←  Divas

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Ashley Massaro

nuotrauka `MalioK` 2007-03-11

• Deja, mergina ne mano skonio.

Nuotrauka Nuotrauka Nuotrauka

Nuotrauka Nuotrauka Nuotrauka Nuotrauka

Nuotrauka NuotraukaNuotrauka
Cituoti

nuotrauka Lix 2007-03-11

Dekui, grazios nuotraukos! Ankstyvas leidimas kazkoks, rase kad tik rytoj iseis :) Sprendziant, kad WWE siuncia tik non-wrestleres i Playboy, kitais metais galim tiketis Kelly Kelly...
Cituoti

nuotrauka MarkaL 2007-03-11

Blin man tos PlayBoy fotos niekad nepatinka :/.
Geriau galejo eit i FHM ten bent graziai nufotkina.
Cituoti

nuotrauka Lix 2007-03-11

Tai manau dar spes ir FHM papozuoti, kaip ir Torrie :D O siaip man nepatinka Playboy nuotraukos, nes jog lyg kazkokios netikros/uztusuotos, na bent jau photoshootai su WWE divom :)
Cituoti

nuotrauka lich 2007-10-01

Rodyti pranešimąLix, Mar 11 2007, 02:12 PM, pasakė:

Dekui, grazios nuotraukos! Ankstyvas leidimas kazkoks, rase kad tik rytoj iseis :D Sprendziant, kad WWE siuncia tik non-wrestleres i Playboy, kitais metais galim tiketis Kelly Kelly...
what about chyna? :D :D

o foto tikrai butu geresnes FHM as ir taip manau :D ir ivairiuose fan sites raso, kad Ashley playboy'us buvo tikras nusivylimas pardavimu skaiciumi
Cituoti

nuotrauka Edviz 2008-03-23

Tikras ''menas'' ;DDD
Joa reikia laukt Kelly Kelly
Cituoti

nuotrauka Bla 2008-10-31

Rodyti pranešimąLix, 2007-03-11, 19:18, pasakė:

Tai manau dar spes ir FHM papozuoti, kaip ir Torrie :D O siaip man nepatinka Playboy nuotraukos, nes jog lyg kazkokios netikros/uztusuotos, na bent jau photoshootai su WWE divom :D

Jei jums parodytu tikras nuotraukas t.y neuztusuotas, neperdarytas su PS ir divos butu be makiazo - nei vienam is jusu nestotu i jas ziurint :D

Labai grazi sita Ashley fotosesija (:
Šį pranešimą redagavo Bla: 2008-10-31, 12:42
Cituoti