Mėgstamiausias NBA ir EL žaidėjas.
BitlasLt 2008-05-03
Nba:
D.Nowitzky universalus krepsisininkas ,reiks C los ,reiks PF reiks SF .(Nesu mates ,bet turbut ir sg palsostu ).
Eurolygoje:R.Siskauskas irgi del universalumo ir temperamento,tiesiog grazu ziureti zaidziant.Reikia gerai ginasi ,reikia imasi tasku darymo.
D.Nowitzky universalus krepsisininkas ,reiks C los ,reiks PF reiks SF .(Nesu mates ,bet turbut ir sg palsostu ).
Eurolygoje:R.Siskauskas irgi del universalumo ir temperamento,tiesiog grazu ziureti zaidziant.Reikia gerai ginasi ,reikia imasi tasku darymo.
Dizzee 2008-05-04
NBA: Lamar'as Odom'as, man patinka jo universalumas, siaip ir as tarp savo amziaus esu panasaus stiliaus zaidejas kaip Lamar'as, galiu pataikyt is toliau, izaidejauti ar atkovoti kamuolius.
EL: Ramunas Siskauskas, universalas. Gali istempti komanda is labai sunkios situacijos, tuo paciu ja uzvesdamas.
EL: Ramunas Siskauskas, universalas. Gali istempti komanda is labai sunkios situacijos, tuo paciu ja uzvesdamas.
Gulbė. 2008-05-04
Man tai būtų taip NBA-D.Nowitzki, nes labai jau universalus. EL-R.Šiškauskas ir Š.Jasikevičius, nes Šiška ir labai universalus, o Šaras todėl, kad nu jau net pasakot nereik kokių jis trajakų iš 28m. primėtęs.
Refresh_22#MVP 2008-05-04
NBA - Kevin Garnett , del savo budo , kovojimo iki paskutiniu akimirku , nesavanaudiskumo , zodziu del savo budo uz krepsinio aikstes ribu ir del graziu dejimu , bei grazaus metimo
EL - Siska kiti pasake kodel
EL - Siska kiti pasake kodel
SmS 2008-06-09
NBA - D12. Jaunas Šakas, tik greitesnis ir gražesnis - viskas tuo pasakyta Beto maikę turiu
Eurolyga - Popovičius. Jo pasinešimas, aistra, meilė žaidimui, fanams yra nerealu! Šiaip jis karštakošis, meta troicą, imeta ir nieko daugiau nebedaro tik dar mėto, bet jis jūgas, jam taip reikia
Eurolyga - Popovičius. Jo pasinešimas, aistra, meilė žaidimui, fanams yra nerealu! Šiaip jis karštakošis, meta troicą, imeta ir nieko daugiau nebedaro tik dar mėto, bet jis jūgas, jam taip reikia
Lyncaz 2008-06-10
NBA - Vince Carter (dėl žemės traukos nejautimo:D )
EL - Šiška... savaime suprantama
EL - Šiška... savaime suprantama
Refresh_22#MVP 2008-06-10
Lyncai speju nebesidomi NBA , nes VC MANO nuomone yra visiskai degradaves suolio prasme , bet ir siaip nieko gero nebeparodo.. Praitais metais kleiza dejimais aplenke VC (ta prasme daugiau kartu idejo)..
Šį pranešimą redagavo vilius: 2008-06-10, 13:34
Šį pranešimą redagavo vilius: 2008-06-10, 13:34
Lyncaz 2008-08-15
vilius, 2008-06-10, 14:34, pasakė:
Lyncai speju nebesidomi NBA , nes VC MANO nuomone yra visiskai degradaves suolio prasme , bet ir siaip nieko gero nebeparodo.. Praitais metais kleiza dejimais aplenke VC (ta prasme daugiau kartu idejo)..
bet kad ir kaip ten bebūtų, VC mano mėgstamiausias
Mauglis 2008-08-15
nba tai tmac ,luis scola ,jao ir steve nash o el tai per daug ju yra geru
Crack 2008-09-04
NBA : D-wade..Negaliu atsistebet jo suoliu
EL: net nzn..Tikriausiai koks Siskauskas
EL: net nzn..Tikriausiai koks Siskauskas
Kzkas 2009-06-16
NBA - Dwight Howard
EL - Popovic jis buvo dar pries pradedant zaist zalgiri
EL - Popovic jis buvo dar pries pradedant zaist zalgiri