NME Heat
Lyncaz 2008-08-02
Parodomas NME logotipas ir skambant show theme - Bullet For My Valentine - Hit The Floor, rodomas Heat pristatantis klipukas. Vaizdas perjungiamas i arena, kur aidint fejerverku show fanai sokineja is dziaugsmo. Let the Heat begin...on the HDTV!
Open Challange:
Plain vs. ???
Spoiler'is
Rodomas GM kabinetas.
Spoiler'is
fatal 4-way
The Chain - Impact – Xnitro – Bottom
Spoiler'is
Ekrane rodomi GM Marcus Ulivieri kartu su MJ. Jie lėtai vaikštinėja koridoriais...
Spoiler'is
Spoiler'is
Triple Threat Hardcore Match
Misteris Hardcore vs Supper Stone vs Jason Clue
Spoiler'is
LOUD EXTREME TALK
Spoiler'is
Scott Payne vs Marcus Jamison
With ??? as a special guest referee
Spoiler'is
Ekrane rodoma mūsų žavioji reporterė Susan Styles
Spoiler'is
Spoiler'is
The PoPo vs. Impaler
Spoiler'is
Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-08-02, 05:58
Nervas 2008-08-02
Whata hell Shark Boy Kur as? Juk manes nebutu atleide jeigu buciau atejes... Parasiau kalbas viska... Nors butum leides atspardyt Bottom sikna kaip teisejui. Jei nesupratau prasyciau labai paaiskint man... Ar tai storyline?
Bottom 2008-08-02
Geras Heat. Tikrai ne prastesni, nei kai Walleris buvo valdŽioje Labiausiai prajuokino ši vieta: "Gal jau pistoletas surudijęs?"
Labai patinka mano storyline prieš Ulivieri. Įdomiai subook'intas aš buvau šiame šou. Tik blyn, stiprų varžovą gavau kitai savaitei... Na žiūrėsim kaip čia su juo bus <_<
Labai patinka mano storyline prieš Ulivieri. Įdomiai subook'intas aš buvau šiame šou. Tik blyn, stiprų varžovą gavau kitai savaitei... Na žiūrėsim kaip čia su juo bus <_<
Jobberis_Extreme 2008-08-02
Jie raso pakankamai Svarbu ne kiekybė o kokybe pvz... koks *******(nenoriu sklept)jis rašydavo daug ir daug ir dar karta daug ir visai neblogai...Implarer rašė mažiau ir mažiau ir dar karta mažiau bet visvien jo kalbos daug kam maloniau skaitydavosi. Aišku nesakau kad tas kitas blogesnis už ta ar už ta tiesiog atkertu tuo pačiu...
Refresh_22#MVP 2008-08-02
Citata
koks *******(nenoriu sklept)
Gali neslepti tai as Refresh jai teisinga speju
Refresh_22#MVP 2008-08-02
Extreme :
Ne į temą | is kur tu mane zinai ? Kodel buvai ? as bet kada galiu grizti.. |
Doppelganger 2008-08-02
Fainas, Heat, man patiko, gerai pletojamas Bottom feudas, saunuoliai.
ETL debiutas tai visai (based on it parasiau savo naujausia kalba).
Keep em comin' Lyncaz!
ETL debiutas tai visai (based on it parasiau savo naujausia kalba).
Keep em comin' Lyncaz!
Nervas 2008-08-03
Ding3s 2008-08-03
Geras Heat buvo, idomiai padaryta visas show, pasirodo atsirado daug norinchiu kovot Open challenge .
Btw, Lyncaz skaito kalbas, nes kitaip nebutu pamates mano Open Challenge, kuris buvo mestas, nes ne atsikiroje temoje .
Btw, Lyncaz skaito kalbas, nes kitaip nebutu pamates mano Open Challenge, kuris buvo mestas, nes ne atsikiroje temoje .