←  SmackDown! diskusijos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Cruiserweight'ai

nuotrauka lich 2007-09-29

Ka manote apie dabartine Cruiserweight'u divizija?
mano nuomone geriausi cruiserweigtai kurie yra praktiskai ignoruojami yra Matt Hardy ir mano naujas megstamiausias Gregory Helms... ir jie tikrai nusipelne daug daugiau nei gauna ir ju nepushina :D tai kad hornswoggle laimejo title manau visiskas bullsh*t atsiprasant siaip dar manau Jimmy Wang Yang yra geras high-flyer tik jam reiketu gimmick'a pakeist... nes kaubojus kuris yra high-flyer :) toliau chavo guerreo irgi manau nera prastas wrestler'is ir turetu gauti "savo gabaleli pyrago" ir manyciau i ten galetu imesti mysterio ... bus jam tu world title'u :) ir tas dabartinis feud su batista ir khali tikrai nesamone :D

kokios jusu nuomones?
Cituoti

nuotrauka Lix 2007-09-30

Na keli patikslinimai tavo postui:
  • Matt Hardy nera CW, nors ir buvo pries kelis metus CW champas. Ir kodel jis nepushinamas? Man pavyzdziui jo feudas su MVP dabar yra vienas idomiausiu feudu WWE ir Matt'as turetu greit gauti US titula.
  • Helms yra traumuotas, taigi jis ir negali buti pushinamas.
  • Hornswoggle nebera Cruiserweight champas.
  • Chavo ir Rey nuslieidimas i CW diviziona butu prilyginamas depushui, na ypac Rey'iui. Ir Rey nebefeudina su Khali ir Batista.
O mano nuomone, tai WWE seniai galejo padaryti kazka idomesnio su CW divizionu, bet tiesiog nenori to daryti. Ir tai padaryti nebutu taip sunku - tiesiog reikia nevaizduoti CW'u kaip jobberiu. Pvz Jimmy Wang Yang debiutavo CW divizione ir buvo gan over(ir dabar dar yra), taciau tik baigesi jo feudas su Chavo, ji iseme is CW diviziono ir isjobbino Khali, Finlay ir ten dar kazkam. Tiesiog nereikia CW'ams leisti iseiti uz dviziono ribu, taciau WWE to padaryti, atrodo, negali.
Cituoti

nuotrauka lich 2007-09-30

hmm... sorry del 3 ir 4 punktu nezinojau jau gal 4-5 dien pas mane kazko neatidaro didesniu servu... pvz wwe.com ir pan.
o apie helms'a tai jis siaip turi tuoi grizt ir turiu omeni jis jau seniai cruiserweightu divizijoi tiesiog sedi ir sedejo pries trauma... tik aisku ta bent jau jam dave "ilgiausia reign'a smackdown ir cruiserweight title istorijoje" bet tik tiek... tikrai manau jis daugiau nusipelnes
o del matt'o ir U.S. title... paziuresim-pamatysim :)
Cituoti