←  NME Heat

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

NME Heat

nuotrauka Walleris 2008-08-23

Nuotrauka

Ekrane rodoma NME simbolika, pradeda skambeti Bullet For My Valentine – Hit The Floor ir rodomas Heat klipas. Vaizdas perjungiamas i Heat-ZONE, kur aidi fejerverkai ir sokineja fanai. Heat prasideda! Ji pradeda NME palaiduno sugrizimas.

Refresh vs. Supper Stone

Spoiler'is

Spoiler'is

Sub-ZeRo vs. Thunder Hawk

[/font]
Spoiler'is

Gerdas Shlangstaigeris (w/Naciai) vs. The Maniac (w/Crack)

Spoiler'is

Rodomas backstage koridorius.
Spoiler'is

Kamera persijungia I kita vieta, kur girdisi kažkos triukšmas, bet nieko nesimato...
Spoiler'is

Fatal Four-Way match :
Jason Clue vs. Tody Rose vs. Plain vs. FNT

Spoiler'is

Comercial break!
Spoiler'is

Uzkulisiuose rodoma reportere Susan Styles
Spoiler'is

First Blood Match :
Bottom vs. Vin Diesel

Spoiler'is

Nuotrauka

Cituoti

Taip pat noreciau demesio - sukurta Night Of Revenge card'o tema, kur surasytos anonsuotos kovos ir naujas PPV posteris! Spausti CIA
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2008-08-23

Ne į temą
Neveikia action tagai paskutiniuose macuose.

EDIT: Per Internet Explorer veikia. Na ka neblogas Heat, taigi lauksim feudo. Idomesnio negu HBK vs Y2J(just kidding :P )
Šį pranešimą redagavo Straight Edge - CM Punk: 2008-08-23, 23:21
Redagavimo priežastis: tai turi buti OT tag'uose
Cituoti

Rodyti pranešimąStraight Edge - CM Punk, 2008-08-24, 00:15, pasakė:

Ne į temą
Neveikia action tagai paskutiniuose macuose.
Ne į temą
Lyncui tas pats. O man viskas puikiai veikia. Pabandyk su kitu interneto browseriu.
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2008-08-23

kas nors man įžnybkit... pažadinkit mane... Tai ką, GERDAI, prisikariavai? :D xexe, HI HITLER! nein, HITLER KAPUT!!!
o dabar apie heat. pirma kova... kaip ir tikėtasi, refresh "kyla karjeros laiptais" :P mačas labai greitas, bet kai jo reikšmė nėra labai didelė (turin galvoj kas buvo Refresh varžovas) tai buvo pats tas.
SubZero - Thunder Hawk. kova vėl labai greit ėjosi, bet tai yra gerai, nes vėl buvo "neapsiplunksnavę" kovotojai. pabaigoje buvo pabaigos pradžia... NACIZMO NME pabaigos pradžia :)
sekantis... šitas buvo neįtikėnas... mačas buvo labai geras, net jei ne aš būčiau manijakas. intriga žiauri, visą laiką ytampa. vis maniau laimės gerdas, po to vienu metu maniau jau mano finisheris bus ir aš laimėsiu, po to vėl mania gerdas. po to trauma, vėl galvoju laimėsiu. tada 'fake' gerdas, ir vėl galvoju gausiu... bet pasirodo, kad net ir trys kūnai su vienu protu negali prilygti vienam tobulam kūnui su tobulo protu :) o nuo šiol tų kūnų bus netgi trys :D wellcome New Maniacs Union :D
toliau fatal 4 way. na čia viskas aišku, melodrama tęsiaisi :D kovos nekomentuosiu :D
Bottom - "saliarka". pakankamai neblogas. ir aiškus pabaigos akcentas. karas dėl diržo dar nesibaigė...

taip pat patiko GM pranešimas. "sulieknėsiu ir t.t." :D
kitus Backstage vertikit jūs :D

taip pat džiaugiuosi, kad gražiausia (IMO) vakaro kova buva ta, kur dalyvao The Maniac :D
taip pat apsilankykite http://nme.weebly.com/index.html
Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-08-23, 23:48
Cituoti

nuotrauka Bottom 2008-08-23

Buvo pora smulkmenu, kaip žodis "kelėnis" kabutėse, kai to nereikia, ar tas, kad pasigedau reklamos, hype'inančios PPV bet šiaip viskas OK. Matchasi geri, backstage šį kart ypač-geri. Smagu, kad gavau re-matchą. Main Event'e kaip ir turėjo būti-Diesel'io squash'as :P Na ir aišku kaip ir turėjo būti after-matchas-mano squash'as :) Gaila, kad aš ne Taker'is ir negaliu pasipriešint prieš 3 ar 4... :/
Cituoti

nuotrauka seimas2 2008-08-23

Rodyti pranešimąWalleris, 2008-08-24, 00:20, pasakė:

Ne į temą
Lyncui tas pats. O man viskas puikiai veikia. Pabandyk su kitu interneto browseriu.
Atrodo su mozilla neveikia
Cituoti

nuotrauka Ariju rinktine 2008-08-23

Mes truputi pasventem jusu nacionalines religijos numeris 2 absoliucia nesekme pusfinalyje, tad ir gavos kad per fuksa laimejo kazkoks nevykelis. O del paskelbtos kovos, mes isdesteme savo nuomone PPV temoi, tad velniop jusu korupcija, darbas mumis islaisvins!
Cituoti

nuotrauka Infest 2008-08-24

Tiesa pasakius tikejausi prasto Heat, taciau sis maloniai nustebino. Pirmoje kovoje aisku dominavo Refresh, tad nebuvo labai idomu skaityti. SZ vs TH kova buvo tokia na "pusetina", kazko daugiau ir nesitikejau. Gerdo ir Maniac kova buvo geriausia visame Heat, man ji patiko. Fatal Four Way nepergeriausias. Main event... Na kazko tokio ir tikejausi, is triju kartu speti neteko. :P Beje backstage labai geri.
Cituoti

nuotrauka Kzkas 2008-08-24

Visai patiko pirmos trys kovos, bet paskutiniu negalejau perskaityt, nes as naudoju Mozilla, o tokio dalyko kaip internet explorer nera :)
Cituoti

nuotrauka Walleris 2008-08-24

Rodyti pranešimąKzkas, 2008-08-24, 13:43, pasakė:

Visai patiko pirmos trys kovos, bet paskutiniu negalejau perskaityt, nes as naudoju Mozilla, o tokio dalyko kaip internet explorer nera :)
Ne į temą
Tai butu metas netingeti atsisiusti ir kita browseri, nes as tikrai nesiruosiu kazko taisyti, juo labiau, kad man veikia tiek su Opera, tiek su IE. Juo labiau, kai ir as pats nezinau, kodel taip yra, tai nera garantas, kad taip nebus ir toliau.

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-08-24, 13:08
Cituoti

nuotrauka PlutoniX 2008-08-24

Ok.. Mano vertinimai
Refresh vs. Supper Stone
Nieko idomaus.. net kvaila pasidare skaityi, kai kelias eilutes (5-7) raso:
Refresh . . .
Refresh . . .
Refresh . . .
Refresh . . .
Neidomu taip skaityti.. Kai kiekviena eilute taip prasideda, bent jau man.. Kova nesudomino.. 7/10.
Sub-ZeRo vs. Thunder Hawk
Na. Kova buvo gan geresne nei pirma.. bet irgi nebuvo labai gera.. Skaityti nebuvo maloumo.. Kazko truko.. Reikes analiuoti ko ;D 7/10
The Maniac vs. Gerdas
Kova buvo gera.. gera.. Tik tu visokiu 'Kaklo luzimu' patapo jau per daug ;D tai ciaraso kad Wallerio losis luzo, dabar kaklo luys.. Tai bent manes netraukia.. bet kova buvo kaip minejau gera 9/10.
Jason Clue vs. Tody Rose vs. Plain vs. FNT
Na ok.. Kova neprasta.. Visai nieko.. Tik viens du, ziuriu jau baigta.. beto, viena akimirka SK isjungia teiseja, kita akimirka po poros sekundziu jis vel atsigaves.. Nebent tas 'isjungia' labai skirtingai suprasti reikia ;D 8/10
Bottom vs. Vin Diesel
Aisku.. Diesel Squash'as.. Cia kas be kova.. beto, neatsibodo dar visiemrasyti tuos centimetrus iki ringo virviu? Kiek kovu siandien buvo, tokie dalykai 2? 3?Suprantu, viena kita karta.. bet jau kita show tai atrodytu nuvalkiota.. Nes ciakiekviena show reikia naujoviu, kova 7/10 (:

7.6/10 show...

Beto.. Dar nenusibodo niekam Susan Styles?? Ar man cia vienam jau net nebesinori jos matyti.. Jeigu ne ji, Jason Clue butu jau senai pamirstas ;D
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2008-08-24

paskaitem HEAT :) show patiko, nustebino crack'io pergale :D vot vokieciam ir pavare :D Refresh, kazkaip nesudomino comebackas. Bottom pergale buvo tiketina :D ir labai patiko visas backstage su Susan and "piss-odoru" na ir "baznycios" shaika. Feelin' the NME HW title curse already? are you ok Silencer?

Bendrai geras show, man patiko, na o ta cm liko iki virviu man nenusivalkiojo. tektu daug dazniau ja naudot, kad pradetu ikiret. :D
Cituoti

nuotrauka Jobberis_Extreme 2008-08-24

Good Heat... Very Good :) Na gal tik pirmieji matčai neturėjo kažkaip idomumo bet kaip visada NME Jei neisivažiuoja pradžioj tada laukit idomios pabaigos :D

Ne į temą
S-E Owns you JC
Cituoti