Apple sukūrė naryklę Windows sistemai
Skorpio 2007-06-12
www.DELFI.lt
2007 birželio mėn. 12 d. 08:59
Kompanija „Apple“ išleido savo naršyklės „Safari“ versiją „Windows“ terpei ir stojo į kovą su „Microsoft Internet Explorer“ ir „Mozilla Firefox“, praneša BBC. Generalinis direktorius Steve‘as Jobsas teigė, kad „Apple“ „svajoja plačiai“ ir nori išplėsti savo naršyklės rinką, kuri dabar sudaro 4,9 proc.
S. Jobsas kalbėjo „Apple“ produktų kūrėjų konferencijoje San Franciske.
Jis teigė, jog „Safari“ yra greičiausia „Windows“ sistemoje veikianti naršyklė“ ir pabrėžė, kad ji du kartus greitesnė už „Internet Explorer“.
Bandomąją „Safari“ versiją „Windows XP“ ir „Vista“ sistemoms galima parsiųsti iš kompanijos svetainės. „Apple“ tikisi pakartoti „iTunes“ sėkmę – programa, kuri buvo populiari tiek tarp MAC, tiek tarp „Windows“ vartotojų.
2007 birželio mėn. 12 d. 08:59
Kompanija „Apple“ išleido savo naršyklės „Safari“ versiją „Windows“ terpei ir stojo į kovą su „Microsoft Internet Explorer“ ir „Mozilla Firefox“, praneša BBC. Generalinis direktorius Steve‘as Jobsas teigė, kad „Apple“ „svajoja plačiai“ ir nori išplėsti savo naršyklės rinką, kuri dabar sudaro 4,9 proc.
S. Jobsas kalbėjo „Apple“ produktų kūrėjų konferencijoje San Franciske.
Jis teigė, jog „Safari“ yra greičiausia „Windows“ sistemoje veikianti naršyklė“ ir pabrėžė, kad ji du kartus greitesnė už „Internet Explorer“.
Bandomąją „Safari“ versiją „Windows XP“ ir „Vista“ sistemoms galima parsiųsti iš kompanijos svetainės. „Apple“ tikisi pakartoti „iTunes“ sėkmę – programa, kuri buvo populiari tiek tarp MAC, tiek tarp „Windows“ vartotojų.
Skorpio 2007-06-12
nu wa rasau is Safario, panasus i mozilla grazesnis dizainas hmmz gal net labiau "user friendly" panaudosiu kokia savaite jei patiks manau ties sita apsistosiu.
p.s. truksta kalbos mozillos kalbos modo kur patikrina klaidas anglu kalbos kai rasai =]
p.s. truksta kalbos mozillos kalbos modo kur patikrina klaidas anglu kalbos kai rasai =]
BitlasLt 2007-06-12
Nezinau ar cia nustatymai kokie ar pns,bet negali tiesiog imti ir nutempti paveiksliuko is interneto puslapio i norima folderi(mane tas uzknisa nes Operoi irgi negali tai mozila naudoju ).O Toliau dizainas toks keistas,reikia iprast (bent jau man).
MarkaL 2007-06-13
Buvau parsisiuntes,susinstalines,isijungiau ir per 5 mins man ismete error'a,kai su settings zaidziau.Paskui paskaiciau,kad realiai dabar tas browseris yra kaip mazdaug FireFox 0.6 del to,kad labai neisbaigtas ir belekiek memory ima+pilnas bug'u ir nusprendziau,palaukt kuri laika pries toliau bandant ji....
Grybz 2007-07-15
Skorpio, Jun 12 2007, 08:18 PM, pasakė:
nu wa rasau is Safario, panasus i mozilla grazesnis dizainas hmmz gal net labiau "user friendly" panaudosiu kokia savaite jei patiks manau ties sita apsistosiu.
o toks yra? neinojau....
I'm sooooooooooooooooooo lame. ;DDDDDDDD
P.S. kai uaugsiu ibandysiu, nes nemėgstu prie naujų dalykų pratintis