Rankinis
Dizzee 2008-05-17
Tai va, sumaniau ir apie rankini tema sukurti. Gal kas domites, zaidziat? Jei zaidziat, tai sakykit uz kuriu metu ir kokio miesto komanda. Ir siaip ka manot apie rankini?
As zaidziu uz Utenos komanda, 93/94 metu gimimo komandas. Siandien "Utenos taures" turnyre su 93 metu gimimo komanda uzemem 2 vieta, lemiamose varzybose su Siauliais sulygiavom. O siaip manau rankinis yra geras zaidimas, zaidziant galima sutvirteti. Taip pat yra zaidziama kietai, ne kaip per krepsini, yra daug fiziniu kontaktu...
As zaidziu uz Utenos komanda, 93/94 metu gimimo komandas. Siandien "Utenos taures" turnyre su 93 metu gimimo komanda uzemem 2 vieta, lemiamose varzybose su Siauliais sulygiavom. O siaip manau rankinis yra geras zaidimas, zaidziant galima sutvirteti. Taip pat yra zaidziama kietai, ne kaip per krepsini, yra daug fiziniu kontaktu...
Šnypas 2008-06-18
mazai fiziniu kontaktu kasyje - pastovek ant centro
Kalbant i tema nei losiu, nei domiuosiu rankiniu. Nu nebent nera ka veikt tai biski pasiziuriu rungtynes.
Kalbant i tema nei losiu, nei domiuosiu rankiniu. Nu nebent nera ka veikt tai biski pasiziuriu rungtynes.
Lyncaz 2008-09-18
esu žaidęs 1997 metais lankiau Kauno Granito mokykloj (šiaip nežinau kaip ji vadinasi), o prieš pora metų treniravausi su KTU rinktine... bet man arčiau širdies krepšinis, todėl noras žaist rankinį gana greit dingo... iš šiaip nepatiko paskutiniu metu jį žaist...
Refresh_22#MVP 2008-12-31
Lyncaz kurioj pozicijoj zaidei? As pats rankini lankau penktus metus losiu uz 93/94 metu HC "Vilniaus" Komandas , pats esu 1994 metu..
Šį pranešimą redagavo Refresh_22#MVP: 2008-12-31, 17:58
Šį pranešimą redagavo Refresh_22#MVP: 2008-12-31, 17:58
Dizzee 2009-01-01
Va ka tik su komanda grizau is Svedijos, Lundo. Zaidem Boys 15 grupej. Turnyro lygis labai aukstas, visos varzybos taip pat nezemo lygio. Sekesi prastokai, iskovojom 1 pergale is 6 galimu, bet igijom neikanojamos praktikos ir kibom visiems i atlapus kaip reikiant, praeitu metu cempionus kankinom visas varzybas, kol ju nepavede teisejai. Likom mazdaug 13-16 ish 20 komandu. Placiau www.lundaspelen.com
Šį pranešimą redagavo Dizzee: 2009-01-01, 20:36
Šį pranešimą redagavo Dizzee: 2009-01-01, 20:36