←  NME Heat

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

NME Heat

nuotrauka Walleris 2008-07-13

Nuotrauka
Rodomas naujas Heat logotipas, kartu su naujuoju NME logotipu (kuri pamatysite perskaite visa show). Naujoviskas fejerverku show dziugina fanus. Norite suzinoti, kodel viskas naujoviska? Ogi todel, kad sis Heat yra pirmasis, transliuojamas via HDTV! :D

Triple Threat match:
Impact vs. Sick Extreme vs. Supper Stone

Spoiler'is

Pradedamas rodyti reklaminis klipas
Spoiler'is

ColdMan vs. FNT

Spoiler'is

Rodomos IC cempiono Bottom locker room durys
Spoiler'is

St. Wallerio (w/The Silencer) vs. Gerdas Shlangstaigeris

Spoiler'is

Dar karta rodomas Bottom locker room
Spoiler'is

NME Intercontinental no.1 contender match:
Scarface vs. Plain

Spoiler'is

Ekranuose tradiciškai rodoma NME reportere Susan Styles
Spoiler'is

Non-Title Last Man Standing match:
Bottom vs. Impaler

Spoiler'is

Nuotrauka

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-07-14, 10:12
Cituoti

nuotrauka Walleris 2008-07-13

Visu pirma, noriu atsiprasyti visu NME wrestleriu del veluojancio show. Deja, didzioji dalis mano pagalbininku arba susirgo arba isvaziavo poilsiauti, o as apie tai tik velai suzinojau. Del to, teko siek tiek skubet ir daugiau darbo daryti paciam ir galbut sis Heat galejo gautis siek tiek prastesnis nei as asmeniskai norejau.
Taip pat noriu atsiprasyti savo sio Heat varzovu Naciu, nes del kruvos darbu nespejau parasyti atsakomosios kalbos ir nesudariau jiems konkurencijos sio Heat tarpusavio match'e :D

O dabar apie pati Heat. Grafiskai jis gerokai atnaujintas, uz ka dekingi turetumem buti NME Animatoriui Bottom :D Visu pirma, tai nauji NME bei Heat logotipai. Taip pat naujas Masters Of War poster'is, kuri galejote pamatyti PPV reklamoje. Ir zinoma, turbut saldziausia dalis - pagaminti NME titulai :D Juos galite pamatyti CIA
Cituoti

nuotrauka fanatix 2008-07-13

WTF impact made to my fight o.0 I wanna kill him :D šeip NME neblogas :D Patiko NME titulai :D
Cituoti

nuotrauka Ding3s 2008-07-13

Na Heat nera blogas, tik shi kart (suprantu, kad del laiko stokos :D) nemazhai rashybos ir stiliaus klaidu.. Patiko NME atnaujinimai, dabar e-federacija atrodys dar rimchiau :D.

Beja, dekui uzh backstage segmenta su Plain, jo gimmick'ui butent kazhkokiu panashiu ir reik.. Na o del kovos, kurios kovojo Plain, tai kaip ir tikejaus pralaimejau..

Per koki kanala HD kokybe NME Heat zhiuret galima? :D
Cituoti

nuotrauka Ariju rinktine 2008-07-13

wunderbar, vienuolio nebera, beliko jo draugas ir jau po keliu akimirku per masters of war mes busime jusu Nacistinio pasaulio tag team cempijonai, o tai reiks, kad puse sios lygos sloves valdome MES. Beja jai draugautu bottom su arijais, jam gimtadienis butu kur kas linksmesnis, vienas lauke nekarys, tad kaip pasiklojai taip ir ismegojai. Tegyvoja fiuleris!
Cituoti

nuotrauka Walleris 2008-07-14

Beje, turbut ne tik as, bet juo labiau ir pats Bottom noretu isgirsti ka manote apie naujus:

* NME logotipa
* Heat logotipa
* Naujus NME titulus
* Masters Of War PPV poster'i
Cituoti

nuotrauka Ding3s 2008-07-14

Logotipai/poster'is/titulai atrodo grazhiai ir shiuolaikishkai, taip pat pagr. NME logo matos kad yra orginalus, kas yra labai gerai :D.

Bet mano asmenine nuomone shiam show reiketu kitokio pavadinimo nei Heat, nes toki naudojo WWE savo apshildomajam show, pavadinimas turetu but kitoks - orginalus :D.
Šį pranešimą redagavo Ding3s: 2008-07-14, 10:15
Cituoti

Rodyti pranešimąDing3s, 2008-07-14, 11:13, pasakė:

Logotipai/poster'is/titulai atrodo grazhiai ir shiuolaikishkai, taip pat pagr. NME logo matos kad yra orginalus, kas yra labai gerai :D.

Bet mano asmenine nuomone shiam show reiketu kitokio pavadinimo nei Heat, nes toki naudojo WWE savo apshildomajam show, pavadinimas turetu but kitoks - orginalus :D.
Ne as ta pavadinima sugalvojau, tai jei Skorpio nenores, jo ir nekeisiu.
Cituoti

Tai ash ir nesakau, kad butina keist, chia prie pasiulymu buvo, kaip patobulint NME :D.
Cituoti

nuotrauka Kzkas 2008-07-14

Geras sou, bet as nesuprantu vieno dalyko kai as norejau finisheri daryt Twist of Fate nebuvo galima, o dabar pirmoj kovoj jis kazkaip naudojamas
Cituoti

Tai del to tau ir negalima, jis jau panaudotas papraschiausiai, kazhkas jau yra ji pasirinkes :D.
Šį pranešimą redagavo Ding3s: 2008-07-14, 12:23
Cituoti

Rodyti pranešimąDing3s, 2008-07-14, 13:22, pasakė:

Tai del to tau ir negalima, jis jau panaudotas papraschiausiai, kazhkas jau yra ji pasirinkes :D.
Ne del to, kad butu paimtas, o del to, kad jis yra prie uzdraustu veiksmu. Aciu, Ding3s, kad issidavei neperskaites taisykliu, +20% warn :D

Kzkas, saunuolis, aciu uz pastebejima, is tiesu ta kova rasiau ne as, bet pats skaitydamas kazkaip nebuvau susikaupes ir neatreipiau demesio.
Cituoti

Ne į temą
Nepulsiu aishkintis, neskauda man del to warn'o, bet esme jog tavo sprendimas idomus, uzh klaida, uzhtai, kad sumaishiau preizhastis kodel negalima naudot veiksmo, duot warn'a yra tiesiog juokinga, tokia mano klaida tikrai neirodo, kad ash neskaichiau taisykliu (kurias beja skaichiau :D) nu bet whatever.

Šį pranešimą redagavo Ding3s: 2008-07-14, 14:13
Cituoti

nuotrauka Bottom 2008-07-14

Aišku Heat geras, dar geresni atnaujinimai(respect kūrėjui :D). Tas storyline su Marcus'u primena Corporation'ą, kas yra gerai, nes tas faction'as buvo vykęs. Tik gal ir keistai nuskambės, bet gal per daug dėmėsio skiriama vienam žmogui - man :D 2 užkulsių segemntai, interviu ir dalyvavimas main event'e. Tai žinoma man smagu matyti, bet reiktų daugiau dėmėsio ktiiems wrestleriams(Impaler, Naciai, Scarface, etc.).

P.S. Dėl to Twist Of Fate-my bad. Pirmas mano rašytas matchas, pakliuvęs į šou;)
Šį pranešimą redagavo Bottom: 2008-07-14, 15:07
Cituoti

Rodyti pranešimąDing3s, 2008-07-14, 15:12, pasakė:

Ne į temą
Nepulsiu aishkintis, neskauda man del to warn'o, bet esme jog tavo sprendimas idomus, uzh klaida, uzhtai, kad sumaishiau preizhastis kodel negalima naudot veiksmo, duot warn'a yra tiesiog juokinga, tokia mano klaida tikrai neirodo, kad ash neskaichiau taisykliu (kurias beja skaichiau :D) nu bet whatever.
Ne į temą
Uzdraustu veiksmu temoje buvo aiskiai parasyta, kad taip yra daroma, kad butu isvengta WWE kopijavimo. Nezinau, ant kiek kvailas zmogus turi buti, kad perskaites sugebetu po to tokius dalykus supainioti. Kur kas paprasciau - jis tiesiog neperskaite.
Cituoti

nuotrauka Nervas 2008-07-14

Ojojoj.... GM is so bad-ass :D Bottom šaunuolis, puikus logotipas, puikus posteris, puikūs titulai, o Heat logotipas vidutiniškas. Bet šiaip gerai labai padirbėjai. Patiko man šis šou kaip ir visi kiti. Dėl įspėjimo "Dingęs" tai manau dėl tokios smulkmenos kaip vienas postas kuriame jis išsidavė kad neperskaitė negalimų veiksmų sąrašo nevertėtų duoti įspejimo. Tai mano nuomonė... P.S. Kas rašo Heat kovas? Kokie vartotojai be tavęs. P.S.2. Aš labai noriu patekt į heat. įmeskit mane, nepasigailėsit... Aš parodysiu ką galiu. YEAH! :D
Cituoti

nuotrauka PlutoniX 2008-07-14

ME gut, man patiko, nr1 contender kova nieko nenustebino. Norejosi kazko daugiau.
NME naujasis logotipas daug daug geresnis, solidus. (: dabar atrodome rimciau. PPV logotipas taip pat geras (: viskas gut. Show vertinu 7.5/10.

Beto, Walleri, jei jau negauni kovu laiku, tai pats ir rasyk kovas, tie kurie padaris tai padaris. Beto, tame esme bookerio ir yra, kad jis raso ir bookina, o ne vien kad ideda show, uzbaigia pabaigas ar paraso viena kova is 5. Na bet nieko (: NME atnaujininmai suzavejo, dar syki pasakartosiu ;D Naciai, susitiksime per Masters Of War, ir patikekit, mes nezadame nusileisti (: nebent mum kokie Crack'o'Mania pastos kelia, bet cia nera auksciausia kliutis (:D:
Cituoti

Rodyti pranešimąPlutoniX, 2008-07-14, 17:28, pasakė:

Beto, Walleri, jei jau negauni kovu laiku, tai pats ir rasyk kovas, tie kurie padaris tai padaris. Beto, tame esme bookerio ir yra, kad jis raso ir bookina, o ne vien kad ideda show, uzbaigia pabaigas ar paraso viena kova is 5. Na bet nieko (: NME atnaujininmai suzavejo, dar syki pasakartosiu ;D Naciai, susitiksime per Masters Of War, ir patikekit, mes nezadame nusileisti (: nebent mum kokie Crack'o'Mania pastos kelia, bet cia nera auksciausia kliutis (:D:
Visu pirma, paskutines 4 savaites, as dirbdavau, todel kazin ar galejau vienas visa show parasyti laiku. Man ne 12 metu kaip tau ir as nebunu visa laika arba namie arba lauke su draugais. Lengva tau sakyti, kai pats ne trupucio neprisidedi prie show. Juo labiau, kai sugalvoji, kiek darbo as darau, kas yra meslas, neprivalau tau atsiskaitineti, ka as darau. Sutinku, tik del naciu :D
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2008-07-15

na kagi, perskaiciau heat pagaliau :)

visu pirma labai patiko atnaujinimai kaip logo, ppv posteriai, tikrai atrodo klasiskai. :D :) ir kas dar gerai tai kad rodo jau per HDTV :D

toliau patys matchai ir backstage dalykai patiko, ypac tas visas reikalas su Bottom birthday, gerai pasinaudota buvo tuo yvykiu :D laukiam MOW kuris dar bus negreit. Ownage continues :D
Cituoti

nuotrauka Ding3s 2008-07-15

Ne į temą
Chia man vienam tu marshkineliu paveikslelio nerodo? :\

Šį pranešimą redagavo Ding3s: 2008-07-15, 10:54
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2008-07-15

visiem nerodo ten prastai nuoroda i nuotrauka yra ideta.
Cituoti

nuotrauka Walleris 2008-07-15

Kazkodel del marskineliu nebeveike link'as, stai cia naujas link'as
Nuotrauka
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2008-07-15

marškinėliai galėtų būt ir gražesni :) su tokiais tik kaimo mergas kabint :D (joke)
Walleri, I'm back & ready 2 help :)
logo ir diržai nuostabūs, manau būtų neprošal pakeist HEAT pavadinimą... pvz kad ir į HYT :D
BTW, Crack'o'Mania nebus eilinė kliūtis nei matracam nei hitleriam ;) (tikiuosi) :D
pirmą kartą įvertinsiu heat 8/10 :)
Cituoti

nuotrauka Infest 2008-07-18

Walleri, nesitikejau, kad tu cia show rasysi :) Anyways...na neblogai. Ganetinai keista skaityti su visais tais spoileriais.
Cituoti