←  Informacija

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Svarbi informacija NME wrestleriams

nuotrauka Walleris 2008-07-23

Sveiki, NMEniac'ai :) (lievai skamba :D )

Rasau tam, kad to dar nezinancius informuociau, jog rytoj isskrendu i Ispanija. Manes nebus beveik 3 savaites, grisiu likus savaitei iki Masters Of War PPV. Taciau NME wrestleriai, perdaug nenusiminkit, bus zmogus kuris mane pavaduos. Jis man daugiausiai padedavo rasydamas show, todel manau, kad jis yra atsakingas ir tikiuosi, kad sias savaites show bus gerose rankose. Ir tas zmogus yra.....

Spoiler'is

Prasau visu wrestleriu ji gerbti, jo klausyti ir netersti NME skilties, nes moderatoriaus teisiu jis kol kas neturi. Taip man padedanciu ar kada nors padejusiu writer'iu prasau padeti ir jam, jei tik jis to paprasys. Ir nepabegsit, as daviau jam jusu skype'us :D

Taigi, aciu visiems uz demesi
Ir pasimatysim po 3 savaiciu!
Bye, bye!
Cituoti

nuotrauka Future Boyz 2008-07-23

Ne į temą
Walleri dar karta sakau sekmes kelioneje :)
Cituoti

nuotrauka Bottom 2008-07-23

Ha ha, prižvengiau attidaręs spoiler'į ir pamatęs SharkBoy'ų. Na ką, gerbsim malačių Lyncą, gelbstantį NME šią sunkią akimirką :)

O St.Wallerio, sėkmės Ispanijoj ir, kaip minėjau, parvežk fotkių :D
Cituoti

nuotrauka Ding3s 2008-07-23

yay, kaip tik neturi mano skype, tai liksiu laisvas :D

O jei rimtai, tai sekmes, Walleri, Ispanijoj, ir zhiuresim kaip Lyncui seksis prizhiuret NME :).
Šį pranešimą redagavo Ding3s: 2008-07-23, 21:57
Cituoti

nuotrauka Randy_Orton_Fan_4_life 2008-07-23

Linksmų atostogu... P.S Ar tu Walleri viska subukinai ir Lyncaz rašis tik kovas ar ir Bukins jis tas tris savaites... :)
Šį pranešimą redagavo Randy_Orton_Fan_4_life: 2008-07-23, 22:11
Cituoti

nuotrauka Walleris 2008-07-23

Rodyti pranešimąRandy_Orton_Fan_4_life, 2008-07-23, 23:11, pasakė:

Linksmų atostogu... P.S Ar tu Walleri viska subukinai ir Lyncaz rašis tik kovas ar ir Bukins jis tas tris savaites... :)
Daviau jam keleta nurodymu, kaip jis tures subukinti, o kitka darys pats.
Cituoti

nuotrauka fanatix 2008-07-23

Sekmės Lyncaz.Mano skype jei ką Fanatikasss, jei nežinojot ;D
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2008-07-23

ačiū Walleriui už pasitikėjimą, pasistengsiu nenuvilt, nMe jau teko rašyt ne vieną kovą, ir kiek skaičiau komentarus, tai tik pati pirma kova buvo sulaukus komentaro "kažkaip nuobodokai skaitėsi", toliau buvo tik teigiami atsiliepimai, tikiuosi po tų trijų savaičių visi sakys, kad Walleris čia nebereikalingas, Lyncaz yra Dievas :)
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2008-07-24

Lyncai good luck. As kaip writeris padesiu Tau rasyt macus. Padarom viska nerealiai del Wallerio. Pagrindinis planas nesubankrutuot :). Joke.
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2008-07-24

Rodyti pranešimąStraight Edge - CM Punk, 2008-07-24, 08:19, pasakė:

Lyncai good luck. As kaip writeris padesiu Tau rasyt macus. Padarom viska nerealiai del Wallerio. Pagrindinis planas nesubankrutuot :D. Joke.
what? you're kidding me? :D no chance in hell :D planas mimnum - išlaikyt, tiksliau dar labiau išryškint nMe kaip no.1 E-Fed Lietuvoj :o nors kiek žinau konkuruot nėra su kuo, reikia varžytis su... WWE :D
dar norėčiau visų paprašyt, kuriu prisideda rašydami heat, kad arba čia parašytų, arba PM, nes ne visų skaipus davė Wallerijonas :D ypač dėl Backstage, nes galiu greit išsisemt :(
Cituoti

nuotrauka SmS 2008-07-24

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-07-24, 17:51, pasakė:

what? you're kidding me? :D no chance in hell :D planas mimnum - išlaikyt, tiksliau dar labiau išryškint nMe kaip no.1 E-Fed Lietuvoj :o nors kiek žinau konkuruot nėra su kuo, reikia varžytis su... WWE :D
dar norėčiau visų paprašyt, kuriu prisideda rašydami heat, kad arba čia parašytų, arba PM, nes ne visų skaipus davė Wallerijonas :D ypač dėl Backstage, nes galiu greit išsisemt :D

Mano turbūt nedavė: vibratoriai
Cituoti

nuotrauka Future Boyz 2008-07-24

Ne į temą
Nu as writeris is pradziu padejau labai walleriui kai rasem as walleris ir atrodo su Fantazy dabar atejo naujokai :o ir galima sakyti pakeite mane :D.Nezinau ar dave skype mano Walleris bet jai reikia as galiu padeti.
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2008-07-24

Jei ka gali duot parasyt backstage kai ka... Nebijok.
Cituoti

nuotrauka zigolo 2008-07-24

;)
Cituoti

nuotrauka SmS 2008-07-24

Rodyti pranešimązigolo, 2008-07-24, 22:38, pasakė:

;)

Ne į temą
Už tokį fludą gausi įspėjimą ir ilgai čia neužsibūsi.
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2008-07-25

NORIU PASITEIRAUTI VISŲ NME DALYVIŲ, AR NIEKO TOKIO JEI HEAT ATSIRAS...
Spoiler'is
?
NES AŠ RYTOJ ANKSTI RYTE IŠVAŽIUOJU PRIE JŪROS PORAI DIENŲ, HEAT JAU PARAŠYTAS, LIKO TIK PAPOSTINT, BET JEI NENORIT PAMATYT JO PER ANKSTI, PAPRAŠYČIAU KAD KAS NORS ĮDĖTŲ RTYOJ VAKARE...

tai va, laukiu jūsų nuomonės... :lol:
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2008-07-25

aisq kad ne - bring it on :lol:
Cituoti

nuotrauka SmS 2008-07-25

Kuo anksčiau - tuo geriau :lol:
Cituoti

nuotrauka Infest 2008-07-25

Rodyti pranešimąT-N-Z, 2008-07-25, 21:01, pasakė:

gerai , siaip jokio skirtumo .

Pilnai sutinku.
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2008-07-25

nu va, paaiškėjo kad niekur nevažiuoju, HEAT bus laiku :lol: t.y. šeštadienį :D matau yra nekantraujančių :D
ką gi, teks pakentėt :D
Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-07-25, 20:46
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2008-07-25

Fak. As jau ryt isvarau. Man butu gerai snd zinot reza. Paspoilink PM'u :lol:
Cituoti

nuotrauka Kzkas 2008-07-25

Tikiuosi dar spejau kalba parasyt :D nes isvaziaves buvau
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2008-08-01

mažytė informacija:
Heat turėtų pasirodyt šeštadienio popietę, kadangi šiandien vakare einu į darbą ir grįšiu šeštadienį ryte, tai miegosiu bent iki pietų, t.y. maždaug iki 14h. tai va, kad nematysit manęs online, neišsigąskit, HEAT jau parašytas ir kaip minėjau bus po pietų :D
Ne į temą
dabar susimasčiau ar reikėjo šito posto ??? :D
Cituoti

nuotrauka seimas2 2008-08-01

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-08-01, 14:53, pasakė:

mažytė informacija:
Heat turėtų pasirodyt šeštadienio popietę, kadangi šiandien vakare einu į darbą ir grįšiu šeštadienį ryte, tai miegosiu bent iki pietų, t.y. maždaug iki 14h. tai va, kad nematysit manęs online, neišsigąskit, HEAT jau parašytas ir kaip minėjau bus po pietų :D
Ne į temą
dabar susimasčiau ar reikėjo šito posto ??? :D
Ne į temą
Tikrai be reikalo šitas postas parašytas.

Šį pranešimą redagavo seimas2: 2008-08-01, 15:13
Cituoti