NME Masters Of War I
Walleris 2008-08-17
Tradiciskai parodomas NME reklaminis klipukas. Ji parodzius vaizdas perjungiamas I pilnutele Siemens Arena. Ten aidi fejerverkai, sokineja dziugaujantys fanai. O taip, sis vakaras bus tikrai nepamirstamas! Ringe stovi pakviestas vakaro announceris Jonas Radzevicius! Mikrofonas jo rankose. Jis kalba:
- Ponios ir ponai, paneles ir ponaiciai! Sveiki visi, NME neabejingieji, cia, pilnuteleje Siemens arenoje, bei namuose prie TV ekranu! Jus ziurite didziausia NME metu rengini – Masters Of War ! Ji atidarys, kviestine dainininke, siltai pasitikite, buvusia WWF zvaigzde – Chyna!!!
Po to, parodomas Masters Of War filmukas, kurio fone skamba show theme – Pearl Jam – Masters of War
Impact vs Xnitro
Spoiler'is
Rodoma moterų persirengimo kambario pireigos.
Spoiler'is
NME Ultimate Chance For The Glance™ 2008
First annual Five-man Ultimate X match for the contract of NME Heavyweight Championship match which can be used any time the winner wants
Scott Payne vs. Scarface vs. The Chain vs. St.Wallerio vs. Jason Clue
Spoiler'is
Po to, vaizdas perjungiamas i garaza, kur rodoma automobilių stovėjimo aikštelė.
Spoiler'is
Hardcore Match
Supper Stone vs Mr. Hardcore
Spoiler'is
Koridoriuje rodoma reportere Susan Styles:
Spoiler'is
3-way Tables, Ladders & Chairs NME Tag Team Championship match
Naciai vs Crack'o'Mania vs Sick-Kyo-Extreme
Spoiler'is
Kol visi ruosiasi labai laukiamam NME IC championship’ui, rodomas vaizdelis įvykių kurie vyko šiandien.
Spoiler'is
Last Man Standing NME Intercontinental Championship Match
Bottom © vs. Marcus Jamison (w/Marcus Ulivieri)
Spoiler'is
Kamera vaiksto po koridoriu
Spoiler'is
[/spoiler]Dar karta rodoma Susan Styles
Spoiler'is
Triple Threat NME Heavyweight Championship Match
Impaler © vs. The Silencer vs. Gerdas Shlangstaigeris
Spoiler'is
Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-08-17, 23:25
Powis 2008-08-17
Čia geriausias kada nors mano matytas NME PPV. Respect už darbą, tik va video ilgai iš youtube's man krauna negalėjau pažiūrėt..
PlutoniX 2008-08-17
To Impaler: - Whos the dady now bitch?
Neitiketina.. Jau buvau pasiruoses rasyti, kad Gerdas padare uz mane daugiau, bet as NME cmepionas! As!!!!! Wooo!!! As!!!! Ura na*ui bl*t ;D
Show nerealus..
Xnitro vs. Impact
8/10. Ok, nebuvo taip prastai.. Viskas buvo gerai.. Nors manes si kova nedomino..
Ultimate Chance. Labai jau greit ivyko! Bet dekui St.Wallerio uz jo padovanota kontrakta!
Kova liuxine. Itampa tviravo kiekviena 'Sekantis Veiksmas' jau galvojau Payne laimes.. Bet kontraktas Wallerio, o poto buv mano (;
Mr.Hardcore vs. SS
Kova buvo tikrai brutali 7/10 Nedaug cia ja ir komentuoti..
Tag Team kova.
Buvo gera.. Tikrai, puiki kova.. Ir sioje kovoje itampa tviravo ore.. nerealu. Bet buna ir geriau 9/10
IC kova..
Nesitikejau.. MJ naujas IC cempionas.. Gaila bottom. Bet tokia jau ta kova. Neturiu prie ko prikibti 10/10
Impaler vs. NEW CHAPION The Silencer vs Gerdas
Negaliu patiketi.. Tai va, visa kova buvo itempta, visa kova nezinojai kas gali laimeti.. Jei ja rasei Tu Walleri.. As tikrai lenkiu Tau zemai galva.. Geriausia kova, labiausiai itempta, kokia tik esu skaites NME.. Be jokiu abejoniu 10/10..
O dabar! Are You Ok Impaler?? Kas dar nepatirs pralaimejimo?? Kas?? Sakei Tu.. NE.. Tu klydai!! ;D ok.. per daug cia dziaugiuosi jau ;D bet tai naturalu..
Show kaip ir pranasamvau, 9/10. Del detalesniu komentaru, tai bus rytoj.. Daba labai ilgai rasyti reiktu.
Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2008-08-17, 23:21
Neitiketina.. Jau buvau pasiruoses rasyti, kad Gerdas padare uz mane daugiau, bet as NME cmepionas! As!!!!! Wooo!!! As!!!! Ura na*ui bl*t ;D
Show nerealus..
Xnitro vs. Impact
8/10. Ok, nebuvo taip prastai.. Viskas buvo gerai.. Nors manes si kova nedomino..
Ultimate Chance. Labai jau greit ivyko! Bet dekui St.Wallerio uz jo padovanota kontrakta!
Kova liuxine. Itampa tviravo kiekviena 'Sekantis Veiksmas' jau galvojau Payne laimes.. Bet kontraktas Wallerio, o poto buv mano (;
Mr.Hardcore vs. SS
Kova buvo tikrai brutali 7/10 Nedaug cia ja ir komentuoti..
Tag Team kova.
Buvo gera.. Tikrai, puiki kova.. Ir sioje kovoje itampa tviravo ore.. nerealu. Bet buna ir geriau 9/10
IC kova..
Nesitikejau.. MJ naujas IC cempionas.. Gaila bottom. Bet tokia jau ta kova. Neturiu prie ko prikibti 10/10
Impaler vs. NEW CHAPION The Silencer vs Gerdas
Negaliu patiketi.. Tai va, visa kova buvo itempta, visa kova nezinojai kas gali laimeti.. Jei ja rasei Tu Walleri.. As tikrai lenkiu Tau zemai galva.. Geriausia kova, labiausiai itempta, kokia tik esu skaites NME.. Be jokiu abejoniu 10/10..
O dabar! Are You Ok Impaler?? Kas dar nepatirs pralaimejimo?? Kas?? Sakei Tu.. NE.. Tu klydai!! ;D ok.. per daug cia dziaugiuosi jau ;D bet tai naturalu..
Show kaip ir pranasamvau, 9/10. Del detalesniu komentaru, tai bus rytoj.. Daba labai ilgai rasyti reiktu.
Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2008-08-17, 23:21
Ariju rinktine 2008-08-17
silencer tu gal atemiai is musu dali sloves, bet musu armija yra paruosusi siurpriza, kuris tau tikrai nepatiks!
Tu nesi tikras cempijonas, cia eiline korupcija, bet artimiausiu metu mes iskarsim kaili visiem korumpuotiem sudziam ir pasimsim savo sunkesvoriu dirza. Nes kaip ir sakiau pries tai, tera tik vieni karo meistrai ir ju vardai Adolfas, Gerdas ir Giunteris! tavo titula mes visvien nacionalizuosim! tegyvoja fiuleris
o seip PPV geras, patiko klajunu nuotikiai strip klube. main eventas buvo labai geras, bet laimetoja as zinojau. pradziai nustebau, bet po to viskas gavosi kaip ir tikejaus.
tag team kova nebloga, truko kazko, bet gavosi visai nebloga.
ultimate X per trumpas, nelabai as ten gaudziausi kas vyksta, nors atvirai pasakius gal nesigaudziau del to, kad nezinau kas ten kovoja.
Ic kova nebloga, bet su pjuklais ir peileis tai kazkoks BS buvo. reikai kazka zemiskesnio daryti
pataisyta: cia paprastas klausimas, kodel bukeriai taip myli gmikinius macus? as suprantu jie yra idomus, linksmi ir t.t Bet gal uztenka vieno ar dveju gmikiniu macu? daugiau tradiciniu 1 ant 1 ar tag team macu. O gmikinius macu tipus naudokit kai fjudo kulminacija. didziausias PPV neturi buti gmikiniu macu kratinys. Maca daro idomu ne jo tipas, o wrestleriai kurie jame dalivauja. tarkim man buvo idomu skaityti MJ vs botom maca vien del to kad jie wrestleriai su charakteriu, ar bent deka bukeriu sukurtu charakteriu. tai pat idomiai skaites main eventas, nes irgi cempijonas buvo su charakteriu. O tag team macas, mano manimu jame truko geresniu (neisizeiskit) tag teamu. Kartais zmogus raso kalbas prastesnes, bet vien tos komandos gmikas vercia skaityti ta maca. tad noreciau palinketi tag team divizijoi susiburti tag teamams, kurie turetu koki nors idomesni gmika nei ektremalistas ar gangsteris.
O del naujojo cempijono, jam reikes labai stengtis, kad jis pranoktu impaleri. As matau sioje lygoje vertesniu uz ji, bet tai tik mano subjektyvi nuomone. Pradzioi galvojau kad suckina impaleris kaip cempijonas, bet veliau isipatiko, na o dabar vis dar mastau, kad suckina silencer ir viliosi kad jis sugebes pakeisti mano nuomone.
Šį pranešimą redagavo Ariju rinktine: 2008-08-18, 00:13
Tu nesi tikras cempijonas, cia eiline korupcija, bet artimiausiu metu mes iskarsim kaili visiem korumpuotiem sudziam ir pasimsim savo sunkesvoriu dirza. Nes kaip ir sakiau pries tai, tera tik vieni karo meistrai ir ju vardai Adolfas, Gerdas ir Giunteris! tavo titula mes visvien nacionalizuosim! tegyvoja fiuleris
o seip PPV geras, patiko klajunu nuotikiai strip klube. main eventas buvo labai geras, bet laimetoja as zinojau. pradziai nustebau, bet po to viskas gavosi kaip ir tikejaus.
tag team kova nebloga, truko kazko, bet gavosi visai nebloga.
ultimate X per trumpas, nelabai as ten gaudziausi kas vyksta, nors atvirai pasakius gal nesigaudziau del to, kad nezinau kas ten kovoja.
Ic kova nebloga, bet su pjuklais ir peileis tai kazkoks BS buvo. reikai kazka zemiskesnio daryti
pataisyta: cia paprastas klausimas, kodel bukeriai taip myli gmikinius macus? as suprantu jie yra idomus, linksmi ir t.t Bet gal uztenka vieno ar dveju gmikiniu macu? daugiau tradiciniu 1 ant 1 ar tag team macu. O gmikinius macu tipus naudokit kai fjudo kulminacija. didziausias PPV neturi buti gmikiniu macu kratinys. Maca daro idomu ne jo tipas, o wrestleriai kurie jame dalivauja. tarkim man buvo idomu skaityti MJ vs botom maca vien del to kad jie wrestleriai su charakteriu, ar bent deka bukeriu sukurtu charakteriu. tai pat idomiai skaites main eventas, nes irgi cempijonas buvo su charakteriu. O tag team macas, mano manimu jame truko geresniu (neisizeiskit) tag teamu. Kartais zmogus raso kalbas prastesnes, bet vien tos komandos gmikas vercia skaityti ta maca. tad noreciau palinketi tag team divizijoi susiburti tag teamams, kurie turetu koki nors idomesni gmika nei ektremalistas ar gangsteris.
O del naujojo cempijono, jam reikes labai stengtis, kad jis pranoktu impaleri. As matau sioje lygoje vertesniu uz ji, bet tai tik mano subjektyvi nuomone. Pradzioi galvojau kad suckina impaleris kaip cempijonas, bet veliau isipatiko, na o dabar vis dar mastau, kad suckina silencer ir viliosi kad jis sugebes pakeisti mano nuomone.
Šį pranešimą redagavo Ariju rinktine: 2008-08-18, 00:13
Infest 2008-08-17
Xnitro vs. Impact - 7/10, gera kova, taciau PPV pradziai norejosi kazko ilgesnio ir ispudingesnio.
Ultimate Chance For The Glance -8/10, galejo buti tiesiog nuostabi kova, taciau ji buvo aiskiai pertrumpa.
Supper Stone vs Mr. Hardcore - 8/10, dar viena gera, hardcore pilna kova.
Naciai vs Crack'o'Mania vs Sick-Kyo-Extreme - 10/10, neturiu prie ko prikinti.
Bottom vs. Marcus Jamison - 9/10, idomi pabaiga. Bet visi tie pjuklai ir peiliai numuse bala. Taip ir tikejausi, kad bus pasleptas duju bajonelis.
Main event... 10/10, pati kova mano manymu nera verta 10, bet pabaiga labai suintrigavo.
Visa PPV vertinciau 10, cia ne vidurkis, o bendra atmosfera. Gerai padirbeta.
Ultimate Chance For The Glance -8/10, galejo buti tiesiog nuostabi kova, taciau ji buvo aiskiai pertrumpa.
Supper Stone vs Mr. Hardcore - 8/10, dar viena gera, hardcore pilna kova.
Naciai vs Crack'o'Mania vs Sick-Kyo-Extreme - 10/10, neturiu prie ko prikinti.
Bottom vs. Marcus Jamison - 9/10, idomi pabaiga. Bet visi tie pjuklai ir peiliai numuse bala. Taip ir tikejausi, kad bus pasleptas duju bajonelis.
Main event... 10/10, pati kova mano manymu nera verta 10, bet pabaiga labai suintrigavo.
Visa PPV vertinciau 10, cia ne vidurkis, o bendra atmosfera. Gerai padirbeta.
Kzkas 2008-08-17
Xnitro vs Impact - 7/10, nrml kova, bet galejo but ir geresne
Ultimate Chance For The Glance - 7,5/10, galejo ir turejo buti ilgesne kova
Supper Stone vs Mr. Hardcore - 8/10, tikejausi laimeti Taip ir atsitiko patiko, kad daug daiktu buvo sunaudota
Naciai vs Crack'o'Mania vs Sick-Kyo-Extreme - 10/10, nereali kova man patiko
Bottom vs. Marcus Jamison - 9/10, Visai idomus macas. Gera pabaiga.
Main event... 10/10, pabaiga verta 10 balu
Visa PPV vertinu 9,5
Ultimate Chance For The Glance - 7,5/10, galejo ir turejo buti ilgesne kova
Supper Stone vs Mr. Hardcore - 8/10, tikejausi laimeti Taip ir atsitiko patiko, kad daug daiktu buvo sunaudota
Naciai vs Crack'o'Mania vs Sick-Kyo-Extreme - 10/10, nereali kova man patiko
Bottom vs. Marcus Jamison - 9/10, Visai idomus macas. Gera pabaiga.
Main event... 10/10, pabaiga verta 10 balu
Visa PPV vertinu 9,5
Lyncaz 2008-08-17
jou... that was freakin insane... net neturiu žodžių... awesome. net nenuliūdau kad pralošiau...
Xnitro - Impact. tikėjausi kiek daugiau, bet ir taip neblogai buvo. toks sakyčiau warm-up. 7.5/10
Ultimate X. trumpoka, bet gera. kai paaiškėjo kas laimėjo ir kad nepasirašė kontrakto, iškart pagalvojau kad bus atiduota Silencer'iui šansas.
Hardcore matchas. negaliu būti objektyvus 8/10
Tag Team TLC. perfect. net labai širdies neskauda kad nelaimėjom... 11/10.
IC title match. vėl negaliu būt objektyvus norėtųsi duot 9/10, bet palei ME atrodo gan trumpa todėl duodu sau 8.5/10
ME. nepakartojama. super pabaiga, nors man norėjosi kito laimėtojo... 10.9/10
dėkojam už pasirodymą Valinskui, Radzevičiui, Dovydavičiui, Zvonkams, Liesiui, ir Chynai
o dabar apie minusus. jų buvo netgi 2!
1. nors veiksmas vyko Siemense, kažkodėl Chyna himną giedojo Kauno Halėj...
2. per PPV reklamų nebūna ne už tai mokam pinigus
Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-08-17, 23:55
Xnitro - Impact. tikėjausi kiek daugiau, bet ir taip neblogai buvo. toks sakyčiau warm-up. 7.5/10
Ultimate X. trumpoka, bet gera. kai paaiškėjo kas laimėjo ir kad nepasirašė kontrakto, iškart pagalvojau kad bus atiduota Silencer'iui šansas.
Hardcore matchas. negaliu būti objektyvus 8/10
Tag Team TLC. perfect. net labai širdies neskauda kad nelaimėjom... 11/10.
IC title match. vėl negaliu būt objektyvus norėtųsi duot 9/10, bet palei ME atrodo gan trumpa todėl duodu sau 8.5/10
ME. nepakartojama. super pabaiga, nors man norėjosi kito laimėtojo... 10.9/10
dėkojam už pasirodymą Valinskui, Radzevičiui, Dovydavičiui, Zvonkams, Liesiui, ir Chynai
o dabar apie minusus. jų buvo netgi 2!
1. nors veiksmas vyko Siemense, kažkodėl Chyna himną giedojo Kauno Halėj...
2. per PPV reklamų nebūna ne už tai mokam pinigus
Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-08-17, 23:55
Ding3s 2008-08-18
Hell Yeah!!!!!!!!! Geris blin. Geriausia ka machiau NME, be konkurencijos. Kaip ir norejau, visur pasukta buvo idomesniu, o ne banaliu ir suprantamu keliu, taigi ne viskas buvo aishku, pvz nesitikejau kad per ppv rodys zhmogu klajones i strip klubus , arba kad Wallerio padovanos kontrakta, taip pat nemaniau kad butent shiandien Bottom praras titula.
10/10 kol nera geriau .
10/10 kol nera geriau .
SmS 2008-08-18
10!!!!
Tikrai respect rašytojams, backstage belekokie, Bottom vs MJ nerealiai su pyragėlių spintom ir sumuštiniais
Pizdiec per šitus kaip lūžau: "Dar viena reklama: Sveiki, mano vardas Bottom, jus mane puikiai pazistate kaip dabartini NME Intercontinental cempiona. Kreipiuosi I jus, nuostabiuosius mano fanus, su labai svarbiu pranesimu visi NME performeriai yra treniruoti atletai ir veiksmus, kuriuos mes saugiai atliekame ringe slifuojame ilgus metus. Todel mes jusu prasome nebandyti to atkartoti namie, lauke ar mokykloje. Bukite atsargus, NEBANDYKITE TO!", Reklama: Sveiki, as esu Bottom! Jus mane pazistate, esu dabartinis NME Intercontinental cempionas. Mano siuos marskinelius galite nusipirkti @ NMEshop.com..
Kad youtube video įdėti irgi nerealu, su Radzevičiais, Valinskais, Dovidaičiais zjbs
"Mister H išlipa iš ringo ir iš po jo pasiima
hornswoogle vandens šautuvą??" -
"Arbitras tuoj pamatys tap-outa!
BUM!!! KAS CIA PER NESAMONE?!!!" -
Mano klubas Virgin Boy irgi neblogas, bet labiau norėjosi dalyvauti kovoje,o ne būti klaunu, kai tuo tarpu SS kovojo didžiausiame metų PPV, nors rašo kalbas blogiau nei mano akla katė..
Bet žodžiu šou tai super, su Homerio balsu buvo irgi nerealiai, taip kad keep going, guys
Tikrai respect rašytojams, backstage belekokie, Bottom vs MJ nerealiai su pyragėlių spintom ir sumuštiniais
Pizdiec per šitus kaip lūžau: "Dar viena reklama: Sveiki, mano vardas Bottom, jus mane puikiai pazistate kaip dabartini NME Intercontinental cempiona. Kreipiuosi I jus, nuostabiuosius mano fanus, su labai svarbiu pranesimu visi NME performeriai yra treniruoti atletai ir veiksmus, kuriuos mes saugiai atliekame ringe slifuojame ilgus metus. Todel mes jusu prasome nebandyti to atkartoti namie, lauke ar mokykloje. Bukite atsargus, NEBANDYKITE TO!", Reklama: Sveiki, as esu Bottom! Jus mane pazistate, esu dabartinis NME Intercontinental cempionas. Mano siuos marskinelius galite nusipirkti @ NMEshop.com..
Kad youtube video įdėti irgi nerealu, su Radzevičiais, Valinskais, Dovidaičiais zjbs
"Mister H išlipa iš ringo ir iš po jo pasiima
hornswoogle vandens šautuvą??" -
"Arbitras tuoj pamatys tap-outa!
BUM!!! KAS CIA PER NESAMONE?!!!" -
Mano klubas Virgin Boy irgi neblogas, bet labiau norėjosi dalyvauti kovoje,o ne būti klaunu, kai tuo tarpu SS kovojo didžiausiame metų PPV, nors rašo kalbas blogiau nei mano akla katė..
Bet žodžiu šou tai super, su Homerio balsu buvo irgi nerealiai, taip kad keep going, guys
Bottom 2008-08-18
Na štai mano nuomonė...
Visa ilga įžanga tikrai patiko. Iškart pasijauti, kad skaitai(o dėl youtube net žiūri) tikrai svarbų event'ą. Chyna
Impact vs Xnitro
Gera kova. Trukmė manau tinkama kaip opener'iui.
Užkulsiai su Susan.
Įdomu, ką ten veikė Jason Clue
NME Ultimate Chance For The Glance 2008
Buvau nusiteikęs gerai ir ilgai kovai. Gera ji ir buvo, bet net pats nustebau, kad taip greit Wallerio laimėjo. Na bet nieko blogo.
Marcus-Marcus automobilių aikštelėje.
Kadangi mano fjudas-very good. Prasideda Vin'o intrigos...
Supper Stone vs Mr. Hardcore.
Daug ginklų, spot'ų, kaip ir priklauso gerai hardcore kovai.
Užkulsiai ir GM kabinetas.
Wow, šitą skaitydamas pasijutau tarsi skaityčiau kokį detektyvą Labai geras segmentas.
3-way Tables, Ladders & Chairs NME Tag Team Championship match.
Ką tegaliu pasakyti, tai kad buvo įdomu. Laimėtojai tinkami. Įsikišimas buvo, tačiau jis buvo vykęs.
Striptizo baras...
Hmmm... Kažkaip keista buvo šitą skaityt Čia jau gal buvo šiek tiek over-book'ed ar kaip bepavadinti jį. Sakyčiau jį reikėjo dėti į Heat, nes IMO, jis buvo per daug humoristinis tokiam rimtam event'ui.
Bottom © vs. Marcus Jamison (w/Marcus Ulivieri).
Kaip man, tai buvo show-stealer'is. Pačioj kovoj gal ir per daug buvo ginklų visų. Bent jau nereikėjo pjūklo. Užtat viskas jau buvo gerai, kai veiksmas grįžo į ringą. Labai gerai buvo išlaikoma įtampai intriga, kas gi MJ rankoje. Tai buvo dujų balionėlis... Ech, gaila man titulo, neneigsiu Maniau, kad jei apginsiu titulą prieš Jamison'ą, būsiu "The Man", bet reiškias toks dar nesu. Bet aišku, jei aš būčiau apgynęs titulą, tai nubūtų buvusi tokia įsimintina pabaiga kaip dabar. Dabar net nežinau, kaip kas tęsis su manimi. Ulivieri gavo savo, MJ su titulu, atsiradęs naujas priešas Vin Diesel, grįžo Refresh. Nežinau, ar ir pats Bottom galės su tiek susitvarkyti... Bet žiūrint iš kitos pusės-turėsiu naujų tikslų: Titulas ir žinoma, kerštas
Impaler © vs. The Silencer vs. Gerdas.
Be abejonių, MOTY(Match Of The Year). Žinau, kad ją rašė Walleris, už ką jį tikrai giriu. Daug near-fall'ų, finisher'ių, sutrugdymų, viskas, kas sudarytų gerą WM main event'ą. TIkrai buvau nuliūdęs, kad laimėjo Impaler. Bet kai attidariau spoiler'į, kad ateina Wallerio, supratau, kad jis pas jį neužsilaikys. Gerai subook'inta, džiaugiuosi ir sveikinu naują NME HW champ'ą.
Overall, vertinu PPV 10/10. Buvo smulkmenų ir t.t., bet hell, gi čia MOW ir buvo tokių gerų vietų, kurios atstojo tas smulkmenas.
Visa ilga įžanga tikrai patiko. Iškart pasijauti, kad skaitai(o dėl youtube net žiūri) tikrai svarbų event'ą. Chyna
Impact vs Xnitro
Gera kova. Trukmė manau tinkama kaip opener'iui.
Užkulsiai su Susan.
Įdomu, ką ten veikė Jason Clue
NME Ultimate Chance For The Glance 2008
Buvau nusiteikęs gerai ir ilgai kovai. Gera ji ir buvo, bet net pats nustebau, kad taip greit Wallerio laimėjo. Na bet nieko blogo.
Marcus-Marcus automobilių aikštelėje.
Kadangi mano fjudas-very good. Prasideda Vin'o intrigos...
Supper Stone vs Mr. Hardcore.
Daug ginklų, spot'ų, kaip ir priklauso gerai hardcore kovai.
Užkulsiai ir GM kabinetas.
Wow, šitą skaitydamas pasijutau tarsi skaityčiau kokį detektyvą Labai geras segmentas.
3-way Tables, Ladders & Chairs NME Tag Team Championship match.
Ką tegaliu pasakyti, tai kad buvo įdomu. Laimėtojai tinkami. Įsikišimas buvo, tačiau jis buvo vykęs.
Striptizo baras...
Hmmm... Kažkaip keista buvo šitą skaityt Čia jau gal buvo šiek tiek over-book'ed ar kaip bepavadinti jį. Sakyčiau jį reikėjo dėti į Heat, nes IMO, jis buvo per daug humoristinis tokiam rimtam event'ui.
Bottom © vs. Marcus Jamison (w/Marcus Ulivieri).
Kaip man, tai buvo show-stealer'is. Pačioj kovoj gal ir per daug buvo ginklų visų. Bent jau nereikėjo pjūklo. Užtat viskas jau buvo gerai, kai veiksmas grįžo į ringą. Labai gerai buvo išlaikoma įtampai intriga, kas gi MJ rankoje. Tai buvo dujų balionėlis... Ech, gaila man titulo, neneigsiu Maniau, kad jei apginsiu titulą prieš Jamison'ą, būsiu "The Man", bet reiškias toks dar nesu. Bet aišku, jei aš būčiau apgynęs titulą, tai nubūtų buvusi tokia įsimintina pabaiga kaip dabar. Dabar net nežinau, kaip kas tęsis su manimi. Ulivieri gavo savo, MJ su titulu, atsiradęs naujas priešas Vin Diesel, grįžo Refresh. Nežinau, ar ir pats Bottom galės su tiek susitvarkyti... Bet žiūrint iš kitos pusės-turėsiu naujų tikslų: Titulas ir žinoma, kerštas
Impaler © vs. The Silencer vs. Gerdas.
Be abejonių, MOTY(Match Of The Year). Žinau, kad ją rašė Walleris, už ką jį tikrai giriu. Daug near-fall'ų, finisher'ių, sutrugdymų, viskas, kas sudarytų gerą WM main event'ą. TIkrai buvau nuliūdęs, kad laimėjo Impaler. Bet kai attidariau spoiler'į, kad ateina Wallerio, supratau, kad jis pas jį neužsilaikys. Gerai subook'inta, džiaugiuosi ir sveikinu naują NME HW champ'ą.
Overall, vertinu PPV 10/10. Buvo smulkmenų ir t.t., bet hell, gi čia MOW ir buvo tokių gerų vietų, kurios atstojo tas smulkmenas.
Jobberis_Extreme 2008-08-18
Nu kas atrodo feudas bus: Jason Clue vs Sick Extreme Kyo...PPV Puikus viska pasak4 ankstesnieji para6e Puiku maniau kad Naciai laimes bet gerai kad buvo parodyta kad tik triukais jie tegali iveikt S-K-E prie naciu mes dar sugryšime o dabar kam nors paliksim laisva Revanšo kvota... Na puiku 1000000/10 Next: Jason Clue
Doppelganger 2008-08-18
Prisidedu ir aš prie sveikinimų! Nuostabus PPV!! suakmenėjęs skaičiau visas
Xnitro vs. Impact - 7.5 / 10, kaip openeriui pats tas.
Ultimate Chance For The Glance -8/10, trumpoka kova, daug marmalynės buvo kovoje, bet turint galvoje, kad tiek zmoniu joje dalyvavo, tai I guess its ok. Pabangia labai netradicine.
Supper Stone vs Mr. Hardcore - 8 / 10, geri spotai, gera kova apskritai, man patiko .
Naciai vs Crack'o'Mania vs Sick-Kyo-Extreme - 9.9/10, ir tik dėl nešvarios pabaigos . P.s. po šios nešvarios pabaigos pradėjau galvoti, kad švaros nebus ir ME matche.
Bottom vs. Marcus Jamison - 9.8/10, intriguojanti pabaiga, ne kaip kitiems, man tie peiliai pjuklai labai nemuse visko. patiko.
ME machas 19.9 / 10 - nu čia tai buvo oj buvo matchas, super įsimintinas! daug visko, near falls, ref bumps, F-5's and a clean mutha fuckin victory untill... intriga iki siemenso arenos lubu ir dar auksciau! Silencer su Waller išnaudojo vienkartini kozeri. Antra karta nebepamojuosi kontraktu
Esu kaip inia megejas backstage action'o, tai man buvo dar papildomai labai linksma skaityti visus striptizo bajerius zvonkus su liesiu. plius valinskas, mr. amerikietiskos imtynes ir susan nu vnz! Perlai!
Xnitro vs. Impact - 7.5 / 10, kaip openeriui pats tas.
Ultimate Chance For The Glance -8/10, trumpoka kova, daug marmalynės buvo kovoje, bet turint galvoje, kad tiek zmoniu joje dalyvavo, tai I guess its ok. Pabangia labai netradicine.
Supper Stone vs Mr. Hardcore - 8 / 10, geri spotai, gera kova apskritai, man patiko .
Naciai vs Crack'o'Mania vs Sick-Kyo-Extreme - 9.9/10, ir tik dėl nešvarios pabaigos . P.s. po šios nešvarios pabaigos pradėjau galvoti, kad švaros nebus ir ME matche.
Bottom vs. Marcus Jamison - 9.8/10, intriguojanti pabaiga, ne kaip kitiems, man tie peiliai pjuklai labai nemuse visko. patiko.
ME machas 19.9 / 10 - nu čia tai buvo oj buvo matchas, super įsimintinas! daug visko, near falls, ref bumps, F-5's and a clean mutha fuckin victory untill... intriga iki siemenso arenos lubu ir dar auksciau! Silencer su Waller išnaudojo vienkartini kozeri. Antra karta nebepamojuosi kontraktu
Esu kaip inia megejas backstage action'o, tai man buvo dar papildomai labai linksma skaityti visus striptizo bajerius zvonkus su liesiu. plius valinskas, mr. amerikietiskos imtynes ir susan nu vnz! Perlai!
Walleris 2008-08-18
Taip pat noreciau truputi demesio! Bottom padare naujus cempionu titulus (o gal labiau tiktu sakyti - perdare senus), kad butu ant ju nauju cempionu vardai. Galite naudoti juos savo promo ir pan. Padekokite jam
Aciu uz demesi!
Aciu uz demesi!
Infest 2008-08-18
Dekojimai Bottom. Zadejau pats pasidaryti koki kita, bet, kad jau padarei, tai tiks.
Bottom 2008-08-18
Ne į temą | Jo, buvo labai malonu nuo titulo nutrinti savo vardą ir užrašyti kažkokį f'n MJ... |
Impact 2008-08-18
Nu visu pirma labai patiko video tikrai nesitikejau, kad bus video dat tai mane nudziugino.
IMP vs Xnitro tikejausi pergales nu bet ka padarysi yra kaip yra siaip kova man pasirode nebloga.
Wow suasan nauja vaikina susirado idomu idomu
NME Ultimate Chance For The Glance 2008 Kova puiki tik kitokios pabaigos tikejausi, maniau Wallerio atliks finisheri ir paims kontrakata bet viskas baigesi daug idomiau.
Masinu stovejimo aikstele ir regis nauja gm bitch tikrai bus idomu kas ten su juo toliau bus.
Supper Stone vs Mr. Hardcore Vienintele kova kuri man nelabai patiko tiesiog del to,k ad manau biski buvo padauginta hardcoro, bet tai tik mano nuomone.
3-way Tables, Ladders & Chairs NME Tag Team Championship match. SUPER ! Skaitydamas maca prisiminiau apie WM 17 TLC maca.
Striptizo klubas pasirode biski kvailas ir ziauriai keistas.
Bottom © vs. Marcus Jamison (w/Marcus Ulivieri). Zinojau kad bus dera kova bet ne ant tiek nu nerealu kiekviena kovos dalis buvo labai idomi. Manau tokias kovas reik skaityt po 10 kartu , o kalbant apie pabaiga taip pat super, tik va nlb norejau, kad refresh gryztu.
Impaler © vs. The Silencer vs. Gerdas. Pati pradzia buvo jau idomi o kuo toliau tuo idomiau buvo, jau galvojau viskas vel Impaler titula laikys bet cia bum ir Wallerio iseina tada tai ivis atsistojes skaiciau. Tad ME buvo geriausia vakaro kova. BEST MACHT EVER !
PPV ivertinimas 100/10 NEREALU ! ! !
Šį pranešimą redagavo Impact: 2008-08-18, 17:15
IMP vs Xnitro tikejausi pergales nu bet ka padarysi yra kaip yra siaip kova man pasirode nebloga.
Wow suasan nauja vaikina susirado idomu idomu
NME Ultimate Chance For The Glance 2008 Kova puiki tik kitokios pabaigos tikejausi, maniau Wallerio atliks finisheri ir paims kontrakata bet viskas baigesi daug idomiau.
Masinu stovejimo aikstele ir regis nauja gm bitch tikrai bus idomu kas ten su juo toliau bus.
Supper Stone vs Mr. Hardcore Vienintele kova kuri man nelabai patiko tiesiog del to,k ad manau biski buvo padauginta hardcoro, bet tai tik mano nuomone.
3-way Tables, Ladders & Chairs NME Tag Team Championship match. SUPER ! Skaitydamas maca prisiminiau apie WM 17 TLC maca.
Striptizo klubas pasirode biski kvailas ir ziauriai keistas.
Bottom © vs. Marcus Jamison (w/Marcus Ulivieri). Zinojau kad bus dera kova bet ne ant tiek nu nerealu kiekviena kovos dalis buvo labai idomi. Manau tokias kovas reik skaityt po 10 kartu , o kalbant apie pabaiga taip pat super, tik va nlb norejau, kad refresh gryztu.
Impaler © vs. The Silencer vs. Gerdas. Pati pradzia buvo jau idomi o kuo toliau tuo idomiau buvo, jau galvojau viskas vel Impaler titula laikys bet cia bum ir Wallerio iseina tada tai ivis atsistojes skaiciau. Tad ME buvo geriausia vakaro kova. BEST MACHT EVER !
PPV ivertinimas 100/10 NEREALU ! ! !
Šį pranešimą redagavo Impact: 2008-08-18, 17:15
PlutoniX 2008-08-18
Ok Imapler.. Ok nesinervinsi.. As NME laikinas karalius.. O kiek juo busiu.. Net nezinau. (; Naciai.. Na pazesyme kokia ta staigmena.. O del dirzu.. Gut gut, jau buciau ruosiasis parasyti, kad pakeistu is Impaler to The Silencer.. Dekui kas pasveikino, (cia vos keli).. Na, laukiame artimesniu show..
Unbroken 2008-08-18
WOW. Ir šį kart tai nėra World Of Warcraft . Susan has choice and she chose me . YEAS . Jei rimtai PPV buvo labai geras, bet ne puikus...
Impact vs Xnitro: Šiaip mčas man nebuvo įspudingas, bet tikrai neblogas. 7/10
I love you Susan . Nesitikėjau, kad pakliūsiu į backstage. Jaučiu bus feudas. Love or leave match.
NME Ultimate Chance For The Glance 2008: Na ką man mačas padarė įspudį, nes atlikau eilinį Moonsaultą ir tapau rimtu Highflyeriu. Tuo aš visai patenkintas, bet... Bet tikėjausi, kad laimės St.Wallerio. Tai nuliūdino, nes mačas buvo lengvai nuspėjamas ir trumpas. Manau buvo galima labiau pasistengti. 5/10
Šis backstage nieko įspudingo. Naujokas - jobberis.
Supper Stone vs Mr.Hardcore: Gera kova. Man patiko, nors daug Hardcore, bet tai jėga. 8/10
3-way Tables, Ladders & Chairs NME Tag Team Championship match: Nevertinu, nes rašiau pats.
Juokingas ne back stage segmentas. Meleonas į žandą. Kažkodėl baisiai žvengiau. Jau galvojau ten bus gays club.
Bottom vs. Marcus Jamison (w/Marcus Ulivieri): Geras mačas ir tikrai netikėtas. Galvojau titulas bus apgintas. 9/10
Refresh returns. Negalvojau, kad jis juodukas
Impaler vs. The Silencer vs. Gerdas: Šiaip buvau nusiminęs, kad čia nepelnytai pakliuvo Gerdas. Tikėjausi, kad laimės The Silencer, bet netokiu būdu. 10/10
Apibendrinimas: Buvo ir prastų mačų kurie Rock Bottomino balus žemyn. 7/10
Impact vs Xnitro: Šiaip mčas man nebuvo įspudingas, bet tikrai neblogas. 7/10
I love you Susan . Nesitikėjau, kad pakliūsiu į backstage. Jaučiu bus feudas. Love or leave match.
NME Ultimate Chance For The Glance 2008: Na ką man mačas padarė įspudį, nes atlikau eilinį Moonsaultą ir tapau rimtu Highflyeriu. Tuo aš visai patenkintas, bet... Bet tikėjausi, kad laimės St.Wallerio. Tai nuliūdino, nes mačas buvo lengvai nuspėjamas ir trumpas. Manau buvo galima labiau pasistengti. 5/10
Šis backstage nieko įspudingo. Naujokas - jobberis.
Supper Stone vs Mr.Hardcore: Gera kova. Man patiko, nors daug Hardcore, bet tai jėga. 8/10
3-way Tables, Ladders & Chairs NME Tag Team Championship match: Nevertinu, nes rašiau pats.
Juokingas ne back stage segmentas. Meleonas į žandą. Kažkodėl baisiai žvengiau. Jau galvojau ten bus gays club.
Bottom vs. Marcus Jamison (w/Marcus Ulivieri): Geras mačas ir tikrai netikėtas. Galvojau titulas bus apgintas. 9/10
Refresh returns. Negalvojau, kad jis juodukas
Impaler vs. The Silencer vs. Gerdas: Šiaip buvau nusiminęs, kad čia nepelnytai pakliuvo Gerdas. Tikėjausi, kad laimės The Silencer, bet netokiu būdu. 10/10
Apibendrinimas: Buvo ir prastų mačų kurie Rock Bottomino balus žemyn. 7/10
Nervas 2008-08-18
PPV tiesiog fantastika...
Ultimate Chance : per trumpa, tik tiek, tai yra pertrumpas matčas. Ir po velniais aš turėjau laimėt tą kontraktą. Ach Rojaus Matricos jūs kentėsit.
Hardcore match: visai nieko, nenusivyliau skaitydamas.
TLC: Super, tikrai geras matčas užima vietą šio PPV viršūnėse.
Strip Club: Nu oj kad daugiau tokiu bajerelių būtų. "Tai ko iškart nesakėt?? Varom."
Šitas irgi prajuokino : " Kas cia, po paraliais?!! KAS TAVE PASIUNTE CIA?!! LIK CIA, SIMTS PYPKIU, KUR TU BEGI?!!! NORIU SU TAVIM ISSIAISKINTI, KAIP ITALAS SU LIETUVIU!!! JOPTVAJMATJ, SUGRIZK CIA!!!"
Bottom vs. MJ: Nu man nelabai patiko tie pjūklai, ir šeip nelabai patiko matčas. Gal dėl to, kad man tie kovotojai neaktualūs.
Triple Threat : kaip jau kažkas sakė Match of the Year. Tikrai fantastinis matčas, fantastinė matčo eiga, fantastiška viskas. Nei vienam tage nenuobodžiavau. Šis matčas prilygsta net Summerslamo Main Eventui. Tikrai šitas matčas buvo pats geriausias.
Reziume: PPV tiesiog superinis. Myliu NME. Yeah NME rulez.
Ultimate Chance : per trumpa, tik tiek, tai yra pertrumpas matčas. Ir po velniais aš turėjau laimėt tą kontraktą. Ach Rojaus Matricos jūs kentėsit.
Ne į temą | Neįsižeiskit, čia The Chain nervai išsiveržė |
Hardcore match: visai nieko, nenusivyliau skaitydamas.
TLC: Super, tikrai geras matčas užima vietą šio PPV viršūnėse.
Strip Club: Nu oj kad daugiau tokiu bajerelių būtų. "Tai ko iškart nesakėt?? Varom."
Šitas irgi prajuokino : " Kas cia, po paraliais?!! KAS TAVE PASIUNTE CIA?!! LIK CIA, SIMTS PYPKIU, KUR TU BEGI?!!! NORIU SU TAVIM ISSIAISKINTI, KAIP ITALAS SU LIETUVIU!!! JOPTVAJMATJ, SUGRIZK CIA!!!"
Bottom vs. MJ: Nu man nelabai patiko tie pjūklai, ir šeip nelabai patiko matčas. Gal dėl to, kad man tie kovotojai neaktualūs.
Triple Threat : kaip jau kažkas sakė Match of the Year. Tikrai fantastinis matčas, fantastinė matčo eiga, fantastiška viskas. Nei vienam tage nenuobodžiavau. Šis matčas prilygsta net Summerslamo Main Eventui. Tikrai šitas matčas buvo pats geriausias.
Reziume: PPV tiesiog superinis. Myliu NME. Yeah NME rulez.
Jobberis_Extreme 2008-08-19
Nu ka dabar pilnai neskubėdamas prisėdau pasiskaitinėt:)
Xnitro vs Impact Geras matčas ALT F-4
Backstage: Mother*ucker nu viskas revanšo kvota pasilaikysiu sau Jason Clue tau galas (Sick Extreme susinervavo:D)
Ultimate Chance for the Glance: Trumpoka ,bet intriga buvo
Backstage: Uliveri toks geras GM... Blyn ji į WWE imt
Supper Stone vs Mister Hardcore: Man patinka Hardcore!!!!!
Backstage: Detektyvas
Triple Threat TLC: Mothe**Uck as jau maniau kad mes naujieji Tag Team čempionai... Gera kova!!!! Patiko tai kad musu nenu=emino ir kovoje parodyta kad tiek CrackoMania ir S-K-E puikiai gali kipti i atlapus Naciams Ipač ta vieta kai maniau,kad Naciai lengvai laimės...Ir Sick Extreme ir Cracky ir Maniac...Kyo ten buvo kaip didvyris ...
Marcus Jamison vs Bottom: Gera kova buvo intriga Puiku!!!!!
Triple Threat Title Match: Puikus matčas gal šiek tiek labiau patiko TLC tačiau šio Pabaiga vau galvojau ,kad Implarer retainins bet...Sveikinu Silencer su NME HW Titulu
Bendrai PPV geriausias koki busiu mates 10/10
Šį pranešimą redagavo Extreme: 2008-08-19, 07:49
Xnitro vs Impact Geras matčas ALT F-4
Backstage: Mother*ucker nu viskas revanšo kvota pasilaikysiu sau Jason Clue tau galas (Sick Extreme susinervavo:D)
Ultimate Chance for the Glance: Trumpoka ,bet intriga buvo
Backstage: Uliveri toks geras GM... Blyn ji į WWE imt
Supper Stone vs Mister Hardcore: Man patinka Hardcore!!!!!
Backstage: Detektyvas
Triple Threat TLC: Mothe**Uck as jau maniau kad mes naujieji Tag Team čempionai... Gera kova!!!! Patiko tai kad musu nenu=emino ir kovoje parodyta kad tiek CrackoMania ir S-K-E puikiai gali kipti i atlapus Naciams Ipač ta vieta kai maniau,kad Naciai lengvai laimės...Ir Sick Extreme ir Cracky ir Maniac...Kyo ten buvo kaip didvyris ...
Spoiler'is
Virgin Boys Marcus Jamison vs Bottom: Gera kova buvo intriga Puiku!!!!!
Spoiler'is
Interviu: Puikus Triple Threat Title Match: Puikus matčas gal šiek tiek labiau patiko TLC tačiau šio Pabaiga vau galvojau ,kad Implarer retainins bet...Sveikinu Silencer su NME HW Titulu
Bendrai PPV geriausias koki busiu mates 10/10
Šį pranešimą redagavo Extreme: 2008-08-19, 07:49
Unbroken 2008-08-19
Ne į temą | Ka as tokio padariau ?? Ji turi teise rinktis. Tiksliau Walleris |
The1andOnly 2008-08-27
Po tokio PPV tenka pasakyti tik "WOW..." cia tai ppv.. nesitikejau kad toks geras jis gali buti. ;]] visam NME personalui didele pagarba. Na tenka pripazinti, taciau tai turbut geriausias apskritai PPV koki man yra teke regeti. Naujos technologijos visdelto. Tie dalykai su "sekantis veiksmas". Spoiler.. idedami filmukai visokie ir zinoma patys rashytojai vis tobuleja. Tenka pripazinti kad e-fed'ai patobulejo savais show nuo tu senesniu laiku ir tenka pripazinti NME lietuvoje geriausias e-fedas dabar yra. Show tikrai ispudingas ir vertas Grand Daddy PPV vardo na o kovos tai tikrai buvo geros. Pati pabaiga intriguojanti ir idomi nesitikejau, kad Silencer kadanors taip ausktai kils ;] na jam sveikinimai. MJ grazei pasirode. Naciu pergale tikrai ispudinga buvo na o backstage'as daromas tiesiog meistriskai ;DD Augo ir kitu draugeliu nuotykiai buvo uzmusantys ;DDDDDD kaip kokiam anekdote su tom dainom ten ;DDD na tikrai padarytas viskas buvo puikiai.
10/10
10/10
PlutoniX 2008-08-27
Ne į temą | Nesitekai, nieks nesitikejo.. Bet per puse metu ilgu kovu as laimejau titula.. Manau, kad ateityje bet kokiu ateju musu keliai susikirs.. Jeigu er NoR iveiksiu Impaler.. (; |