Great Khali
`MalioK` 2008-02-27
THE GREAT KHALI
- UGIS:
- 2.21 m
SVORIS:
- 190 kg
GIMIMO DATA:
- Rugpjūčio 27 ,1972
GIMIMO VIETA:
- Dhirana, Himachal Pradesh, India
MOKYTOJAI:
- APW Boot Camp
PRO WRESTLING DEBIUTAS:
- 1996 metai
PRAVARDES:
- Giant Singh
PILNAS VARDAS:
- Dalip Singh Rana
FINISHING/SIGNATURE MOVES:
- Khali Bomb (Two-handed chokeslam);
- Khali Vise Grip (Two-handed clawhold);
- Brain chop.
TITULAI/PASIEKIMAI:
- World Heavyweight Championship
BIOGRAFIJA:
- New Japan Pro Wrestling (2001-2002)
New Japan Pro Wrestling (2001-2002):
Rugpjūtį 2001, Singh buvo pristatytas į (NJPW) federacdiją ,kaip Komandos 2000 narys.Šios komandos lyderis, Masahiro Chono, jį pristatė kaip Giant Singh, su juo taip pat atėjo kitas milžinas giant Silva.
Jie abu sudarė aukščiausia ir sunkiausia kada nors egzistavusi tag team.Pirma kart jie kartu kovesi lapkriti ,kur Handicapt matce iveike Yutaka Yoshie, Kenzo Suzuki, Hiroshi Tanahashi, ir Wataru Inoue .Poto seke du sios komandos pralaimejimai,kuriu pasekeme feudas tarp siu gigantu.Rugpjuti Giant Singh pralaimejo matca savo buvusiam komandos draugui.
- World Wrestling Entertainment (2006)
2006 m. sausio 2-ąją, Singh pasirase kontraktą su WWE.Jis buvo nusiustas i DSW apmokymams.Balandzio 7 ,2006m jis debiutavo per smackdown laida.Jis uzpuole Undertaker ir paliko ji guleti ringe.
- Feudas su Undertaker (2006)
Kitą savaitę jis buvo pristatytas kaip The Great Khali.Daivari ji pristate ,kaip savo naujaji klienta ir ,kad jis sunaikins undertaker.Balandzio 21 The Great Khali pirmakart debiutavo smackdown ringe.Jis lengvai nugalejo funaki.
Geguzes 12 JBl uzsiunde Khali ant tuometino heawyweigth cempiono R.Mysterio ,Khali turedamas ir ugio ir svorio pranasuma sutriuskino Rey ir pasieke dar viena pergale.Judgment Day 2006, jis kovesi su undertakeriu ir beveik visa matca pirmavo,bet Undertaker sugebejo perimti inciatyva .Taciau tada jam i pagalba atejo Daivari ir nelegaleis budais isplese Khali pergale.Keleta savaiciu Khali siautejo ringe laimedaves handicapt matcus uzpuldamas ir sutriuskindamas lygos zvaigzdes.Galiausiai Khali mete isuki Undertaker Punjabi Prisona matce ,bet matcas tarp ju neivyko ,del Khali sveikatos problemu .Siame matce ji pakeite Big show.Undertaker mete isuki Khali last man standing matce kuris turejo ivykti per sumerslam,bet jis buvo perkeltas i smackdown.Siame matce Khali pralaimejo ir patyre pirmaji pralaimejima wwe.
- ECW brand (2006)
Spali Khali buvo perkeltas i atgimusi ECW branda.Jis turejo keleta matcu su Tommy dreamer.
- Feudas Su Kane (2007)
2007 sausio 8 per RAW J.Coachmann paskelbe ,kad Khali kontraktas su ecw baigesi ir jis mes isuki J.Cenai per main eventa.Matcas ivyko ir jis baigesi Khali pergale ,kai Cena panaudojo kede pries ji,taciau Khali to neuzteko ir jis primuse cena palikdamas ji be samones .Vasario 19 Khali lengvai nugalejo Highlanders.Po keturiu dienu smakcdowne jis isiverze i Kane ir King booker matca del bilieto i wrestlemania.Kane pralaimejo ir jam tai kainavo bilieta i wrestlemania.Jiedu vel susitiko wrestlemanijoje 23.Kane jam pralaimejo ,Khali pries ji panaudojo Kane firmini veiksma chokslam ir tai atnese jam pergale.
- WWE titulo siekimas (2007)
2007 m. balandžio 30-ąją per Raw, Khali užpuolė Shawn Michaels, Edge, ir Randy Orton (visi trys pagrindiniai premtendentai į WWE dirza tuo laiku) užkulisiuose. Jis tada užpuolė WWE Championa John Cena taip parodydamas, kad jis nori Cena titulo. Kitą savaitę RAW'e, Khali nugalėjo Michaels del teises kautis del WWE dirzo per Judgment day. Per matca su Cena khali pirmakart istorijoje pralaimejo varzovui tapoutinndamas . Tačiau, per ju matca, Khali koja buvo po virve, kai jis tap outino, bet arbitras to nepastebejo. Jam buvo suteiktas dar vienas sancas,bet jis vel pralaimejo ,kai cena jam atliko FU,ir tai buvo pirmasis Khali nupininimas.
- World Heavyweight Championas (2007):
Birželio 11-ąją per RAW Khali buvo nusiustas į SmackDown! . Jis netrukus pradejo feuda su Batista .Jiems buvo suplanuotas matcas per PPV 2007 m. liepos 22-ąjai. Tačiau, tuo metu Edge del traumos turejo atsisakyti Heawywight dirzo.Ivyko matcas del dirzo. Khali laimėjo 20 man Battle royal matca ir tapo naujuoju cempionu.Jis apgyne savo dirza pries Batista ir kane ,taciau per SummerSlam jis pralaimėjo Batistai bet buvo diskvalifikuotas del to, kad panaudojo kėde, tuo būdu išsaugodamas titula. Khali tada pradėjo feuda su Rey Mysterio po to, kai Mysterio laimėjo nr 1 prentendento teise i dirza.Khali uzpuole Rey ,bet netrukus Batista atejo jam i pagalba. Po sio ispuolio, Generalinis direktorius Theodore Long informavo Khali, kad jis gins savo dirza ir prieš Rey Mysterio ir prieš Batista triple treath matce per Unforgiven. siame matce Khali pralaimėjo po Spinebuster kuri padare Batista . Khali taip pat pralaimejo revancineje kovoje per No Mercy.
- Asmeninis gyvenimas
2002 m. vasario 27-ąją. Jis vedė Harminder Kaur .Khali yra didziausiasi ir sunkiausias Kulturistas pasaulyje.
by BitlasLT © nMo
Beef 2008-02-28
Nezinau kodel bet man idomu skaityti tavo (isverstas/parasytas) biografijas net apie man neidomius wrestlerius
Uzkliuvo si vieta - man atrodo, kad tada kovojo Big Show vs Khali, na Big Show vs Taker, butu jau KAZKAS tokio.
Galiausiai Khali mete isuki Undertaker Punjabi Prisona matce ,bet matcas tarp ju neivyko ,del Khali sveikatos problemu .Siame matce ji pakeite Big show.Undertaker mete isuki Khali last man standing matce kuris turejo ivykti per sumerslam,bet jis buvo perkeltas i smackdown.Siame matce Khali pralaimejo ir patyre pirmaji pralaimejima wwe.
Uzkliuvo si vieta - man atrodo, kad tada kovojo Big Show vs Khali, na Big Show vs Taker, butu jau KAZKAS tokio.
Galiausiai Khali mete isuki Undertaker Punjabi Prisona matce ,bet matcas tarp ju neivyko ,del Khali sveikatos problemu .Siame matce ji pakeite Big show.Undertaker mete isuki Khali last man standing matce kuris turejo ivykti per sumerslam,bet jis buvo perkeltas i smackdown.Siame matce Khali pralaimejo ir patyre pirmaji pralaimejima wwe.
BitlasLt 2008-02-28
Verščiau iš wiki.
Atroda Big show vs taker buvo.
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...VideoID=4958471
http://www.nmo.vhost.lt/The-Great-American...2006-t1856.html
Atroda Big show vs taker buvo.
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...VideoID=4958471
http://www.nmo.vhost.lt/The-Great-American...2006-t1856.html