←  TNA

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

X-Division Champion

nuotrauka Jobberis_Extreme 2008-06-29

Koki talenta noretute matyt X-Diviziono Cempionu. Man labiausiai prie sirdies AJ Styles
Cituoti

nuotrauka Walleris 2008-06-29

No way, tik ne AJ, X-div titulas jam butu didelis zingsnis atgal. Man patinka dabartinis titulo savininkas (Petey), o jei ne jis, tada Sonjay Dutt, nes jis vienintelis X-Division veteranas, nera laikes sio titulo :)
Cituoti

nuotrauka Impact 2008-06-29

Na man ir petey tinka tai as uz ji :)
Cituoti

nuotrauka DZT 2008-06-29

Sonjay Dutt- jis vienintelis neturejes titulo, bet to tikrai nusipelne, budamas ilga laika TNA, darydamas ispudingus matchus ir tobulnidamas mico skill'us.
Šį pranešimą redagavo DZT: 2008-06-29, 12:00
Cituoti

nuotrauka Bottom 2008-06-29

Tai kad šiuo metu tėra keli tinkami champ'ai: Petey, Machismo ir Dutt. Paskutinysis titulą greit turėtų gauti(2 mėnėsių bėgyje). Kiti iš X-Div. arba tag team'uose(Sabin, Shelley), arba jau lipa į HW Div.(AJ, Kaz).
Cituoti

nuotrauka Walleris 2008-06-29

Rodyti pranešimąBottom, 2008-06-29, 13:03, pasakė:

Tai kad šiuo metu tėra keli tinkami champ'ai: Petey, Machismo ir Dutt. Paskutinysis titulą greit turėtų gauti(2 mėnėsių bėgyje). Kiti iš X-Div. arba tag team'uose(Sabin, Shelley), arba jau lipa į HW Div.(AJ, Kaz).
Kaz buvo seniau ilipes - pries puse metu, per iMPACT! buvo bet 4 gauthlet match'ai, kiekvienai divizijai (tag, X, KO ir HW) ir Kaz dalyvavo butent HW, bet dabar jau grizo, dalyvauja visose masiniose X-Div kovose. O prie ilipusiu i HW pamirsai pamineti turbut didziausia - Samoa Joe. As taip pat neprarandu vilties, kad bus susuktas storyline su Curryman, kurio pabaigoje jis nusiims kauke ir...Daniels is BACK!! :)
Cituoti

nuotrauka Duncan 2008-06-29

Nu as asmeniskai noriu ir toliau matyti Petey kaip X-Division champa,ne jis vienas is mano favorite wrestleriu,bet manau,kad be jo champais taip pat galetu buti Sonjay Dutt arba Kaz
Cituoti

nuotrauka Atlantaz 2008-06-29

Rodyti pranešimąExtreme, 2008-06-29, 10:16, pasakė:

Koki talenta noretute matyt X-Diviziono Cempionu. Man labiausiai prie sirdies AJ Styles

Man ir dabartinis Petey puikus čempionas.
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2008-06-29

man turbūt Kaz geriausiai atrodytų su tuo diržu... dar Guru galėtų arba Curry Man...
Cituoti

nuotrauka Paulius 2008-07-15

Su X-Division title labiausiai norėčiau pamatyti Aj Styles arba Curry Man
Cituoti

nuotrauka Chairman 2008-08-19

Aš tai norėčiau pamatyt Kaz ir Curry Man
Cituoti