir daug kas įvykti. Naujas stable su 3 champ'ais. Viskas įdomu, netikėta, bet kaip supratau, MJ grąžinamas titulas? Pasakyčiau, kad bullshit. Palei keyfabe, suprasčiau šitą poelgį, bet kai žmogus paima, dingsta sau, visi stengiasi rašyti kalbas kad laimėt vėl titulą, o anas vėl grįžęs pasiima titulą? C'mon....

PPV vertinant objektyviai: 8.5/10. Buvo tikrai įdomu, bet jei realiai WWE ar TNA įvyktų toks PPV, tai visi post'intų "Fire Russo".
PPV vertinant subjektyviai: 7/10. Kol kas su ta stable daug neaiškumu yra, plius vien purvinos pabaigos kovų. Tai jau pradeda įkyrėti.
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2008-09-22

Pasakiskas PPV!

The Rosyz Brotherz vs. Unknown Hardcore:

Labai brutali ir idomi kova. Sveikinimai Unknowh Hardcore. Kova uzsibaige chaotiskai, taciau idomiai :)

Balsavimo paveiksliukas :D :

Cia idomi ir grazi ideja buvo padaryta.. ;] ir idomus pastebejimas ;D balsuojant uz Silencer galejai isleist uz sms zinute tik lita o balsuojant uz Impaler reikejo moket du litus ;DDD ir neva to dar Impaler surinko daugiau balsu :D taip NME uzsikale litu :D

Stretcher match:

Nebuvo labai ilgas taciau buvo labai idomus.. sveikinimai Sick Extreme.. jis manau buvo vertas pergales.. ;]] beto labai geras backstage'as su jo apsirengimu i susan styles ;DD issiderge gerai :D

Tag team titles match:

:P cia nesupratau visiskai ;DD tai ka gavosi sucheatinimas toks ziaurus? i naciu puse stojo vienas is NMU nariu?.. labai idomi sios kovosp pabaiga buvo.. nesitikejau :)

IC title match:

Kazkiek tais nujauciau, kad bus lygiosios, taciau kaip PPV norejosi nugaletojo. Netgi Bottom butu buve turbut maloniau matyti laimint kova negu dabar gauti lygiasias ir ziureti kaip Refresh iseina su titulu ;DD na taciau kova buvo vel idomi ir nieko blogo pasakyti negaleciau :)

HW title match:

Cia tai buvo jega!.. visiskai netiketa. MJ is back :) !!! Dabar bus labai idomu laukt Heat anonso ir be abejo ateinancio Heat! Marcus pareiske turbut, kad taikysis i HW titula ir manau butu gerai ji matyti kovojant butent del sio titulo.. Naciai titulus islaike. Refresh rankose nors ir neteisetai taciau turi IC titula. Kaip matau nauja grupuote ir ji labai galinga. Labai idomu ir sunku prognozuot kas gali sustabdyti ja. Naciai toliau gins titulus. Refresh megins oficialiai tapt IC cempionu. MJ megins but HW cempionas... na susideda i savas vietas daug maz ir man patinka, kad labai dideliu klaustuku nera..

Apibendrinant visa ppv jis yra labai geras. Buvo visko ko reikejo kaip visada. Buvo brutalumo. Stalu lauzymo. Chairshot'u. Buvo labai daug netiketumu kas man ir patinka NME lygoje :D PPV beveik tobulas 9,5/10
Cituoti

nuotrauka Walleris 2008-09-22

Rodyti pranešimąBottom, 2008-09-22, 19:51, pasakė:

Viskas įdomu, netikėta, bet kaip supratau, MJ grąžinamas titulas? Pasakyčiau, kad bullshit. Palei keyfabe, suprasčiau šitą poelgį, bet kai žmogus paima, dingsta sau, visi stengiasi rašyti kalbas kad laimėt vėl titulą, o anas vėl grįžęs pasiima titulą? C'mon....
MJ titulas negrazinamas, realiai IC cempiono vis dar nera oficialiai. HW cempionu oficialiai lieka Silencer, buvo pavogtas tik pats dirzas. Na o su Naciais viskas aisku.
Cituoti

nuotrauka SmS 2008-09-22

Rodyti pranešimąCrack, 2008-09-22, 19:43, pasakė:

Rosyz vs Hardcore
8,5/10 truko man kazko

Ir netgi žinau ko ten tau trūko. Rosyz pergalės!
Cituoti

nuotrauka Kzkas 2008-09-22

Rodyti pranešimąSmS, 2008-09-22, 20:14, pasakė:

Ir netgi žinau ko ten tau trūko. Rosyz pergalės!

Tik naciai su viena kalba laimi!

The Rosyz Brotherz vs. Unknown Hardcore:

Kaip ir anam PPV brutali kova. Puiki pabaiga ir musu pergale :)

Balsavimo paveiksliukas :

Gerai sugalvota as irgi pastebejau ta, kad uz Impaler 2 lt. O kiek zmoniu balsavo? :)

Stretcher match:

Sveikinu Sick Extreme buvau uz ji :P Jason no offence. Puiki kova gal biski per trumpa. Ir puikus backstage

Tag team titles match:

Nu ispradziu viskas vyko normaliai, gera kova buvo iki galo :) O poto visiskai susipainiojau. Tai kaip cia dabar Maniac naciu pakalikas ? :) Vistiek puiki kova. Kaip ir tikejausi.

IC title match:

Dar viena puiki kova, bet irgi tokios pabaigos nesitikejau.

HW title match:

O cia tai unreal kova :D Na gal ne kova, o visas Main Event :D Aisku per Master Of War buvo geresne, bet cia antra po jos bent jau man. Idomu, idomu, kad MJ grizo. Galvojau jau negris. Nors norejau, kad laimetu Impaler, bet Silencer visdar oficialiai cempionais taigi sveikinu ji su tuo. Na, o jei susiformuotu MJ, Refresh ir Naciai i viena komanda tai butu nesustabdoma jega.

Na PPV buvo geras, nors biski prastesnis uz Masters Of War taigi Master Of War vertinau 10/10, o Night Of Revenge vertinsiu 9,5/10
Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2008-09-22, 19:25
Cituoti

nuotrauka Ariju rinktine 2008-09-22

Rodyti pranešimąKzkas, 2008-09-22, 20:21, pasakė:

Tik naciai su viena kalba laimi!
Nezinau kas tau nepatinka, bet kartais vienoje kalboje gali isreiksti tiek minciu kad iseitu kokios 7 kalbos. Jai nematome tolko rasyt atsako, nes nera verta, mes jo nerasom. Ilgai mes kovojam Efedose ir zinome kad pradeti rasiniu diskusijas nera tolko, nes kencia kokybe ir daznai kartojasi tas pats per tapati. O i ta pati mes tikrai nezadame atrasineti, protingas zmogus kartais patyli, na o kvailys pliurpia toliau.

Kalbant apie PPV, ganetinai geras, PPV topas balsavimo rezultatai, nesuvaldziau juoko pamates kad uz impaler balsa vartotojas turi sumoketi du litus o uz silencer tik lita :) gerai pasieptas kunigelis :)
Kovos kurios mumis domino:
Musu kova, tikrai nebloga, tik pabaiga gal prastoka, idomiau buvo ziureti kaip isduoda, o ne kaip paaiskeja laimetojas. gal reikejo padaryti kad Lieka NMU vienas narys, ir ta nari numeta ant stalo jau eliminuotas komandos draugas ir ziuri i jo kuna su manjakiska sypsena.
kova del IC mano manimu tai buvo geriausia vakaro kova, ganetinai patiko, kas konkreciai patiko negaliu paskayti, bet isimine ji labiausiai.
vakaro ME
kova nebuvo bloga, buvo intrigos, bet masters of war pagrindinei kovai nusileidiza, zinoma tai gali buti del to kad joje nedalivavo vienas is Naciu, bet asmeniskai man labiau patiko MOW ME negu sis. Pabaiga, tikrai nesitikejau kad bus ji tokia, ganetinai gerai padaryta, jokiu priekaistu neturiu.
ppv vertinu 8, 9 gali tik arijai, na o 10 tik dievas :P
Šį pranešimą redagavo Ariju rinktine: 2008-09-22, 20:32
Cituoti

Rodyti pranešimąAriju rinktine, 2008-09-22, 21:26, pasakė:

kova nebuvo bloga, buvo intrigos, bet masters of war pagrindinei kovai nusileidiza, zinoma tai gali buti del to kad joje nedalivavo vienas is anciu, bet asmeniskai man labiau patiko MOW ME negu sis. Pabaiga, tikrai nesitikejau kad bus ji tokia, ganetinai geria padaryta, jokiu priekaistu neturiu.
ppv vertinu 8, 9 gali tik arijai, na o 10 tik dievas :)
that made me laugh :)
o kodėl pirmos dvi kovos neįvertintos? :) tavo priešininkas taip stengėsi, o čia taip nutylėti... negražu... :P
Cituoti

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-09-22, 21:33, pasakė:

that made me laugh :)
o kodėl pirmos dvi kovos neįvertintos? :) tavo priešininkas taip stengėsi, o čia taip nutylėti... negražu... :P
Klaidas pataisiau, o pirmos dvi kovos manes nedomino ir tiek, tai kam vertinti tai kas nedomina? Jai tave verstu degustuoti tai ko tu nenori, degustuotum? as tai ne...
Šį pranešimą redagavo Ariju rinktine: 2008-09-22, 20:35
Cituoti

nuotrauka Jobberis_Extreme 2008-09-22

Tag Team Championship: Net nentutuokiau kas laimes o kova visai nk 9/10

Backstage: Geri prikolai :) Jau tada kaška pradejau suuost apie nauja Stable...

Sick Extreme vs JC: Gera kova kadangi domino labai :) Tai 10/10 Ačiu už sveikinimus :)

Backstage: Neatsimenu kada bučiau taip baisiai juokesis...Idomu ar tai JC vs S-E Feudo pabaiga?

Naciai vs NMU: Po šios kovos mano žandikaulis nukrito ligi stalo What??????

Intercontinentinal: Refresh pavagia titula...Dar labiau tvirtinasi mano spėjimai 10/10

NME HW: Ir vel fantastiška kova ir vel fantastiškas kovos posukis ir vel fantastiška pabaiga...6-Man Stable OMG!!!!!!!!!!!! :P

PPV: 9/10 Aisku nebuvo toks kaip Masters of War bet sulaukiau daugiau nei tikejausi
Cituoti

Rodyti pranešimąAriju rinktine, 2008-09-22, 21:35, pasakė:

Klaidas pataisiau, o pirmos dvi kovos manes nedomino ir tiek, tai kam vertinti tai kas nedomina? Jai tave verstu degustuoti tai ko tu nenori, degustuotum? as tai ne...
tai kaip suprantu, net neskaitei? ir ko gero be reikalo... na, Tavo reikalas... <_<
Cituoti

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-09-22, 21:39, pasakė:

tai kaip suprantu, net neskaitei? ir ko gero be reikalo... na, Tavo reikalas... :P
kaip suprantu rasei tu tas kovas, taciau nepyk, manes tiesiog nedomina tie wrestleriai ir as tu kovu neskaitau. as perskaitau backstage, ir svarbesnius vakaro macus. viska diktuoja vardas :) na kad mane sudomintu vardas, reikia su juo susidurti arba ji igrusti man per prievarta. Kol kas igrusti man pavyko tik impaler ir bottom. O su kuriais teko susidurti, jie patys zino.
Šį pranešimą redagavo Ariju rinktine: 2008-09-22, 20:46
Cituoti

nuotrauka Kzkas 2008-09-22

Nu dabar mes busim svarbus tau :P O del tu 7 kalbu tai as taip ir sakau, kad tu nerasai daug kalbu, bet tu visalaika viena gera parasai ir laimi
Cituoti

nuotrauka Infest 2008-09-23

Buvo malonu pagaliau gryzus is "avarijos" paskaityti TOKI ppv. Tikrai puikus show, sunku kanors ir prideti.
Nevertinsiu kiekvienos kovos atskirai, taippat neduosiu ir bendro balo visam show. Tiesiog pasakysiu viena zodi...Nuostabu. :P
Cituoti

nuotrauka Impact 2008-09-24

Na ka visu 1 gera daina puikiai atidaro show :D

The Rosyz Brotherz vs. Unknown Hardcor - Kaip pirmam matchui tai tikejausi blogesnio o buvau maloniai pradziugintas puikiu macu.

Gerus naciai prikolus skeldo :D tai irgi pralinksmino.

Strecher match:
Sick Extreme (w/Kyo) vs. Jason Clue - Laukiau geros kovos o gavau labai gera kova :D viskas patiko

SE persirenges SS vel lb prajuokino :D

Six-Man Five Tables NME Tag Team Championship Elimination match:
Naciai © vs. New Maniacs Union - Puiki pradzia, puikus vidurys, puiki pabaiga viskas ko reikia puikiam macui tik norejosi kad naciai negautu tag team beltu.

Backstage su GM mano manymu buvo nereikalingas.

Fatal Four-Way NME Intercontinental Championship match:
Bottom vs. The Answer vs. Refresh vs. Scott Payne - Kova gera bet kai skaiciau biski galva susisuko nes labai jau daug action buvo :D

backstage su IMP ir Silencer buvo mano manymu taip pat nereikalinigas.

Tas tipo balsavimas per SMS tai man ziauriai patiko :D

NME Heavyweight Championship match:
The Silencer © (w/St.Wallerio) vs. Impaler - Puikus ME ! F-5 tiesiai komentatoriu stalo nerealu po to dar MJ sugrzymas wow super ! Pats galas tai isvis nerealu buvo xD
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2008-09-25

kalbesiu bendrai, PPV tikrai patiko, visos kovos ir segmentai tikrai geri (ypac su balsavimu! :P cia tai unreal).

O kas liecia ME tai tikrai tai buvo velgi showdown'as ir run-inu festivalis kurio gale ivyko tikrai sis tas netiketo - maziausiai kaip galima issireiksti. PPV duodu 9.5 / 10 laisvai, nes intriga ME gale nebuvo stipresne nei per MOW PPV. Nekantriai laukiu heato!
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2008-09-25

Unreal PPV. Labai įtraukė jį skaitant. Žinoma man vertinti PPV būtų nekorektiška, nes aš pats rašiau IC title match ir porą backstage. Na mano kolegų darbas buvo velniškai geras. 9/10.
Cituoti