←  NME Heat

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

NME Heat

nuotrauka Walleris 2008-08-16

Nuotrauka

Ekrane rodoma NME simbolika, pradeda skambeti Bullet For My Valentine – Hit The Floor ir rodomas Heat klipas. Vaizdas perjungiamas i Heat-ZONE, kur aidi fejerverkai ir sokineja fanai. Heat prasideda!

Eight-Man Tag Team War :
Crack'o'Mania & Sick-Kyo-Extreme vs. Scott Payne, Scarface, The Chain & Jason Clue

Spoiler'is

Rodoma automobilių stovėjimo aikštelė
Spoiler'is

Tag Team match:
Bottom & Marcus Jamison (w/Marcus Ulivieri) vs. Xnitro & Impact

Spoiler'is

Ekrane rodoma Susan Styles, si karta neiprastai issiblaskiusi
Spoiler'is

Six-Man Tag Team War:
Naciai vs. Rojaus Matricos & Impaler

Spoiler'is

Nuotrauka

Cituoti

nuotrauka Infest 2008-08-16

Good, good. Pirma kova man buvo idomiausia. Maint event pabaiga idomi. :)
Cituoti

nuotrauka Bottom 2008-08-16

Heat silpnesnis nei praėję... Pirma kova buvo geriausia. Ilga, nenuobodi. Po to sekęs segmentas buvo eilinis, paprastas. Užtat sekanti kova buvo nusivylimas :/ Duodu velnių tam rašytojui. Kažkaip viskas atrodė labai TNA-WCW style :) Nėjo nieko suprast, viskas padrikai. Kitas segmentas buvo juokingesnis(kažkiek). Main Event buvo geras. Pagaliau f'n Impaler pralaimėjo :D Heat vertinu 6.5/10. Balus numušu už vieną blogą kovą ir bendrai pakenkė tai, kad trūko veiksmo, atrodė trumpas šou.
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2008-08-16

damn... what a bad f'n day... iš pradžių warnas... po to Maniac pinned... po to dar ir kritika... :D
einu į pensiją... :)
Cituoti

Rodyti pranešimąBottom, 2008-08-16, 21:35, pasakė:

Heat silpnesnis nei praėję... Pirma kova buvo geriausia. Ilga, nenuobodi. Po to sekęs segmentas buvo eilinis, paprastas. Užtat sekanti kova buvo nusivylimas :/ Duodu velnių tam rašytojui. Kažkaip viskas atrodė labai TNA-WCW style :) Nėjo nieko suprast, viskas padrikai. Kitas segmentas buvo juokingesnis(kažkiek). Main Event buvo geras. Pagaliau f'n Impaler pralaimėjo :D Heat vertinu 6.5/10. Balus numušu už vieną blogą kovą ir bendrai pakenkė tai, kad trūko veiksmo, atrodė trumpas šou.
Tenka sutikti, vyksta MOW pasiruosimas, todel sis Heat buvo daromas atmestiniau. Antroji kova Lynco darbas, iskundziu ji!! :D Segmentas irgi jo!! :D
Cituoti

KAZIOL! :) aš gi jau pats prisipažinau kad mano darbas... bet nereikia kreipt dėmesio į Bottom nuomonę, jis nieko neišmano :D nieko jis nežino kas yra gera kova... :D
bet rimtai mastau apie laikiną pasitraukimą iš tavo padėjėjų gretų, nes akivaizdu kad išsisėmiau... :D
Cituoti

nuotrauka PlutoniX 2008-08-16

Apgailetina.. ME, ME buvo geras. Tikrai lenkiu galva pries tos kovos writeri. Viskas buvo gerai, Rojaus Matricos nepasisiukslino.. Jos nepralaimejo. Pralaimejo Impaler.. O jis, jis tiesiog eilyne kliutis.. beto, kad ir Naciai laimejo, tai yra nekas, nes as buvau parases poros eiluciu kalba, negavau atsako. Vistiek parasiau! Paraisiau! Nesazininga ;D tai buvo teisiog fiasko, na sioks toks fiasko ! ;D

Jei rytoj MOW bus toks pat fiasko.. Tada bus nekas. Labai nekas ;/
Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2008-08-16, 21:13
Cituoti

nuotrauka Ariju rinktine 2008-08-16

mes laimejome, kaip visada garbingai! Nesvarbu kieno paskutnis zodis, svarbu rezultatas, ir jai musu matematines zinios neapgauna naciai vs rojaus matricos 4-0!
Cituoti

Sarmata jums, palikote Adolfa mano ir St.Wallerio daromiems veiksmam,s net nebegote jam i pagalba.. Apgailetina ;/
Cituoti

nuotrauka Ariju rinktine 2008-08-16

Rodyti pranešimąPlutoniX, 2008-08-16, 22:15, pasakė:

Sarmata jums, palikote Adolfa mano ir St.Wallerio daromiems veiksmam,s net nebegote jam i pagalba.. Apgailetina ;/
Nugaletoju niekas neteisia!
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2008-08-16

Na, pasigirsiu pirmosios kovos writeris buvau as. Reikes prasyt Wallerio, kad pagaliau ir man duotu backstage parasyt :). Pripazystu Heat buvo ir geresniu...
Cituoti

Rodyti pranešimąPlutoniX, 2008-08-16, 22:12, pasakė:

Apgailetina.. ME, ME buvo geras. Tikrai lenkiu galva pries tos kovos writeri. Viskas buvo gerai, Rojaus Matricos nepasisiukslino.. Jos nepralaimejo. Pralaimejo Impaler.. O jis, jis tiesiog eilyne kliutis.. beto, kad ir Naciai laimejo, tai yra nekas, nes as buvau parases poros eiluciu kalba, negavau atsako. Vistiek parasiau! Paraisiau! Nesazininga ;D tai buvo teisiog fiasko, na sioks toks fiasko ! ;D

Jei rytoj MOW bus toks pat fiasko.. Tada bus nekas. Labai nekas ;/
As rasiau ME :)
Cituoti

Tai matosi, per tas pora menesiu istobulejai, ne kaip kaikas.. (: visi tikimes Walleri ispudingo rytoj reginio.. Ruosk ji ;D
Cituoti

Rodyti pranešimąPlutoniX, 2008-08-16, 23:03, pasakė:

Tai matosi, per tas pora menesiu istobulejai, ne kaip kaikas.. (: visi tikimes Walleri ispudingo rytoj reginio.. Ruosk ji ;D
Aciu uz komplimenta, jei ir patobulejau, tai tik del to, kad turejau geru pagalbininku, kuriu deka man nereikia rasyti viso show (o mazdaug tik puse) ir neissisemiu taip greitai.
Cituoti

Rodyti pranešimąPlutoniX, 2008-08-16, 23:03, pasakė:

turėk sąžinės... buvo ir mano gerų mačų... negaliu gi amžinai gerai rašyt. paskui Walleris prasčiau atrodytų :D
dar tikiuosi atsigriebt per PPV... bet jei ir vėl gausiu kritiką, tai...
Spoiler'is
Cituoti

Vistiek kyla pagunda pilan i vertinti show.

Eight-Man Tag Team War : Crack'o'Mania & Sick-Kyo-Extreme vs. Scott Payne, Scarface, The Chain & Jason Clue
Ok.. Kova gan ir gera.. Visdelto, norejau kad laimetu SKE ir CoM. Na, kovu buna ir geresniu.. Per daznai tie 'FREAKIN INSANE' buna. Jau net nuotaika jie gadina... 8/10

Tag Team match: Bottom & Marcus Jamison (w/Marcus Ulivieri) vs. Xnitro & Impact
kas rase sita pati sudiniausia maca?? Linas???!!! Fiasko! Visa show susiko.. 5/10

Six-Man Tag Team War:
Naciai vs. Rojaus Matricos & Impaler
Nesiskundziu. 8/10
Cituoti

nuotrauka Impact 2008-08-17

HEAT patiko, bet buvo biski blogesnis nei praeiti, bet viskas suprantama juk arteja MASTERS OF WAR ! ! ! :P
Cituoti

nuotrauka Jobberis_Extreme 2008-08-17

Buna visiem parastų darbų taip kad čia Lynco nevartykit jis malačius yr... Wallero irgi...Clue irgi... Nu vienu žodžiu aš
Spoiler'is
Cituoti

nuotrauka Ding3s 2008-08-17

Ruoshiates PPV, taigi shita Heat galima atlaidzhiau vertint.. Turint tai omenyje Heat nebuvo toks blogas kaip kai kurie chia pasakojo. imho.
Šį pranešimą redagavo Ding3s: 2008-08-17, 10:56
Cituoti

nuotrauka PlutoniX 2008-08-17

Bet vistiek, Heat'as yra Heat'as, jis negai buti toks nekoks.. Del laimetoju isvis nepagaunu kampo.. O antroji kova buvo kaip nezinau kas.. Apsurdas.. Senai tokio sudo Heat'e nemaciau ;D Neisizeisk Linai (; me buvo viskas gut.. Svarbu Rojaus Matricos apgyne savo oruma.. Kad nepralaimejo.. O sutalze Adolfa, o del Impaler, tai tik tuscias zmogus.. nerupi mum jis ;D
Cituoti

nuotrauka Kzkas 2008-08-17

Dw vyrai nevarom ant Lynco jei, ne jis 2 savaites isviso butume buvo be heat. Ir apie heat 7/10, bet suprantu kodel :P
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2008-08-17

Rodyti pranešimąPlutoniX, 2008-08-17, 13:10, pasakė:

Svarbu Rojaus Matricos apgyne savo oruma.. Kad nepralaimejo.. O sutalze Adolfa, o del Impaler, tai tik tuscias zmogus.. nerupi mum jis ;D

:P ka cia bandai apgauti, kaip tik as tau labiausiai rupiu, kaip niekas kitas

-----

Man heat pasirode visai puse velnio, ir ME buvo toks netiketas, laukiu atomazgos per MOW.

Silencer'is bailys pasirode :) Ta gitara reikalo nesusiks nes per MOW as zinosiu kad jus mano priesai, o ne desites kaip tag draugai per heat., nebus kada is pasalu uzpult manes.
Cituoti

Ne į temą
nesijaudink, dar iki to, kad man labai rupi toli grazu ;D

Gitara yra gitara, ne as ja uzvoziau Tau, o Wallerio. Manes nekaltink ,as Adolfa sutalziau taipogi su Wallerio. O ka Tu padarei? Pralaimejai.. Sarmata Impaler, sarmata ;D

Dabar net nenutuokiu ,aks gali laimeti MOW ME.. Cia viskas taip uzraizgiota.. Pirma karta nesu toks tikras del kovos nugaletojo ;/
Cituoti

nuotrauka Nervas 2008-08-17

Na ką gi Chain ir vėl užvažiavo visiems. Muhuaaahaha :) Aš dar tokio džiaugsmo neesu turėjęs, kai buvau PWR tai išvis nesamones parašydavau, niekad net BIF nelaimėdavau. O pažiūrėkit į mane dabar... Pažanga pažanga Nervai :)
Cituoti

Ne į temą
va jei daeisi kada iki me, tada busi cia geriausias, dabar saves taip nekelk ;DD
Cituoti