Ar uztenka Lietuvoje kino teatru?
Skorpio 2008-07-06
Kazkaip dabar iskilo man tokia mintis, siandien zadu eiti i filma bet aisku man reiks trenktis iki pacio akropolio, o ka daryti zmonems kurie gyvena siek tiek daugiau nuo kauno? juk tose "kulturkese" daznai rodo pasenusius filmus, na bent jau taip man pasakojo. Taigi stai jums apklausa, lauksiu rezultatu ;]
Walleris 2008-07-06
Nesisuskundziu, Akropolis gana arti namu, o ir i Vingi su truliku greit galima nuvaziuot, gyvenu Zveryne (Vilniuje), taigi neturiu kuo skustis
Impact 2008-07-06
Manau, kad uztenka, nes gyvenu virsuliskese tai gan arti akropolio per 15 arba 20 min pescias iki ten galeciau nueit tad nesiskundziu
Refresh_22#MVP 2008-07-06
Siap tai scorpas klausia ar Lietuvoje uztenka kino teatru , o ne Vilniuje..
MarkaL 2008-07-06
Nu man tai per akis uztenka akropolio,nors ne taip ir taip.Kol nueinu iki stoteles,sulaukiu truliko ir nuvazioju 30 mins praeina.Bet jei toliau gyvencaiu tai tikrai levai butu.Tevas pasakojo "prie rusu" kiekvienam rajone po 2-3 kino teatrus budavo.Nors aisku ten tada budavo po viena sale.
Atlantaz 2008-07-07
Panevėžyje tikrai neužtenka. Vienas yra ir tas pats nuo mano namų toli. Be to rodo pasenusius (nenaujausius) filmus.
MoX 2008-07-12
NEUŽTENKA Buvo seniau pas mus vienas,bet užsidarė O gaila ,nes bilietas tekainuodavo kokius 5 LT ,bet jie vėluodavo kokiu mėnesiu ar daugiau negu esantys Vilniaus kino teatruose.