←  NME Heat

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

NME Heat

nuotrauka Walleris 2008-09-07

Nuotrauka

Ekrane rodoma NME simbolika, pradeda skambeti Bullet For My Valentine – Hit The Floor ir rodomas Heat klipas. Vaizdas perjungiamas i Heat-ZONE, kur aidi fejerverkai ir sokineja fanai. Heat prasideda!

Titatrone rodomas Marcus Ulivieri. Ziurovai pasitinka ji svilpimu, o Ulivieri pradeda kalbeti:
Spoiler'is

Triple Threat match :
Scarface vs. Impact vs. California Rose (w/Tody Rose)

Spoiler'is

Rodoma NME ‘marchindise’ shop
Spoiler'is

Tag Team match :
Refresh & Scott Payne vs. Unknown Hardcore

Spoiler'is

Rodomas koridorius, kurio pavarge, taciau isdidus eina Sick-Kyo-Extreme komanda
Spoiler'is

The Chain vs. Xnitro (w/New Maniacs Union)

Spoiler'is

Rodomos Heat-ZONE prieigos
Spoiler'is

Uzkulisiuose kaip visada rodoma Susan Styles
Spoiler'is

Impaler vs. The Answer

Spoiler'is

Nuotrauka

Cituoti

nuotrauka PlutoniX 2008-09-07

Ok.. Pirmu dvieju kovu nvertinsiu.. Mano darbas ;D
Backstage apie kazkokias pagalves ir etc.. APSURDAS! Durnumo isikunijimas ;DDDD Juokas ne is ten, juoaks is to, kas parase tokia nesamone.. Kuri tik pazemino Heato overall'a ;D

Xnitro vs. Chain
Kova buka.. Nezinau kodel.. Man nebuvo visisko malonumo skaityti sita kova. Lino darbas matyt.. Zmogus jau pats tuoj ofline bus kaip naciai matyt ;D

Main Event
KA as zinau. Viens du, nespejau isijausti, o jau cia pabaiga. Ir butinai turejau buti ikistas as, ir butinai sumustas.. Nieko idomaus

Wallerio prasymu, nevertinsiu kiekvienos kovos atskiria.. Jam tai npatiko mat ;D tad tik show overall parasysi.
Show 6/10.. IS tu kovu, kuriu nerasiau.. Is savo kovu negaliu nieko kritikuoti.. Nezinau kaip ktiem patiks.
Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2008-09-07, 16:13
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2008-09-07

nice'as show.. :) verinant kaip e-fed ekspertui ;D kaip daug maciusiam kalbeciau taip: show yra pilnas vel visko. Yra backstage, reklamu, interviu. Taigi tai yra gerai. Tikiu, kad daug sugaistama laiko prie show. Darbas padarytaas gerai. Norejosi main event'e ilgesnes kovos. Daugiau biski veiksmu gal, taciau pati pabaiga mane suzavejo. Vel grazei padaryta buvo. Tokia netiketa. Nesitikejau, kad cia taip bus ;].. sveikinimai zinoma visu pirma answer ir kitiems nugaletojams ;)

Answer pasisakymas po show per spaudos konferencija:

- Tai buvo puikus sou. Tai buvo puiki Main Event dvikova. Ka ten dare St.Wallerio ir The Silencer nezinau. Tikrai pasakius nezinau. Laimejau kova stai kame esme. Dabar Impaler lai manes nekaltina ir neissisukineja, kad pralaimejo kova del ju kaltes. Cia yra ne mano problemos o visa ta cheat mode uzsakiau tikrai ne as. Jeigu Impaler kada nors nores dar vienos kovos prasau galesime susiremti koki karteli dar, taciau dabar manes laukia tolimesnes kovos. Esu dekingas kad tureisu proga kautis del IC titulo. Meginsiu laimeti. Tiesiog dabar parodziau NME pasauliui, kad Answer nejuokauti cia atejo. Jis atejo kautis su priesininkais ir pokolkas jo tikslas kautis ir laimeti IC titula.
Cituoti

nuotrauka Bottom 2008-09-07

Pirmos dvi kovos patiko. Trečioji ne kokia, o Main Event per trumpas buvo ir pagrinde vien skaičiavimai jame vyko :D Nelabai patiko Nacių situacija, per daug vaikiška kažkokia pasirodė :) Įdomi situacija dėl Jamison'o. Tiksliau, nieko čia įdomaus, pakliūsiu į ringą su 3 old-timer'iais. Na, neliks nieko kito, kaip parodyti, ką sugeba naujoji karta ;)

Heat vidutinis.
Cituoti

nuotrauka booduliz 2008-09-07

Puikus show :) ;) ,
Ne į temą
gaila kad manes nera :D :(

Šį pranešimą redagavo Sub_ZeRo: 2008-09-07, 16:26
Cituoti

nuotrauka Kzkas 2008-09-07

Puikus heat ;) Tokios kovos ir tikejausi :) 2 pries 1 :D Refresh visalaika savo komandos drauga palieka nelaimej :( Dar karta kartoju puikus heat
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2008-09-07

Heat ir man atrodo vidutinis, bet man kai kas užkniso... nors čia tam ir ne vieta, bet man jau trūko kantrybė...
Spoiler'is
Cituoti

Ne į temą
Blah blah blah.. Jeigu man nepatiko macas.. Kodel as turesiu vistiek listi writeriui i sikna ir sakyti kad jis man vistiek patiko? Ka? Ok.. Tegul atima is manes ta cempiona titula, tegul susquashina.. Man visiskai nusisikt.. Jei nepatinka, neskaityk Tu mano postu.. bb* as ir ant Taves ir ant Tavo parasytu macu.. Tai kam skaitai kad pastumiu ant kitu? Pastumiu bent nerimtai.. Praprikolindamas.. O tu cia tete vaidinsi ir aukleti pradesi.. Jeigu man nepatinka, as ir nerasau kad gerai.. Cia yra viskas normalu.. Jeigu Tau priimtina.. kad visi vertintu vien tik gerai, tai gerai. Galiu isvis nebekomentuoti.. Vistiek, man skistai nusisikt ka kiti mano apie mano komentarus.. NEsi jau toks man brangus.. Esi man nulis, kad man rupetuka Tu cia dabar pasakei..

Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2008-09-07, 18:05
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2008-09-07

Ne į temą
Calm down dudez. Cia juk (net) tik zaidimas
Cituoti

nuotrauka Ariju rinktine 2008-09-07

Kokios cia nesamones su hologramom? kai spardisime susiktom matricom subines eilini karta, mes tikrai galesim garantuot, kad tai neholograma. cirkai lieka cirkais, bet vieni naudoja technologijas, na o kiti seni pirdziai, kaip mes, naudoja savo fizine jega. gal si vakar papokstavo iskrypeliai, bet juokiasi tas kas juokiais paskutinis, na o kiek mes pamenam, ariju juokas visada buvo ir bus paskutinis!
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2008-09-07

arijai supyko dabar.. :D pzda kazkam pareina ;DD
Cituoti

The Silencer - Naciai... Tai tik buvo maza isdaiga.. Uz kersta, kadpasalinote mus is tag Team titulu No.1 contenderiu saraso, likus vienam zingsniui. Kerstas tai yda... Bet visi mes turime ydu.. Dievus atleis mum,tikimes to.. O del jusu.. Nesame tokie ir isigande.
Cituoti

nuotrauka Walleris 2008-09-08

Kreipiuosi i tave, PlutoniX, ir kalbesiu trumpai - yra didziulis skirtumas tarp sveikos kritikos bei savo nuomones issakymo ir vos ne maisymo su purvais. Tu tikrai drasiai gali rasyti show zema bala ar sakyti "nuobodi kova" or smth, taciau tokios tavo frazes kaip "durnumo isikunijimas, turbut linas rase" yra labai net labai nepagarbu is tavo puses, juo labiau, kad Lyncaz yra ypac daug man praeityje su NME padejes. Taip zvelgti i mano padejejus ir ju darba is auksto yra ne tik labai absurdiska, taciau dar ir kvaila. Absurdiska - nes jiems niekas pinigu nemoka, jie leidzia savo laisvalaiki sededami prie NME, kad suteiktu pramoka jums, kitiems wrestleriams, uzuot ta laika paskyre kokiam beprasmio geimo grajinimui. O kvaila - nes jei jau kazka kaltinti, tai tada mane - butent man patiko tas Lino parasytas backstage, butent as nusprendziau ji deti i show, butent man atrode, kad jis vertas ten buti. As atsakingas uz tai, jei siame show kazkas negerai. Na ir galiausiai - uz visa pademonstruota nepagarba Lino, kaip writerio atzvilgiu, as atidarau tavo warn'o saskaita nuo saves imesdamas ten +20% :) Kita karta pagalvosi.

P.S. Galvojau istrinti tavo si post'a, bet nusprendziau palikti - tegu visi pamato ir pasimoko, kaip nereikia komentuoti.
Cituoti

nuotrauka PlutoniX 2008-09-08

Ne į temą
Mhm. Gerai, tarkim pasimokysi is savo tu vadinamuju kvailu klaidu.. Okiux.
Cituoti

nuotrauka Jobberis_Extreme 2008-09-08

Good show friends...Backstage patiko :) Kovos visai nk tik gal Main Eventas trumpokas :D Bet siaip Liux :D
Cituoti