Terminatoriaus Saga(1,2,3)
Jobberis_Extreme 2008-09-09
Kaip jum šis Filmas...Man labai patiko Terminatoriaus 1 ir 2 Dalys...3 Nemates ,bet girdejas kad ji prasčiausia...(Jeigu yra ši tema labai atsiprašau nes nematau niekur...)Taip pat laukiam Terminatorius 4 ,bet ten be švarco bus nors...Gal ir gerai ,kad keičiasi ir istorija nes ta senoji saga su John Conoru jau atsibodus...Kaip jus manote?
Valhalas 2008-09-09
Extreme, 2008-09-09, 11:06, pasakė:
Kaip jum šis Filmas...Man labai patiko Terminatoriaus 1 ir 2 Dalys...3 Nemates ,bet girdejas kad ji prasčiausia...(Jeigu yra ši tema labai atsiprašau nes nematau niekur...)Taip pat laukiam Terminatorius 4 ,bet ten be švarco bus nors...Gal ir gerai ,kad keičiasi ir istorija nes ta senoji saga su John Conoru jau atsibodus...Kaip jus manote?
Pirmą gal tik kartą žiūrėjęs per daug neprisimenu, anyways - didelio įspūdžio nepaliko, 2-asis pusėtinas, iš esmės jį visą padaro Švarco buvimas jame, nes kas liečia kitus veikėjus/storyline/dialogus tai kinda sucky, trečiasis just sucky, nieko gero jame išvis nebuvo, ta merga kur main blogiukė buvo labai prastai vaidino t.t. ir pnš. Apie 4-tą nieko negirdėjau ir juo nesidomėjau, po prastos trečios dalies nieko gero nesitikiu, anyways, viskas priklauso nuo to kokie yra kūrėjų interesai - padaryti gerą filmą ar įsidėti sau į kišines lengvus pinigus viską pastatant vien ant pavadinimo.
Stunner 2008-09-09
Man tai vidutinis filmas 2,3 dalies nemaciau nu bent neprisimenu o pirma tai ka zinau nieko ispudingo nesuzavejo