←  Galerijos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Nervas Stick figure anime

nuotrauka Nervas 2008-07-30

Na matau dar nėra tokios temos. Gal kas nors be manęs šiame forume kuria stick figure filmukus. Na aš jau nebekuriu, tačiau kurdavau su programa Pivot. Turiu daug darbų išsisaugojęs ir norėčiau pasidalint savo menu pradėsiu nuo pačio pirmo kūrinio ir eis gerėjimo, tobulėjimo tvarka ;) Tos programos ir visus backgroundus ir t.t. esu ištrynęs. Štai darbai:

Nuotrauka > Antras, jau kažkas panašaus į wrestlingą tačiau žmogeliukai tai kažkokie iš kosmaso
Nuotrauka > Elbow drop :D Vis dar lievus dariau
Nuotrauka > Čia jau jaučiasi stipri pažanga tik biški spalvų neatitaikiau...
Nuotrauka > ir čia su spalvom negerai
Nuotrauka > čia jau prasideda gerųjų darbų era
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka > čia yra paskutinis bet ne pats geriausias darbas, geriausias bus kitas

Nuotrauka > And heres the one, witch is the best of all

Štai ir viskas. Jų nedaug nes ištikrųjų tai užima labai daug laiko.
Šį pranešimą redagavo Nervas: 2008-09-20, 15:48
Cituoti

nuotrauka booduliz 2008-07-30

Gražus darbai Nervai ;) ypač tas paskutinis :D , 10 xD
Šį pranešimą redagavo Sub_ZeRo: 2008-07-30, 19:37
Cituoti

nuotrauka Atlantaz 2008-07-30

Paskutinis tai tikrai gerai padarytas, toks nuotaikingas. ;)
Šį pranešimą redagavo Atlantaz: 2008-08-01, 08:10
Cituoti

nuotrauka Josh 2008-07-30

Siaip priespaskutinis yra zymiai gersnis nei paskutinsi , fps zymiai gersnis, nera frame skipu daug.
Cituoti

nuotrauka Nervas 2008-07-30

Priespaskutinis yra padarytas tobuliau, taciau truputi netikroviskai, man paskutinis labiausiai patinka nes toks linksmas, tas medituoja anas neturi ka veikt :)
Cituoti

nuotrauka Impact 2008-07-31

Man labiausiai patiko paskutinis ir tas darbas nuo kurio prasidejo geri darbai.
Cituoti

nuotrauka Stunner 2008-07-31

Visai neblogi darbai...as irgi esu dirbes su pivotu programa...
Cituoti

nuotrauka Šnypas 2008-08-02

tikrai graziai padaryti darbai. Labiausiai patiko 2 nuo geru darbu eros pradzios :) ir dar pries paskutinis.
P.S. gal kas zino, is kur galima atsisiust visokio stuff (ringu, bg, stick figuru ir t.t.)?
Cituoti

nuotrauka Rostex 2008-09-11

nu joa biski darbeliai....... geriau nekuomentuosiu s.... ir dar koks parodysiu as pora savo bratos darbu JIS DAR TIK MEGEJAS

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

jai kas susidomejo ir noretu pamatyt daugiau darbu sakykit....
Cituoti

nuotrauka Nervas 2008-09-11

Rodyti pranešimąRostex, 2008-09-11, 16:39, pasakė:

nu joa biski darbeliai....... geriau nekuomentuosiu s.... ir dar koks parodysiu as pora savo bratos darbu JIS DAR TIK MEGEJAS
Nu tai as nesakau, kad as profas. Tik siaip keliais darbeliais kuriuos esu padares pasidalinau su kitais. O tu cia ateini ir iskalbineji.
Cituoti

nu as nzn as tokiu darbu ir manau kiti kad nedetu deti reik tik geriausius ir mane nereliai prajuokino ir netgi supykde tas "o cia geruju era" .............
Cituoti

nuotrauka Nervas 2008-09-11

Tai jeigu tau nepatinka tai ko isvis skaitai ir dar varai ant zmoniu. Atejo krc didysis gfxeris! Mano geruju era! Mano, ne kieno kito! Nepatinka neziurek, o nepeik zmoniu pone gfxeri!
Cituoti

Rodyti pranešimąNervas, 2008-09-11, 18:16, pasakė:

Tai jeigu tau nepatinka tai ko isvis skaitai ir dar varai ant zmoniu. Atejo krc didysis gfxeris! Mano geruju era! Mano, ne kieno kito! Nepatinka neziurek, o nepeik zmoniu pone gfxeri!

nu gerai nepeiksiu as tu zmoniu bet matau as siaip tau nepatinkoui nu gerai pasakiau savo nuomone!!! nu dbr manau kadissigijau dar 1 priesa mane tai uzknisa gfxeris gal as nu dar ne ponas nors jai tu nori as tau leidziu mane vadinti ponu o gfx tai tik 1 is nedaug mano pomegiu....
Šį pranešimą redagavo Rostex: 2008-09-11, 17:21
Cituoti

nuotrauka Kzkas 2008-09-11

Tu biski rostex nelysk prie zmoniu, jis bent stengiasi, o tu esi bent viena stickfigure sukures? Nesok ant kitu, nes pats turbut nemoki ir nesakyk, kad ten virsuj tavo darbai.

Citata

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2008-09-11, 17:30
Cituoti

Rodyti pranešimąKzkas, 2008-09-11, 18:29, pasakė:

Tu biski rostex nelysk prie zmoniu, jis bent stengiasi, o tu esi bent viena stickfigure sukures? Nesok ant kitu, nes pats turbut nemoki ir nesakyk, kad ten virsuj tavo darbai.

BLT NX KRW MANE uzpisa kai ant manes kasnors bando uzsisokt blt Rasau savo nuomone parasyta kad ten mano Brolio darbai!!!!!!!! pats esu kurias bet pabodo kuriau kartu su broliu esu laimejas didziaja savo pivot kovu dbr jai kuriu tai tik crack bet ir tai dbr dirbu tik su PhotoShop ...............
Cituoti

nuotrauka SmS 2008-09-11

Rodyti pranešimąRostex, 2008-09-11, 18:32, pasakė:

BLT NX KRW MANE uzpisa kai ant manes kasnors bando uzsisokt blt Rasau savo nuomone parasyta kad ten mano Brolio darbai!!!!!!!! pats esu kurias bet pabodo kuriau kartu su broliu esu laimejas didziaja savo pivot kovu dbr jai kuriu tai tik crack bet ir tai dbr dirbu tik su PhotoShop ...............

Ne į temą
Spėk, kiek procentų gausi?

O į temą,tai Nervą reikia pagirti už tai,kad stengiasi, aišku atrodo nesuperiškai, bet jei tobulės tai labai gerai. Rostex brolis geriau tikrai pavaro, bet čia yra brolis. Būtų jis padaręs - būčiau pagyręs, bet dabar tai aš irgi galiu kokių kaimynų rast,kurie geri kompiuteristai ir padarys dar geresnių..
Cituoti

nuotrauka BoXiX 2008-10-06

Nervas atsimeni mane Pitaka,erikiuka kaip PWR warem turnyra ? :)
Bus laiko savo parodysiu o siaip kaip pradziai visai neblogai padaryta :?
Cituoti

nuotrauka Nervas 2008-10-06

Atsimenu atsimenu. Dar Pitako skype turiu. Nenori kažkodėl čia regintis. Dont get him... Na šeip jei tu dar turi visus BG ir t.t. galėtum atsiųst tada gal vėl pradėčiau kažką kurt :?
Cituoti

Zinoma atsiusiu :? skype duok bet dabar vat no mercy siunciu :|
Cituoti

Nuotrauka < - Vienas ismano geriausiu labiausei pasisekes darbas :)

Nuotrauka < - Biski letesnis Frame (Lygtais 14) Darbas kuris nugalejo pitaka ;D

Nuotrauka < - Vienas is pirmuju geresniu darbu

Nuotrauka < - No comments

Nuotrauka < - Canadian Destroyer V 2 ( Pirmos nedesiu :?)

Nuotrauka < - Nepasisekes darbas

Nuotrauka < - Velgi nelabai pasisekes

Nuotrauka < - Sitas geresnis

Nuotrauka < - Graziai gavosi

Nuotrauka < - No comment

Nuotrauka < - Mine`s best

Sito topico pavadinimas tai ....
Anime wtf ? :DDD
Šį pranešimą redagavo algirduhas21: 2008-10-06, 15:36
Cituoti

nuotrauka Nervas 2008-10-06

Nu Animacija turėjau omeny. O Algirduchas tai tu gerai tikrai kuri. Gal prisivyčiau dar. :) Pasistengsiu :?
Cituoti

Ne į temą
Surinksiu 2k pointu keisiu nicka
Cituoti

nuotrauka SmS 2008-10-06

Rodyti pranešimąalgirduhas21, 2008-10-06, 17:26, pasakė:

Ne į temą
Surinksiu 2k pointu keisiu nicka
Ne į temą
Ale čia tai stipriai į temą pataikei :?

Šį pranešimą redagavo SmS: 2008-10-06, 16:32
Cituoti

Ne į temą
o tai kam offtopic tagai ?
Cituoti

nuotrauka Nervas 2008-11-15

Prisėdau vėl prie Pivot'o! :P Naujausi darbai!:

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka - Mano nuomone geriausias kokį aš per savo kūrimo karjerą esu padaręs...
Cituoti