BoXiX darbai
BoXiX 2008-04-08
Na ir man reikia pasirodyti
- Bandziau kazka su bg daryt
- nekreipkit i uzrasa demesio The Coebreaker man d blogai spaudziausi tai uzsiziopsojes =/ parasiau taip
- Today my best work
Ivertinkit kiekviena balais.Jeigu galit pasakykit ko truksta,kas blogai ir t.t. komentuokit taipat
Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-02-10, 21:10
- Bandziau kazka su bg daryt
- nekreipkit i uzrasa demesio The Coebreaker man d blogai spaudziausi tai uzsiziopsojes =/ parasiau taip
- Today my best work
Ivertinkit kiekviena balais.Jeigu galit pasakykit ko truksta,kas blogai ir t.t. komentuokit taipat
Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-02-10, 21:10
Bottom 2008-04-08
Na aišku, ką pagrinde galiu patarti, tai skaityt tut'us Stenkis naudot kitokias technikas, tool'us, kad užpildytum BG. Daryk mažesnių dydžių sigus, bent jau width mažesnį. Stenkis, kad jei jau neišeina užpildyt BG, padaryti, kad jo mažiau matytųsi. Siųskis fontų, DAUG fontų. www.dafont.com <- Mano fav vietelė. Žaisk su gradient map'ais, nedaryk tokių vienspalvių, ryškių. Patarčiau pabandyti daryt sigus ne su renderiu, o su stock'u. Nereiks sukti galvos, ką daryti su BG, tik teks panaudoti daugiau įvairių efektų
lich 2008-05-10
pirmas man atrode tikrai grazus , gal siek tiek per ryskus
antram tas efektas atrodo kaip is MK3 ... atrodo, kad shang tsung transformavosi i jericho xD
su scorpionu tiesiog perfect
antram tas efektas atrodo kaip is MK3 ... atrodo, kad shang tsung transformavosi i jericho xD
su scorpionu tiesiog perfect
Gulbė. 2008-05-11
MAn rodosi, kad pirmas pats gražiausias. Antrame dar yra neblogai likę BG todėl negražiai gavosi ir dar tas užrašas, žiaurios raidės. Trečiajame per daug laisvo BG.
Na, bet tai kolkas pirmieji darbai. Sėkmės kuriant toliau.
Tadaz 2008-05-11
Už kitus gražesnis, bet pagal mane, tai per ryškus ir textas visai netinka.
Bottom 2008-05-12
OK, I'll be honest with ya now - TOTAL BULL CRAP
Naudoji kažkokius būdus, kur kažkur perskaitęs iškart manei atrodys gerai, bet taip nėra. Nelysk per giliai, nes nieko gero neišgausi. Eik prie paprastesnių tool'ų.
Naudoji kažkokius būdus, kur kažkur perskaitęs iškart manei atrodys gerai, bet taip nėra. Nelysk per giliai, nes nieko gero neišgausi. Eik prie paprastesnių tool'ų.
BoXiX 2008-05-12
Citata
Eik prie paprastesnių tool'ų.
Ka tu tuom norejai pasakyt ?!?!?
EDIT : Bottom, tu net neisivaizduoji kiek prie sito darbo knisausi =/ Kokes 4 val.. Kol isgavau tinkama fano spalva tai praejo 1val... Ir mano darba sudaro suknisti 45 layeriai...
Šį pranešimą redagavo algirduhas21: 2008-05-12, 21:44
Bottom 2008-05-12
Džiugu girdėti, kad bent netyngi prie darbų pasedėti. Aš žinoma, dar ne tiek pasisėdžiu, bet tai tik malonumas Ir 45 layeriai? No offence, bet neįsivaizduoju, ką šitame sige tiek galėjai skirstyti.
Paprastesni tool'ai - blur/sharp, burn/dodge, smudge, paprastesni filteriai, mask'ai.
Paprastesni tool'ai - blur/sharp, burn/dodge, smudge, paprastesni filteriai, mask'ai.
Gulbė. 2008-05-13
Gulbė., 2008-05-11, 16:44, pasakė:
MAn rodosi, kad pirmas pats gražiausias. Antrame dar yra neblogai likę BG todėl negražiai gavosi ir dar tas užrašas, žiaurios raidės. Trečiajame per daug laisvo BG.
BitlasLt 2008-05-17
Tu cia per daug algirux nesienrvok jai blgoai vertina Mane ivertinimai buvo dar blogesni (kas beje tiesa buvo ).
BoXiX 2008-10-16
< - Mano megstamiausias zaidejas
< - Megstamiausias Heavy weigh wrestleris
Komentaru laukiu :|
< - Megstamiausias Heavy weigh wrestleris
Komentaru laukiu :|
Nervas 2008-10-16
Steve Nash visai nieko, bet kiek aš žinau tai pagrindinis dalykas sige turėtų aiškiai matytis. Dėl Brock irgi taspats aptrint reikėjo Brocką kad ant jo nebūtų efektų. O šeip su Nashu viskas puikiai limpa Well Done
Bottom 2008-10-16
BoXiX 2008-10-17
Del kvadratuku tai prisiminiau nesianiai skaityto tuto ideja . O del efektu antram sige kazka sumaliau netycia tai nesusigaudziau poto. Kita darba bandysiu kazka geriau. Ty for comments
koltasXxX 2008-10-17
kompozicija, kompzicija, kompozicija. Kiek matau nesimokai is klaidu ir y kiekviena darba prigrudi belekokio sh ir belekaip. Pagalvok pries darydamas susistatyk galvoje kaip jis turi atrodyt, o tada jau prie darbo. Ir nera skirtumo kiek tu laiko prie daro praleidi as gyvenime 1 valandos nebuvau perzenges, nebent kurdamas dizainus.
BoXiX 2008-10-17
< - Katik iskeptas
< - cia kai buvo testavimas man labai foto pasirode jokingai:DD Labai uznesa i goldberga su usais
< - cia kai buvo testavimas man labai foto pasirode jokingai:DD Labai uznesa i goldberga su usais
Bottom 2008-10-17
Tai ką čia komentuot, kad nieko doro nepadarai juose. Kepi kas pusvalandį su 0 progreso. Jei tikrai nori komentaro - Same Old Shit.
Kzkas 2008-10-18
Su kobe tavo geriausias sigas dabar bent jau. Taciau dar nieko gero neparodei
Bottom 2008-10-23
Paskutinieji būtų mano pagirti, bet žodžiai "palei tut'ą" to neleidžia daryti. Tokie gan primityvūs, bet gražūs savo paprastumu ir ryškumu. Bet po galais, mesk tą savo tradicinį parašą! Negi font'ų daugiau neturi? Priderink dydį/spalvas/font'ą teksto, gali jį daryt kaip antrąjį tekstą, šalia pagrindinio(didesniojo).
BoXiX 2008-10-23
Na man didziausia problema su tekstais :| Neturiu as akies del tekstu.
PS. Brushu parsisiunciau tai net negalvojau kad tiek gali padeti BG :|
Šį pranešimą redagavo algirduhas21: 2008-10-23, 17:18
PS. Brushu parsisiunciau tai net negalvojau kad tiek gali padeti BG :|
Šį pranešimą redagavo algirduhas21: 2008-10-23, 17:18