Human Giant! [Zmogus Milzinas]
PlutoniX 2008-08-17
Ar ziurite kas sia laida per MTV? Kaip jum aktoriu vaidyba?? Visi juokingi siuzetai ir etc..
Per pastarasias dvi savaites jau rode naujas serijas, esu jomis patenkintas. Prisijuokiau iki soties. 'T-Shirt Squad' ;D laukiu nesulaukiu ateinancio antradienio.. Nors pripazystu, man geriausia Illusinators.. Azzizas aidina superiskai..
Kaip jus vertinate sia laida?
Per pastarasias dvi savaites jau rode naujas serijas, esu jomis patenkintas. Prisijuokiau iki soties. 'T-Shirt Squad' ;D laukiu nesulaukiu ateinancio antradienio.. Nors pripazystu, man geriausia Illusinators.. Azzizas aidina superiskai..
Kaip jus vertinate sia laida?
Impact 2008-08-17
niekada sios laidos nepraleidziu man tai pat ji ziauriai patinka o su tuo T-Shirt Squad tai isvis nerealu
PlutoniX 2008-08-17
Kai tas talismanas zuvo ;DD arba 'what an awesome t-shirt' ;DDD
bet kas be ko, aktoriai tai superiniai, vaidina nerealiai.. Toks jausmas kad tai butu tikrove..
Dar geras buvo su tuo dainininku paskutinioje serijoje paciam gale ;D kaip ji nusove ;D
bet kas be ko, aktoriai tai superiniai, vaidina nerealiai.. Toks jausmas kad tai butu tikrove..
Dar geras buvo su tuo dainininku paskutinioje serijoje paciam gale ;D kaip ji nusove ;D
Impact 2008-08-17
Nepamenu kurioj serijoj, bet ziauriai zvengiau kai tipo per youtube zmogus norejo isgarset ir sau biby sutraiske XDDDDDDDD
PlutoniX 2008-08-17
Ja ja, pirmoje ;D ji mate 3mln zmoniu, o ta kur daro juokingas veido israiskas pamate 80mln ;DD tas kur nusipjove b**i, tai pabande padaryta ta israiskas, nieks nesijuoke, dar lievesnes tas Azzizas padare, visi luzo ;DDD