←  NME Heat

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

NME Heat

nuotrauka Lyncaz 2008-08-09

Nuotrauka

Parodomas NME logotipas ir skambant show theme - Bullet For My Valentine - Hit The Floor, rodomas Heat pristatantis klipukas. Vaizdas perjungiamas i arena, kur aidint fejerverku show fanai sokineja is dziaugsmo. Let the Heat begin...on the HDTV!

The Chain vs The Unknown

Spoiler'is

Rodomas vaizdas iš lauko.
Spoiler'is

Xnitro vs Impact
The winner gets special advantage at Masters Of War match

Spoiler'is

Rodomas GM kabinetas
Spoiler'is

Lumberjack match
Gerd Shlansteiger vs The Silencer

Winner goes to Masters of War for nMe Heawyweight championship
Luberjacks: Adolfas, Giunteris, St. Wallerio

Spoiler'is

Ekrane vaizdas iš užkulisių
Spoiler'is

Triple Threat elimination match for nMe Intercontinental championship
Scott Payne vs Bottom vs Marcus Jamison

Spoiler'is

Ekrabuose mūsų žavioji reporterė Susan Styles.
Spoiler'is

Tag Team match
Impaler & The Chain vs Sick-Kyo-Extreme

Spoiler'is

Nuotrauka

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-08-09, 17:00
Cituoti

nuotrauka seimas2 2008-08-09

Nemažai klaidų pirmoj kovoj padaryta "Ukdown" ir Chain vardas parašytas blogai buvo, ir pabaiga nelogiška :o dviese daužosi ir tipo negirdi ir nejaučia kaip teisėjas į grindinį daužo :D bet šeip gera kova!
Visos kovos daugiau ar mažiau geros, bet ME geriausia ;D bravo!
Šį pranešimą redagavo seimas2: 2008-08-09, 17:47
Cituoti

nuotrauka Jobberis_Extreme 2008-08-09

Na apie šį puiku NME Heat.:o

The Chain vs Unknow...Geras Matčas visai nieko...:D 8/10
Paskui užkulsiai: :D :D :D :D (Mes ne S-K-E Mes Bottom ir Jason Clue)Puikus Segmentas. 10/10
Xnitro vs Impact: Tikejausi jų kovos bet...Geras sprendimas daryt Handicap kova... Nes jei butu Lyncaz dares kaip lengviau(gerai kad jis taip nedaro) Tada butu jų Feudas bent jau man labai Monotoniškas...Už toki gera sprendima(bent man) 9/10
GM Kabinetas: Puikus :D :D :D :D Man irgi girdis balsai kai nieko nėra šalia... Tikrai? Taip kalbant telefonnu :D :D 10/10
Gerdas vs Silencer :D Geras matčas man nebuvo jokios monotinijos skaitant nors dėl tokio matčo per Masters of War šiek tiek tikejaus bet intriga buvo taigi 10/10
Užkulsiai: Juokingas :D Reiks eit Supper Stone pasakyt kai parvažiuos ryt kad skubėtu rašyt kalbos :D 9/10
Scott Payne vs Marcus Jamison vs Bottom: Man idomiausias matčas kai Eliminavo Scotta maniau kad Marcus laimės...Bet taip ir buvo ,bet Bottom visdar čempionas. Sveikinu :D 10/10
Interviu: Atrode bus paprastas interviu ,bet...tiesiog nereali pabaiga...Liux!!!!!!! :D :D :D 10/10
S-K-E vs The Chain and Implarer: Geras matcas net kovojant pries Implarer intriga buvo!!!!! Nebloga pabaiga:) 9/10

Taigi tai vienas bent jau man i6 geriausiu NME Heat. :D
Cituoti

nuotrauka Infest 2008-08-09

Not bad, buvo keletas linksmu momentu. :o
Cituoti

nuotrauka Bottom 2008-08-09

Vienas iš geresnių Heat'ų. Man patinka, kaip paskutiniu metu rašomos kovos. T.y., nenuobodžiai, su bajeriais, bet ir išlaikant profesionalumą. Taip pat gerai, kai visas šou nėra atskiri matchai ir interviu, o galima paskaityt, kaip po matchų kas nors vyksta, kažkokios pasėkmės. Labai geri buvo No.1 Contender ir IC matchai. Pirmasis buvo gerai subook'intas, nes mano akimis jie lygiaverčiai priešininkai ir pats nežinočiau, kam suteikti šansą. Maniškis matchas buvo priešingybė. Man čia turbūt toks "Lengvas spyris į šikną" kalbų rašymui, nes antrą kart tokio šanso nebegausiu. Gerai buvo pritaikomi maniškiai veiksmai. Bet kalbų padėtis keisis-baigsiu darbą, bus atostogos ir bus laiko kalbom :o Manau vienas iš šių dviejų matchų turėjo būti main event'e, nes jie kaip ir buvo svarbesni.
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2008-08-09

i like that you like it :o
edit: anonsas turbūt bus tik pirmadienį, nežinau kada grįš Walleris, tai gal jau nebe aš skelbsiu anonsą. o kalbas galit ruošt PPV :D only 8 days left :D
Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-08-09, 20:24
Cituoti

nuotrauka Ding3s 2008-08-09

Eilini kart geras Heat, galbut netgi geriausias, beja, jeigu NME Heat turetu seriju pavadinimus kaip TNA Impact shitas imho turetu but "Chain laimi viska" :)
Cituoti

nuotrauka Ariju rinktine 2008-08-09

che treciasis reichas yra virsur, du title macai per didziausia PPV, tokia misija imanoma tik arijams! Tad ponai galite pradeti pirkti musu ispudingas uniformas, nes po 8dienu mes valdysime didziaja dali lygos. Tegyvoja fiuleris!

Heatas labai geras, patiko mum musu kova, galime drasiai sakyti kad sita kova buvo pati geriausia kurioje dalivauja Naciai.
Šį pranešimą redagavo Ariju rinktine: 2008-08-09, 22:01
Cituoti

nuotrauka PlutoniX 2008-08-10

Ne į temą
Xe.. Visdelto, dar gerai rasau kovas...JEigu naciams patiko mano rasyta kova, sako, kad tai buvo geriausia kur dalyvavo, tai man tik sypsena veide..

Show patiko. 9/10

Jau manau, kad del IC title kausis Bottom vs MJ.
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2008-08-10

Perskaiciau ir ash HEAT'a, tikrai labai patiko :) Pabajeravimai labai vietose, matchai irgi labai geri. Lyncaz doing very good work!! :) Labiausiai patiko ME ir Lumberjack match'as. Idomi baigtis, kad bus triple threat'as per MOW :D laukiam MOW!
Cituoti

Ne į temą
keistai skamba kad Lyncaz good work.. Juk jauciu jis tik pora kovu paraso.. Na, bet nieko. Zmogus nepasisiukslino kol pavadavo Walleri.. (:
Uuu.. Dar vienas zmogus mano maca giria;D

Na o dabar manau ir man reikia viska detaliai pakomentuoti:
The Chain vs. The Unknow
Spoiler'is
Kova kaip kova, kaip pirmoji kova ji buvo parinkta neblogai.. Tiktai viskas labai jau greitai isivaziavo, niekas nieko nespejo atlikti, jau ir Chain daro spear'a.. Kaip pirmai kovai ji net galejo buti ilgesne, na tecdaliu.. Vistie, kuturi kovotojai, galima is tiek ispusti gera kova. Na, manes si kova nesuzavejo 7/10.

Backstage
Buvo linksma, net priverti nusijuokti. Viskas apmastyta puikiai 10/10

Xnitro vs Impact (The winner gets special advantage at Masters Of War match)Vel kazkaip perskaitytas macas per pora minuciu.. Du lockai trecdali maco sudare.. Vistiek norisi ilgesniu macu.. Visdelto, feudas nera prastas... Ir cia buvo kaip pagrindine repeticija pries kulminacija kuri bus per MOW... Na, kova buvo al dar net prastesne nei pirmoji 7.5/10. Vertinu taip.. Nes visdelto, buvo vietu kurios patiko.

Backstage:
Na.. Nelabai pagavau kampo.. Bet nieko.. The Maniac kuo toliau tuo geriau bazarina. 'kai kalbu telefonu' ;D 9/10.

Gerd Shlansteiger vs The Silencer (Winner goes to Masters of War for nMe Heawyweight championship
Luberjacks: Adolfas, Giunteris, St. Wallerio)
Viskas gut.. Jau sestadienio ryta zinojau kas laimes.. Tad buvo smagu perskaityti savo rasyta maca.. Isgirsti PUIKIU komentaru apie ji (: as pats rasiau skubedamas, bet man paciam jis patiko... Vertinsiu kaip ir kiti 10/10. Zinai, sarmata kad per gerai apie save galvoju.. Bet man pakako Naciu ir Impaler komentaru (:

Backstage
Viskas gut, zmoges susitiko, paskelbe apie ju maca ir tie.. Nors Mr.Hardcore ir SS nera ME bet vistiek manau bus kazkas ispudingo, bent tikiuosi to. 8/10

Scott Payne vs Bottom vs Marcus Jamison ( Triple Threat elimination match for nMe Intercontinental championship)
Aaach.. Viskas gut. Pradzia buna ir geresne, tipa MJ ir Bottom nepamate Payne'o lipancio is ringo ir kazko ieskancio.. Buvo ziauriai kvaila tas 'bet kažkas iš žiūrovų meta į ringą kėdę ir pataiko tiesiai MJ į galvą' turbut tai buvo didziausia show nesamone, kuri man visai sugadino gera nuotaika ;/ apgailetinas epizodas.. Isvis ta vieta su ziurovu buvo nekokia.. Bet maco kulminacija pakliuvo, ir dar viena kova per MOW paaiskejo.. (manoaukstesniam poste parasyta, kad "manau kad MJ ir Bottom kausis del IC, matyt nepaspaudziau paskutinio action tago ;D 8/10 jei ne ziurovas, kova butu 10/10.

Interviu:
Pralinksmino, nturiu prie ko prisikisti ;D 10/10...

Impaler & The Chain vs Sick-Kyo-Extreme
Kaip ME, norejau kazko daugiau 8/10.

Ir issiaiskinom, kad mano nuomone kova 8.6/10.. O suapvalinus 9.0/10. Viskas gut (:
Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2008-08-10, 16:29
Cituoti

nuotrauka Ding3s 2008-08-10

Ne į temą
O tau skauda kad giria ne tave o Lynca? Jam buvo perduota vadovaut NME tai jis ir yra giriamas.
Cituoti

Ne į temą
zinok man neskaudu.. Walleris jam dave nurodimus kaip viskas turi buti, kalbant del WHC ir IC.. Del kitu kovu matyt jau pats Lyncaz subookino.. Man jokios prasmes kad ji giria.. Tiesiog, reiktu pagirti ir kitus kurie raso kovas, nekalbant apie save, as jau buvau senai giriamas, gal nestipriai, bet sociai.. Tad noriu [pagirti ir kitus kurie raso kovas ir kurie padejo tiek Linui tiek Walleriui... Padetis kontroliuojama. Viskas gut? (:
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2008-08-10

PlutoniX nenusipelnė pagyrimo! dėl to kad rašydamas kovą nesudėjo tagų. :D
be abejo, aš juokauju, šaunuolis, ačiū jam už pagalbą, ačiū visiem man padėjusiem per tą laiką kol laikiau NME vairą. kad neliktų nuskriaustų išvardinsiu pagalbininkus: Straigth egde - CM Punk, SMS, PlutoniX, Future Boyz, Walleris, ir svarbiausia - LYNCAZ :D lyg ir buvo daugiau pagalbininkų, bet kažkaip gal užkrito ;)

kas susiję su šiuo HEAT, tai mane spaudė laikas dėl darbo, todėl teko patrumpint šiek tiek kovas, nes, būtent šią savaitę negalėjo padėti iki tol daugiausia prisidėdavęs rašytojas... (punk)
tačiau vieno padėjėjo darbu esu šiek tiek nepatenkintas, gal ir nelabai korektiškai pasielgsiu atskleisdamas jo vardą, bet...
tai buvo Future Boyz, kuris išsiprašė mačo (po anonso paskelbimo), už tai prižadėjo parašyti dvi kovas. aišku aš jam kovą daviau, bet jis parašė tik vieną, ir tą ne per geriausią (Chain - Unknown ir kiti)... o penktadienio vakarą pranešė man kad nebegalės parašyti antros kovos...
bet aš nesiskundžiu, ant jo nė kiek nepykstu, vistiek manau, kad neblogai pasidarbavau, o jei dar pridėtume tai, kad prieš du su trupučiu mėnesio net neturėjau supratimo kas per daiktas tas E-FED, manau galiu save pagirti :)
Cituoti

nuotrauka Kzkas 2008-08-10

Puikus heat man labai patiko. O labiausiai, kad kausiuos Master of War ir ispardisiu Supper Stone subine ;)
Cituoti