NME Heat kovos
Walleris 2008-07-06
Non-Title Last Man Standing match:
Bottom vs. Impaler
NME Intercontinental no.1 contender match:
Scarface vs. Plain
St. Wallerio (w/The Silencer) vs. Gerdas Shlangstaigeris
Triple Threat match:
Impact vs. Sick Extreme vs. Supper Stone
ColdMan vs. FNT
Doppelganger 2008-07-06
Puiku, įvyks mano asmeniškai laukiamas "Mr. F-5 vs. Bottom III". Įvyko daug greičiau nei tikėjausi
Impact 2008-07-06
jaucia mano sirdis, kad puikus HEAT bus ypact Non-Title Last Man Standing match:
Bottom vs. Impaler manau sia kova bus labai idomu skaitit ir dar plius as kova gavau
Bottom vs. Impaler manau sia kova bus labai idomu skaitit ir dar plius as kova gavau
Lyncaz 2008-07-06
Ariju rinktine 2008-07-07
Tikiosi bokeris tures supratimo kad ne del musu kaltes musu gmikas uzdraustas ir nedes musu i kovas. Mes esame zmones kurie jai darome tai darome gerai, tad be naciu gmiko mes esame eilinis tag team. O tokiu buti mes nezadame. Kad ir kaip gaila pasakytyi, bet teks turbut eiti pas konkurentus, istikro dalinai padejot mum, mes galesime pasakokti kad buvome tokie pikti dedes kad po dveju savaidziu vyriausia valdzia mumis deportavo. dekui uzpapildoma hylo overness
Nervas 2008-07-07
Blin. Kaip man blin patekt i ta heat blin? Rasau kalbas bet vistiek negaunu kovos. Na dar gausiu. Laukit, aš ateisiu
Ariju rinktine 2008-07-07
wunderbar, pagaliau prasideda rimtesni varzovai, pagaliau st varelo tures puikia proga tapti sventuoju, ir mes jam su malonumu padesime, juk sventuoju tampama po zuties, ir geru darbu, na o kiekvienas geras darbas vardan treciojo reicho, visada buna dar vienas zingsnis i prieki link tikslo.
Šį pranešimą redagavo Ariju rinktine: 2008-07-07, 19:20
Šį pranešimą redagavo Ariju rinktine: 2008-07-07, 19:20