NME Heat
Walleris 2008-09-13
Ekrane rodoma NME simbolika, pradeda skambeti Bullet For My Valentine Hit The Floor ir rodomas Heat klipas. Vaizdas perjungiamas i Heat-ZONE, kur aidi fejerverkai ir sokineja fanai. 2008-uju, rugsejo 13-osios Heat prasideda!
Fatal Four-Way Match:
Tody Rose vs. FNT vs. Coolman vs. Vin Diesel
Spoiler'is
Titantrone rodomas koridorius:
Spoiler'is
Crack Hamilton (w/New Maniacs Union) vs. Jagged "Razzor" Dwansoon
Spoiler'is
Rodoma NME Heat-ZONE irengta treniruociu sale
Spoiler'is
Triple Threat match:
Jason Clue vs. Scarface vs. Plain
Spoiler'is
Rodomas persirengimo kambarys:
Spoiler'is
The Answer vs. Refresh
Spoiler'is
Ekranuose tradiciskai rodoma netraciskai, ko gero, del Jasono likimo si vakara apsvaigusi Susan Styles
Spoiler'is
Non-Title Match:
The Silencer (w/St.Wallerio) vs. Bottom
Spoiler'is
PlutoniX 2008-09-14
Tody Rose vs. FNT vs. Coolman vs. Vin Diesel
Kova buvo gera.. VIskas viko sava vaga, ne taip jau ir greitai isivaziavo.. kaip ir turetu buti.. Liux (: Beto, jeigu kita sestadieni bus keturiu komandu macas.. Butu fuckin' unreal! ;D
Na, laimetoja ir taip jau buvau nuspejas.. Nors intrigbuvo, liais momentais pagalvoau kad Razzor lmes.. Bet, patirtis daro savo.. Be naciu kaip visada neuzsieita ;D
Jason vs Plain vs Scarface
Na nezinau kokio brudo cia reikejo kistis SKE. Bet kova irgi buvo su intriga.. Didele intria.. Net nesitikejau, kad Jason laimes.. O cia jam nsisypsojo sekme (:
The Answer vs Refresh
Kova buvo n tokia ir ilga.. Bet buvo gera, galima sakyti Answer visa kova dominavo.. Tai pamaniau kad jis ir bus laimetojas, neklydau (:
Show buvo tikrai gers 9/10
Main Event:
Jaa.. Ryt perskaitysiu visa show. ba daba tik savo kova skaiciau. Kas per kru**las?? PUodelii>> Na visai jau.. Kova man nelabai suzavejo..Pradzia buvo skirta busimai IC kovai, galas busimai WHC kovai.. Viskie parkeliai ir etc, na ne kaip derinosi.. Tikejausi paprastos kovos, o gavau maisalyne.. Manau bent siektekreikejo sutelkti demesi i The Silencer vs. Bottom. Beto.. Del Tu visokiu Wallerio i teisejo kalbejimu ir tada refresh atbega.. Na neznau nezina. Dziugu kadstengeisi.. Bet vistiek. na nieko.
Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2008-09-14, 09:53
Kova buvo gera.. VIskas viko sava vaga, ne taip jau ir greitai isivaziavo.. kaip ir turetu buti.. Liux (: Beto, jeigu kita sestadieni bus keturiu komandu macas.. Butu fuckin' unreal! ;D
Na, laimetoja ir taip jau buvau nuspejas.. Nors intrigbuvo, liais momentais pagalvoau kad Razzor lmes.. Bet, patirtis daro savo.. Be naciu kaip visada neuzsieita ;D
Jason vs Plain vs Scarface
Na nezinau kokio brudo cia reikejo kistis SKE. Bet kova irgi buvo su intriga.. Didele intria.. Net nesitikejau, kad Jason laimes.. O cia jam nsisypsojo sekme (:
The Answer vs Refresh
Kova buvo n tokia ir ilga.. Bet buvo gera, galima sakyti Answer visa kova dominavo.. Tai pamaniau kad jis ir bus laimetojas, neklydau (:
Show buvo tikrai gers 9/10
Main Event:
Jaa.. Ryt perskaitysiu visa show. ba daba tik savo kova skaiciau. Kas per kru**las?? PUodelii>> Na visai jau.. Kova man nelabai suzavejo..Pradzia buvo skirta busimai IC kovai, galas busimai WHC kovai.. Viskie parkeliai ir etc, na ne kaip derinosi.. Tikejausi paprastos kovos, o gavau maisalyne.. Manau bent siektekreikejo sutelkti demesi i The Silencer vs. Bottom. Beto.. Del Tu visokiu Wallerio i teisejo kalbejimu ir tada refresh atbega.. Na neznau nezina. Dziugu kadstengeisi.. Bet vistiek. na nieko.
Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2008-09-14, 09:53
Crack 2008-09-14
Siaip Heat neblogas bet pavardinsiu kelis minusus
1.Kur triple Threat kovoj gale dingo Plain? Gavo smugi bet poto jau per ilgai neatsikele
2.Mano matche kai buvo isvesti Xnitro su Maniaku labai jau jie greitai gryzo net be paaiskinimo kaip jie is ten issivele per kelias sekundes
3.Na o paskutinis tai rasei matcha tikriausiai idedamas visas savo fantazijas...Gale puo arbatu puodeliu ir parkeriu pagalvojau kad Silencer atsikels po f-5 issitraukes dar koki nors nesamoninga ginkla tada visus sudurstys ir dar kazkas atbegs toki matcha manau reiktu pasilikti PPV
o Siaip heatas buvo tikrai geras 7.5/10
Šį pranešimą redagavo Crack: 2008-09-14, 00:25
1.Kur triple Threat kovoj gale dingo Plain? Gavo smugi bet poto jau per ilgai neatsikele
2.Mano matche kai buvo isvesti Xnitro su Maniaku labai jau jie greitai gryzo net be paaiskinimo kaip jie is ten issivele per kelias sekundes
3.Na o paskutinis tai rasei matcha tikriausiai idedamas visas savo fantazijas...Gale puo arbatu puodeliu ir parkeriu pagalvojau kad Silencer atsikels po f-5 issitraukes dar koki nors nesamoninga ginkla tada visus sudurstys ir dar kazkas atbegs toki matcha manau reiktu pasilikti PPV
o Siaip heatas buvo tikrai geras 7.5/10
Šį pranešimą redagavo Crack: 2008-09-14, 00:25
SmS 2008-09-14
Nu ačiū,ačiū, bet fatal four way turėjo kovot Tody,o ne Rosy
Šiaip heat'as neblogas, bet jau tie nesamoningi ginklai,tai būtų nužudę pusę NME rosterio in real
Šiaip heat'as neblogas, bet jau tie nesamoningi ginklai,tai būtų nužudę pusę NME rosterio in real
Walleris 2008-09-14
Kas del sio Heat main event'o, tai ji rase XxX Unbroken XxX, jis gal smulkiau paaiskins savo kova, bet as galiu pasakyti, kad stoju i jo gynyba - mano nuomone kaip savaitinio Heat main event'as, kova buvo labai stipri, gal kiek per daug visko sumaisyta, taciau as izvelgiu ir teigiama puse - dziugu, kad zmogus neissisemes ir turi ka parasyti
Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-09-14, 00:32
Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-09-14, 00:32
Lyncaz 2008-09-14
labai "nedaug" wrestlerių pasirodė pirmoje kovoje gal tik kokia 10
"Jasonas yra spardomas visaip ir belekaip!" - lūžau iš šitos frazės
taip pat ir backstage su Rosy Brothers nemirtingas 'dabar jūs šiukšlių dėžėj"
ME irgi labai geras, ginklai "keisti", bet man patinka, nes tai yra originalu. jau tų kėdžių tai matom ir taip 4 kartus per savaitę
tai va, HEAT geras, duodu kokius 7/10
"Jasonas yra spardomas visaip ir belekaip!" - lūžau iš šitos frazės
taip pat ir backstage su Rosy Brothers nemirtingas 'dabar jūs šiukšlių dėžėj"
ME irgi labai geras, ginklai "keisti", bet man patinka, nes tai yra originalu. jau tų kėdžių tai matom ir taip 4 kartus per savaitę
tai va, HEAT geras, duodu kokius 7/10
The1andOnly 2008-09-14
Fatal 4 Way - permainingas ir inirtingas matchas. Buvo i ka pasiziureti jeigu taip galima sakyti. Na openingui kaip tik toks matchas ir sveikinu nugaletoja.
Triple Threat - Na savojo nevertinsiu gi
Crack - Jagged - labai permaininga kova buvo ir kaip tokaii kovai puikus finishas netiketas finisher move'as ir pin'as.. ;]] viskas ko reikejo paprastam single matchui
Refresh vs Answer - Kova buvo labai inirtinga. buvau labai isijautes ir skaiciau viska kas vyksta. Pabaiga buvo elementari N-Giga Face ir Pin fall.. pagaliau answer laimejo uztikrintai ir kas man patiko, kad kova buvo tokia kokios reikejo.. subukinta buvo taip kaip per tikra first time ever koki matcha.. ;] viskas chiki..
Main Event - Zveris!! Fantastiskas main event.. labai geras.. i istorija ieinantis turetu buti ir amzintas i DVD collections toks.. ;]] as anksciau savo federacijoje darydavau tokias laideles kur sudedavau tipo pasakojimus ir geriausius matchus. .tai galesit tokius set'us padaryti tokias kovas issaugoti ir deti i HOF tiesiog ;D na tikrai main event buvo labai grazus. cia net ir answer sugebejo pasirodyti. sveikinimai bottomui jis tikrai pasirode puikiai na o silencer sukciavo belekaip.. na buvo idomu stebeti ir skaityti ta main event.. ilgas, inirtingas, nenuspejamas.. vis galvojau kas laimes na istikruju galvojau kaip nors suheelindamas gerai belekaip laimes silencer bet stai impaler pagabla ir bottom laimi.. buvo verti abu pergales kovotojai..
pati show vertinu gerai.. sitas buvo geresnis nei anas patiko daug maz man viskas.. ;]] lauksim ppv
Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2008-09-14, 01:41
Triple Threat - Na savojo nevertinsiu gi
Crack - Jagged - labai permaininga kova buvo ir kaip tokaii kovai puikus finishas netiketas finisher move'as ir pin'as.. ;]] viskas ko reikejo paprastam single matchui
Refresh vs Answer - Kova buvo labai inirtinga. buvau labai isijautes ir skaiciau viska kas vyksta. Pabaiga buvo elementari N-Giga Face ir Pin fall.. pagaliau answer laimejo uztikrintai ir kas man patiko, kad kova buvo tokia kokios reikejo.. subukinta buvo taip kaip per tikra first time ever koki matcha.. ;] viskas chiki..
Main Event - Zveris!! Fantastiskas main event.. labai geras.. i istorija ieinantis turetu buti ir amzintas i DVD collections toks.. ;]] as anksciau savo federacijoje darydavau tokias laideles kur sudedavau tipo pasakojimus ir geriausius matchus. .tai galesit tokius set'us padaryti tokias kovas issaugoti ir deti i HOF tiesiog ;D na tikrai main event buvo labai grazus. cia net ir answer sugebejo pasirodyti. sveikinimai bottomui jis tikrai pasirode puikiai na o silencer sukciavo belekaip.. na buvo idomu stebeti ir skaityti ta main event.. ilgas, inirtingas, nenuspejamas.. vis galvojau kas laimes na istikruju galvojau kaip nors suheelindamas gerai belekaip laimes silencer bet stai impaler pagabla ir bottom laimi.. buvo verti abu pergales kovotojai..
pati show vertinu gerai.. sitas buvo geresnis nei anas patiko daug maz man viskas.. ;]] lauksim ppv
Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2008-09-14, 01:41
Jobberis_Extreme 2008-09-14
Geras Heat...Geresnis už praėjusius...Ypač patiko Backstage ,bet visos kovos buvo geros kaip niekad atkaklios..
Šį pranešimą redagavo Extreme: 2008-09-14, 07:00
Ne į temą | Oooo aš jau virstu i Edge be kompanijono pagalbos nesugebu nieko ...Puiku tiksliai pagal Gimika bailys kuriam sekas ir kuris dažnai nešvariai laimi |
Šį pranešimą redagavo Extreme: 2008-09-14, 07:00
Bottom 2008-09-14
Pirmi 2 matchai buvo geri, trečias normalus, o paskutinieji ypač neblogi
Answer ir Refresh matchas patiko savo rimtumu ir eiga, o Main Event'as savo ilgumu ir interferecne'ų krūva Gal kiek ir per daug jų buvo, norėjau kažko paprastesnio šį kart, bet suprantu, kad tai ne PPV ir reikia build'int NoR. Buvo įtampa, nežinojau, kas laimės. Ir pasirodo, aš su Impaler'iu jau pamiršome praeitį Aš už, jei tai padės man susigrąžint titulą
Heat duodu: 9/10.
Answer ir Refresh matchas patiko savo rimtumu ir eiga, o Main Event'as savo ilgumu ir interferecne'ų krūva Gal kiek ir per daug jų buvo, norėjau kažko paprastesnio šį kart, bet suprantu, kad tai ne PPV ir reikia build'int NoR. Buvo įtampa, nežinojau, kas laimės. Ir pasirodo, aš su Impaler'iu jau pamiršome praeitį Aš už, jei tai padės man susigrąžint titulą
Heat duodu: 9/10.
fanatix 2008-09-14
Erm...jau senai nedalyvauju nmo, norėjau susikurt nauja kovotoja bet mane vistiek imetet i kovą ;D ištrinkit mano wrestleri iš roosterio nes nauja kursiuos.O heat tai geras
Future Boyz 2008-09-14
NMU dviejuose matchuose O taip sou visai nieko tikrai geresnis uz praita 8/10
Ding3s 2008-09-14
Heatas tai labai neprastas, tik irgi nesupratau kur Plain'as prapuole kovos pabaigoj? Kazhkokio zhlugdanchio veiksmo lyg ir nebuvau gaves, ne taip ish kedes galvon, bet gi i ringa irideno mane po to .
The1andOnly 2008-09-14
sorry cia mano bukinimo klaida.. senai bebuvau bukines.. teko prisiminti laikus senus ;D
Lyncaz 2008-09-14
Crack, 2008-09-14, 01:25, pasakė:
taigi čia NMU, jie viską gali bet laiko tai praėjo daugiau, nei kelios sekundės dar prieš Tau atliekant finisherį jie jau buvo išvežti, o atbėgo jau Tau švenčiant pergalę. laiko tikrai buvo, galbūt Naciai blogai uždarė bagažinę
Kzkas 2008-09-14
Puikus heat kaip visalaika. Tiesa sakant galvojau, kad visos team susirinks per antraji maca, bet nieko
Unbroken 2008-09-14
Savo darbu nevertinsiu (ME, backstage'ai su "shudinu skeitu ir Jamisonu"). Kiti macai patiko. Regis pradejau gaut pusho .
Nervas 2008-09-14
Valio aš patekau į Heat "- Ne, tu jį praradai kai pamatei, kad The Chain su savo skeitu įvažiavio į išmatų krūvą, -
Tody kvatoja." Čia tai prikol Žvengiau. Nu vnž Heat patiko, noriu kautis su kuom nors ir užmegst normalų feud'ą. Oh My Brother!!!
Tody kvatoja." Čia tai prikol Žvengiau. Nu vnž Heat patiko, noriu kautis su kuom nors ir užmegst normalų feud'ą. Oh My Brother!!!
Doppelganger 2008-09-14
Labai patiko Heat! O main eventas kogero galiu sakyti drasiai - net PPV lygio. Ilgas, galbut kiek overbookintas, bet skaitesi ziauriai maloniai, pabaiga nenuspejama iki pat galo! WOW! Pastebejau is rasymo stiliaus kad ME buvo ne Wallerio darbas, kaip veliau suzinojome kieno jis ir galiu pagirti Unbroken uz puiku ME ir likusius tie kas surase likusias heat dalis ir matchus! NME getting better and better!