←  NME PPV

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Masters Of War I card

nuotrauka Walleris 2008-07-20

Nuotrauka

Triple Threat NME Heavyweight Championship Match
Impaler © vs. The Silencer vs. Gerdas Shlangstaigeris

Nuotrauka

Last Man Standing NME Intercontinental Championship Match
Bottom © vs. Marcus Jamison (w/Marcus Ulivieri)

Nuotrauka

3-way Tables, Ladders & Chairs NME Tag Team Championship match
Naciai vs Crack'o'Mania vs Sick-Kyo-Extreme

NuotraukaNuotrauka

NME Ultimate Chance For The Glance™ 2008
First annual Five-man Ultimate X match for the contract of NME Heavyweight Championship match which can be used any time the winner wants

Scott Payne vs. Scarface vs. The Chain vs. St.Wallerio vs. Jason Clue

Hardcore Match
Supper Stone vs Mr. Hardcore

Impact vs Xnitro

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-08-11, 11:11
Cituoti

nuotrauka Walleris 2008-07-20

Sioje temoje bus rasomos sio PPV kovos :D
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2008-07-20

Ne į temą
Būsimasis "grand daddy of them all (PPV)" - MOW :P
Cituoti

nuotrauka Bottom 2008-07-20

Teks prieš PPV pasistengt su kalbom ir tikėkimės, kad NME team'as pasistengs su matchais :P
Cituoti

nuotrauka Future Boyz 2008-07-20

Ne į temą
Bottom nepyk bet kaip suprasti pasistengti tiktai bl as kovoju 2 metus bet rasau kalbas kiekviena karta kai gaunu kova o tu tiesiog ant galo menesio truputi parasai ir islaikai titula tai ar sazininga ? Kurie visa laika raso ir raso tai nors i savaite viena karta parasyk

Šį pranešimą redagavo Future Boyz: 2008-07-20, 20:16
Cituoti

nuotrauka Randy_Orton_Fan_4_life 2008-07-20

siaip ka tu pasakei dabar na... siek tiek nuspangai
Cituoti

nuotrauka Bottom 2008-07-20

Rodyti pranešimąFuture Boyz, 2008-07-20, 21:04, pasakė:

Ne į temą
Bottom nepyk bet kaip suprasti pasistengti tiktai bl as kovoju 2 metus bet rasua kalbas kiekviena karta kai gaunu kova ar pats sukirsinu o tiesiog ant galo menesio truputi parasai ir islaikai titula tai ar sazininga ? Kurie visa laika raso ir raso tai nors i savaite viena karta parasyk
Umm, relax. Ir nerašyk to, ko nežinai. Pats rašau kalbas prieš kiekvieną matchą savo(bent paskutiniu metu). Sakiau pasistengti reiks dar labiau. Negaliu pasakyti, kad jos yra labai kokybiškos, bet pasakysiu, kad jas stengiuosi tokiomis padaryt. Ir dar, ištisas kalbų rašymas negarantuoja jų aukštos kokybės.
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2008-07-26

žinomas pirmas mačas per MOW
Šį pranešimą redagavo Impaler: 2008-07-26, 19:51
Redagavimo priežastis: pirmame poste
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2008-07-26

pakoregavau pirma posta :D
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2008-08-10

ataujintas card'as :)
Cituoti

nuotrauka PlutoniX 2008-08-10

Ne į temą
ok, maza klaidele, ziopla klaidele, ME parasyta 'Imapler' manyiau reiktu readaguoti, juk tai LAIKINO cempiono vardas ;D Impaler. Lauk bedos ;D Per ilgai titula laikai.. Pamatysi ka sugebu bet dar tas gerdas .. ;D

Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2008-08-10, 17:14
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2008-08-10

Ne į temą
Pats lauk bedos, ne veltui ji laikau nes kol kas niekas nesugebejo atimti. ;]
Cituoti

nuotrauka Walleris 2008-08-10

Rodyti pranešimąImpaler, 2008-08-10, 18:00, pasakė:

ataujintas card'as :)
Ne į temą
Primenu, kad esu jau cia ir tau to daryti nebereikia.....
Cituoti

nuotrauka PlutoniX 2008-08-10

Rodyti pranešimąImpaler, 2008-08-10, 18:37, pasakė:

Ne į temą
Pats lauk bedos, ne veltui ji laikau nes kol kas niekas nesugebejo atimti. ;]
Ne į temą
nes Tavo priesininkai buvo silpni. O dabar.. Hardcore Augas stiprus? Nemanau. Tai va.. Lauk Lauk.. Minutes lekia staigiai ;D ruoskis ;D
Cituoti

nuotrauka Ariju rinktine 2008-08-10

tikrieji karo meistrai, esame mes naciai, tad manau nereikia net organizuoti jokio PPV draugiskai leiskit mum nacionalizuoti dirzus, ir visi bus laimingi.
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2008-08-10

Rodyti pranešimąAriju rinktine, 2008-08-10, 21:24, pasakė:

tikrieji karo meistrai, esame mes naciai, tad manau nereikia net organizuoti jokio PPV draugiskai leiskit mum nacionalizuoti dirzus, ir visi bus laimingi.
forget about that freak kids. Crack'o'Mania will CRACk your heads!!!
Cituoti

nuotrauka Walleris 2008-08-11

MoW I card updated & finished ;)
Cituoti

nuotrauka PlutoniX 2008-08-13

Beto, esu kazkiek nusivyles ME maco tipu. Del IC titulo Last Man Standing Kova, del Tag Team TLC macas. o ME nieko, tik Triple Threat macas. Atrodo oagrindinio ppv me turi buti kaip bomba, o cia, jauciu net del IC ar tag team kovos gerenius reitigus guas ;D nors elimination match butu (;
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2008-08-13

Rodyti pranešimąPlutoniX, 2008-08-13, 14:37, pasakė:

Beto, esu kazkiek nusivyles ME maco tipu. Del IC titulo Last Man Standing Kova, del Tag Team TLC macas. o ME nieko, tik Triple Threat macas. Atrodo oagrindinio ppv me turi buti kaip bomba, o cia, jauciu net del IC ar tag team kovos gerenius reitigus guas ;D nors elimination match butu (;
taigi triple threat'e negalioja DQ, no count-outs, only pinfall or submision... taigi galimybių tiek pat kaip ir LMS... :thumbdown:
Cituoti

nuotrauka PlutoniX 2008-08-13

Ne į temą
bet vistiek, norisi kazko galingo. O cia . . . ;D
Cituoti

nuotrauka Walleris 2008-08-13

Rodyti pranešimąPlutoniX, 2008-08-13, 14:37, pasakė:

Pagrindiniai PPV tiek WWE (Wrestlemania), tiek TNA (Bound For Glory) visada main event'e turi paprastus regular match'us. Galvojau ir as apie Elimination, taciau jis jau buvo per TOW, o 2 PPV is eiles to paties nedarysiu, juo labiau kai ir paprastas Triple Threat match'as turi mazai taisykliu ir daug stipulation'u (kuriuos jau isvardino Lyncaz)
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2008-08-13

ko pvz? HELL IN A CELL? :thumbdown: ar Punjabi Prison :? juokauju, bet manau mačas bus vertas ME vardo...
Cituoti