←  Indie ir Puroresu

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Brock Lesnar <> NJPW

nuotrauka Fortaz 2006-07-16

Taigi, oficialiai praneshta, kad Lesnaris del vizos problemu nebegali but japonijoj. Todel nuo jo ir nujimtas IGPW dirzhas.
Realiai taip yra todel, kad jis nenori jobbint Tanahashiuj (taip, tam pachiam kur su AJ Styles kovojo), nes nori nuejt i MMA nusineshdamas ir savo nenugalimumo aura.
Oficiali priezhastis daugiau negu juokinga, nes labaj gali but, kad jis nebutinaj UFC kovos, o gali but kad K-1 kovos, o jis japonijoj... Ir tada oficiali priezhastis sporgs kaip muilo burbulas.
Vertinimas: atrodo zhmogus su metajs turetu protinget... Jis vis dar nepasimoke, kad realiai jis vejkti nieko nefgali - nej futbolo zhajsti, nej koviniam sporte but:) Gaus i galva nuo 2 ish 3, ir praras visa savo itikinamuma...
Cituoti

nuotrauka Lix 2006-07-16

Tai man atrodo ji MMA ringe pridauzys ir Lesnaris vel gris i WWE :D Nu kad MMA lygose jis uzsibutu tai netikiu. NJPW aisku jo jau nebenores, o turbut ir kiti Japan promotionai nelabai (del tokios reputacijos) :D JAV Indy promotionuose jis nepageidaujamas, tuo labiau, jog ir pats Lesnaris turbut nenoretu ten wrestlint, mazai babkiu, maziau populiarumo :( Taigi arba jis isvis mes wrestlinga, arba eis i WWE/TNA, bent jau pagal mane.
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2006-07-16

Indie jo niex ir nejims. Nebent ROH porai kovu, kaip Eddie buvo. TNA gali but kad visaj pajims visa susishikusi... Nes jau kokius 10 zhmoniu pajime tokiu... Visi zhino kokiu:D
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2006-07-16

galetu lesnar i wwe ecw ar tna betkur na tik ecw paskutioje vietoje. px kox jis yra svarbu pamatyt daugiau jo noriu kovu :rolleyes:
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2006-07-19

Na ka buvo surengtas turnyras:
Hiroshi Tanahashi, Hiroyoshi Tenzan, Yuji Nagata, Giant Bernard, Akebono and Travis Tomko.

Nugalejo:
IWGP Heavyweight Title tournament finals: Hiroshi Tanahashi defeated Giant Bernard in 17 minutes, 44 seconds with the Sling Blade.

Tanahashis vis del to gavo savo pusha ir dirzha, o Lesnaris pasirode kaip paskutinis susirejkshmines asilas. Net Hoganas japonijoj nebuvo tox savanaudishkas niekada... Gajdys...
Cituoti

nuotrauka girlscancry 2006-07-19

Sorry, as nelabai domiuosi Japonijos lygomis, bet man uzkliuvo Travis Tomko. Ar cia tas Tyson Tomko kur buvo WWE ar cia kitas tik pavarde sutampa?
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2006-07-19

Rodyti pranešimągirlscancry, Jul 19 2006, 07:50 PM, pasakė:

Sorry, as nelabai domiuosi Japonijos lygomis, bet man uzkliuvo Travis Tomko. Ar cia tas Tyson Tomko kur buvo WWE ar cia kitas tik pavarde sutampa?
tas pac.
be to, Giant Bernard=Albert=Prince Albert=A Train.
Cituoti