kaip jums tai kad Mr Kenedy turninamas feisu
Fortaz 2008-04-29
Na cia dar neaisku ar face:)
Manau tweener butu puiku:) Bet, gaila, kad dbr Regal'is pusho ishsiprashe, tai KK shansu matyt nedaug turi is feudo nugaletoju isejt.. Ir sustifins visa kaip reikiant dar
Manau tweener butu puiku:) Bet, gaila, kad dbr Regal'is pusho ishsiprashe, tai KK shansu matyt nedaug turi is feudo nugaletoju isejt.. Ir sustifins visa kaip reikiant dar
Walleris 2008-04-30
Man per Raw tai didelio ispudzio nepadare, daugiau is jo tikiuosi kaip is trashtalkerio ir labai noreciau kad jis feisu tapes sneketu dar daugiau.
Beef 2008-04-30
Jo entry muzika belekokia
Pradzia tik tokia ir tegali buti kokia yra dabar, tada ziauriai intensyvus "kalimas" ir galiausiai senovisko roko elementai, jega !
Pradzia tik tokia ir tegali buti kokia yra dabar, tada ziauriai intensyvus "kalimas" ir galiausiai senovisko roko elementai, jega !
Bottom 2008-04-30
Jei jis būtų face, publiką jis lengvai turėtų "valgančią iš rankų". Tą jau pamatėme, kai jis Regal'iui porino retorinius klausimus, kas tas ir tas, publika šaukė KENNEDY. Ir visa tai, kai jo paskutiniai matchai buvo prieš Flair. Taip pat, ką aš pastebėjau, per tą promo jis man kažkuo priminė The Great One. Gal tas jo bandymas šaukti Mr Kennedy, kaip Rock'o If You Smell...
Nors, jam būti face turbūt netiktų. Tiksliau, jis būtų geras face, bet dar geresnis jis yra kaip heel'as. Visgi, dabar su susidomėjimu lauksiu jo pasirodymų kaip tweener'io
Nors, jam būti face turbūt netiktų. Tiksliau, jis būtų geras face, bet dar geresnis jis yra kaip heel'as. Visgi, dabar su susidomėjimu lauksiu jo pasirodymų kaip tweener'io
Primusas 2008-04-30
nezinau kenedy man buvo kazkoks issemtas iki pasirodymo per raw (raw parsisiunciau del suprantamu priezasciu, the game champas, kazkaip seni laikai grysta ) tai pastebejau kaip atgimima to kenedy personazo, patiko man tas jo feisinimas ar twenerimas, as uz, jai jis toliau taip elgsis promo ir panasei. tik gaila kad bus regalio bitch, teks pajobint tam anglui, na bet gal galime tiketis kenedy vs Y2J netolimoi ateiti.
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-04-30, 21:44
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-04-30, 21:44
Walleris 2008-04-30
`MalioK` 2008-04-30
NeedFeed 2008-09-14
girdejau kad jo kontraktas i pabaiga jau eina ir WWE neprates su juo kontrakto nes is jo nk gero, tdl neprisiriskit prie jo lb nes gali tuoj ir nebelikti jo