WBC
Guest_Tomas_* 2008-04-16
tai va!.....nieko nezinau apie sita wbc tik kad cia liktais floydas kaunasi ar kaskas panasaus taigi.kada kas vyksta sioje lygoje ar buna ppv ar kokie kasavaitinai renginiai?kdl taip nepopuliaru sitas boksas forume?manau tai neturetu buti taip nuobodu kaip MMA kur kovotojai tik guli apsikabine visa kova cia turetu gerai snukius padauzyti nu zodziu kas nors man viska paaiskinkit
Fortaz 2008-04-16
Pirmiausia turi ideti pastanags pac, o tada klausti ko nesupranti.
Kaip tu reaguotum, jej as paklausciau "girdejau Ignalinos AE varoma branduolines reakcijos pagalba. Ten su atomo branduoliu susije. Branduolio fizika, atomo fizika. nu zodziu kas nors man viska paaiskinkit"
Grazu:)
Acakant i normalu klausima - taip, PPV vyksta. Mayweather'iui priklauso PPV pardavimo rekordas.
p.s. i komentara "cia turetu gerai snukius padauzyti" MMA kontekste.. gal `MK` cia nebus palauztas tokiu klausimu...
p.p.s. http://en.wikipedia...._Boxing_Council , http://en.wikipedia.org/wiki/World_Boxing_...d_organizations
Kaip tu reaguotum, jej as paklausciau "girdejau Ignalinos AE varoma branduolines reakcijos pagalba. Ten su atomo branduoliu susije. Branduolio fizika, atomo fizika. nu zodziu kas nors man viska paaiskinkit"
Grazu:)
Acakant i normalu klausima - taip, PPV vyksta. Mayweather'iui priklauso PPV pardavimo rekordas.
p.s. i komentara "cia turetu gerai snukius padauzyti" MMA kontekste.. gal `MK` cia nebus palauztas tokiu klausimu...
p.p.s. http://en.wikipedia...._Boxing_Council , http://en.wikipedia.org/wiki/World_Boxing_...d_organizations
`MalioK` 2008-04-16
Ne, tai tas retas atvejis kai as paprasciausiai patylesiu ir nesizeminsiu atsakidamas i toki klausima (duodamas tau, Tomas, pasitenkinima vel parekauti kokie mes cia pasiekele;) Kadangi jei zmogus tvirtina, kad jam 17 metu ir jis vyriskos lyties atstovas, nezino kas yra WBC, tai yra labai liudna. Cia net nereikia zinoti bokso strukturos ar domietis profesionaliu boksu, kad zinoti, jog sporte yra championai pagal skirtingu organizaciju versijas.
Fortaz 2008-04-16
Na nezinoti vieno ar kito, kad ir kokio amziaus ar lyties esant nebutinai geda sakyciau..
Taciau (cia mano megstamiausia dalis) nezinot nieko, ir prasyt kad paaiskintu viska.. Cia manau pavyzdelis su Ignalinos AE buvo tinkamas..
Taciau (cia mano megstamiausia dalis) nezinot nieko, ir prasyt kad paaiskintu viska.. Cia manau pavyzdelis su Ignalinos AE buvo tinkamas..
Lix 2008-04-16
Fortaz, 2008-04-16, 13:36, pasakė:
Na nezinoti vieno ar kito, kad ir kokio amziaus ar lyties esant nebutinai geda sakyciau..
Netinkamas. Turejo buti toks: "Zinau kad Ignalinoje yra kazkokia ATOMO ELEKTRINE. Ten turetu gerai elektra varyti!!! Ne taip kaip kazkokie vejo sukami maluniukai! Zodziu, ar yra kokie reaktoriai toj elektrinej? KODEL ji nepopuliari pasaulyje? Apsvieskit mane kas nors!!!"
Skorpio 2008-04-16
Lix, 2008-04-16, 11:26, pasakė:
Netinkamas. Turejo buti toks: "Zinau kad Ignalinoje yra kazkokia ATOMO ELEKTRINE. Ten turetu gerai elektra varyti!!! Ne taip kaip kazkokie vejo sukami maluniukai! Zodziu, ar yra kokie reaktoriai toj elektrinej? KODEL ji nepopuliari pasaulyje? Apsvieskit mane kas nors!!!"
Guest_Tomas_* 2008-04-16
susidaro toks ispudis kad,patys nx nezinot kas yra tas wbc ir dar man aiskinat kad as durnas...nesuprantu kokia geda yra nezinoti kas yra wbc?juk siaip as zianu kad tas wbc yra kaskas susije su boksu.taigi prasau paaiskinti,ar toje lyoje yra kokie cempionu dirzai ar vyksta kokie seip renginiai be ppv...ir t.t
Fortaz 2008-04-16
paskutine eilute: http://www.nmo.lt/index.php?s=&showtop...ost&p=46078
antra eilute: http://www.nmo.lt/index.php?act=warn&m...2&CODE=view
antra eilute: http://www.nmo.lt/index.php?act=warn&m...2&CODE=view
Guest_Tomas_* 2008-04-16
turiu pasakyti kad maliok yra kvailas rusas kuris tik pisadavotis moka ir dar ispejimus deti!tu irgi ne isimtis fortaz,nu bet bent jau tu atsakai i klausimus ne kaip mazvaikis!
`MalioK` 2008-04-16
Tomas, 2008-04-16, 19:14, pasakė:
susidaro toks ispudis kad,patys nx nezinot kas yra tas wbc ir dar man aiskinat kad as durnas...
2. Man nelabai patika zodis "durnas". Manau arciau butu "kvailas".
Tomas, 2008-04-16, 19:14, pasakė:
taigi prasau paaiskinti,ar toje lyoje yra kokie cempionu dirzai ar vyksta kokie seip renginiai be ppv...ir t.t
Taigi man kyla logiskas klausimas: ar tu neitiketinai tingus, ar absoliuciai nezinai anglu kalbos?
Skorpio 2008-04-16
Tomas, 2008-04-16, 16:28, pasakė:
turiu pasakyti kad maliok yra kvailas rusas kuris tik pisadavotis moka ir dar ispejimus deti!tu irgi ne isimtis fortaz,nu bet bent jau tu atsakai i klausimus ne kaip mazvaikis!
turiu pasakyti, kad tamsta esate neisaukletas kaimietis su fuflovais treningais su visiskai buka galva. Tamsta galetu nors zodi pizdavotis teisingai ismokti rasyti. Nu bet matosi, kad tamsta eis duobiu kasti, todel tamstai nelabai reikia lietuviu kalbos. Ir tamstai noreciau pasakyti, kad rusas `Maliok` uz tamsta budamas kitos tautybes zmogus raso daug geriau lietuviskai. Taigi tamsta darykite isvadas.
Fortaz 2008-04-16
Nzn ka cia su juo dbr daryt.. Uz paskutini posta kaip ir reiketu uzdeti paskutini warninga..
Kadangi tai liecia tiesiogiai `MK`, as manau jis ir nuspres.
`MalioK` 2008-04-16
Fortaz, 2008-04-16, 19:41, pasakė:
Nzn ka cia su juo dbr daryt.. Uz paskutini posta kaip ir reiketu uzdeti paskutini warninga..
Tomas, 2008-04-16, 19:28, pasakė:
<...> kvailas rusas <...>
P.S. Veliau kai jau palidesim Tomas is forumo, perkelsiu tema i Anger Management.
Lix 2008-04-16
Nu jo arba bent sukonkretintum klausima tada gal kazkas ir atsakytu. Pvz. kokie yra didziausi vardai dabar bokse ar kada bus sekantis didelis bokso ppv? O pasakot ar aiskint tau kazko niekas nesiruosia, jei pats net nenori dometis. Beje, as tarkim apie ta boksa irgi nieko nezinau, tas tiesa, bet zinau kur reiktu eiti, jei noreciau kazka suzinot. Fortaz gi tau pateike nuorodas kur gilinti savo zinias...
Guest_Tomas_* 2008-04-16
as ir tingu ir nemoku anglu kalbos ir dar norejau pasidometi ar jus ka nors nutuokiate apie wbc,nu bet kaip matau,su jumis neymanoma rasti kalbos,mokat tik bananus deti!
nebutina isipisineti is zmogaus kuris nieko nesupranta apie si dalyka,juk forumas tam ir skirtas kad sulaukciau pagalbos!
nebutina isipisineti is zmogaus kuris nieko nesupranta apie si dalyka,juk forumas tam ir skirtas kad sulaukciau pagalbos!
`MalioK` 2008-04-16
Tomas, 2008-04-16, 20:31, pasakė:
<...> nu bet kaip matau,su jumis neymanoma rasti kalbos,mokat tik bananus deti!
Tomas, 2008-04-16, 20:31, pasakė:
<...> nebutina isipisineti is zmogaus kuris nieko nesupranta apie si dalyka,juk forumas tam ir skirtas kad sulaukciau pagalbos!
MarkaL 2008-04-16
Eh,and I thought you people were changing your way in order to bring some fresh meat to this forum .
`MalioK` 2008-04-16
As kalbesiu tik uz save. Tokiu nariu as cia nenoriu matyti, kurie beveik NIEKO nepadare forume pradedant kokios naujienos parasimu ir baigiant konstruktivia arba idomia nuomone (ziurekit CIA). Jis tik pastoviai, ikiriai aiskina mums kokie mes blogi, visus puolam, kokie mes neispruse, kaip cia blogai ir t.t. Naris nebutinai turi buti naudingas forumui, bet jis bent gali tureti idomia nuomone, kuria galima pasidalinti - o cia tik pastovus verkimai ir tiek + administracijos izeidinejimai.
Normalius gi naujus narius man visada malonu matyti: Walleris, Bottom, Laisvydas, Powis, Primusas ir kiti
Normalius gi naujus narius man visada malonu matyti: Walleris, Bottom, Laisvydas, Powis, Primusas ir kiti