Svajoniu matchas/feudas
TruBaller 2005-08-28
Tokia tema buvo ir ankstesniajame forume. Taigi, koki matchu jus noretumet pamatyti ir koks jis butu ?
Guest_bagux_*
2005-08-28
mano svajoniu machas kad mystrio kovotu prie batista ir batistai padarytu powerbomb ))
`MalioK` 2005-08-28
GOLDBERG vs. STEVE AUSTIN
Nuo pat to laiko, kai pradejau dometis wrestlingu, svajojau apie si matcha. Deja, mano svajonei nelemta issipildyti
Nuo pat to laiko, kai pradejau dometis wrestlingu, svajojau apie si matcha. Deja, mano svajonei nelemta issipildyti
Fortaz 2005-08-28
Under vs Goldberg. 98 metajs jej butu ivykusi. Kad ir idejus Goldberga vietoj Folio KOTR'e. Pac matchas butu buves sushiktas, bet pinigaj iki jo butu sukesi didzhiuliai:)
dogmas 2005-08-29
`MalioK` pasakė:
Pritariu visu 100% nuo pat savo wrestlingo karjeros pradzios norejau sito matcho.
Beef 2005-08-29
dogmas pasakė:
`MalioK` pasakė:
Pritariu visu 100% nuo pat savo wrestlingo karjeros pradzios norejau sito matcho.
Papasakok apie savo karjera, kada suwrestlinai savo pirma matcha, kokiu titulu gavai
dogmas 2005-08-29
Beef pasakė:
Papasakok apie savo karjera, kada suwrestlinai savo pirma matcha, kokiu titulu gavai
Nea ce ta prasme domejimosi apie wrestlinga karjeros pradzia ;]
DeSerT 2005-08-29
Nu as manau cia visi sarkastiskai pasake ( Beje tu savo avatare pavaizduotas?)
XEUS 2005-08-29
Mano svajonė Misawa vs Kawada 2005 įvyko, taigi dabar svajoju apie Kawada vs HBK.
Beef 2005-09-02
kalakutas pasakė:
Big Show vs. Trish Stratus
Joo idomiausia butu ziuret kai jis jai frying pan darytu per papus
Dizzee 2005-09-16
Brock Lesnar vs. Bam Bam Bigelow
mano nuomone labai idomus matchas turetu booti
mano nuomone labai idomus matchas turetu booti
WinstoN 2005-10-01
Daniels vs Angle (arba Benoit), Aries vs Benoit (arba Angle ), Evans vs Liger, Strong vs Benoit
nu dar daug noreciau matchu panasiu pamatyt, bet dabar tik tiek issimaste
nu dar daug noreciau matchu panasiu pamatyt, bet dabar tik tiek issimaste