KLAUSIMAI
Bam 2005-07-22
gal galit primint wrestlingo naujienu saitus? buvo kazkoks worldwrestlingnews or smth
Skorpio 2005-07-23
gal kas gali primint forumus is kuriu galima siustis failus , uzmirsau ta wiena ten kur thanks parasai ir gali siustis (: priminkit
`MalioK` 2005-07-23
Skorpio pasakė:
gal kas gali primint forumus is kuriu galima siustis failus , uzmirsau ta wiena ten kur thanks parasai ir gali siustis (: priminkit
Bam 2005-07-23
Norejau paklaust, kas kaip wrestleris yra geresni, Buttista ar Cena? Man atrodo lyg Batista, bet noriu suzinoti tiesa
`MalioK` 2005-07-23
Bam pasakė:
Norejau paklaust, kas kaip wrestleris yra geresni, Buttista ar Cena? Man atrodo lyg Batista, bet noriu suzinoti tiesa
XEUS 2005-07-23
`MalioK` pasakė:
Bam pasakė:
Bam 2005-07-23
Čia labai labai asmeniškas klausimas XEUS ....net nesmagu klausti... ( ) ar esi kada gyvai mates pro-wrestlingo matchą?
XEUS 2005-07-24
Bam pasakė:
Čia labai labai asmeniškas klausimas XEUS ....net nesmagu klausti... ( ) ar esi kada gyvai mates pro-wrestlingo matchą?
Bam 2005-07-24
Norėjau sužinot ar salėj sedėjai Man kažkaip labai kilo pagunda pamatyt, ypač kai dabar kasmet ir ne po kartą buna WWE gastrolės po europą, tuoj bus pigūs lėktuvų bilietai, sulauksiu 18 metų ir galvojau reiktų nuvaryt kada
XEUS 2005-07-24
Skorpio pasakė:
XEUS kaip atliekamas shell shocka ?
XEUS 2005-07-24
Beef pasakė:
Noreciau matcho psichologijos apibudinimo.
Taigi dabar apie matčą be psichologijos: WWE tradicinis matčas geriausias pavyzdys tik tam, kad būtų matčas, kovos imitacija, yra veiksmai, highspotai, kartais net sellingas bet tai viskas yra "iš oro".
`MalioK` 2005-07-24
XEUS, dar vienas sedevras Iki sio tavo aprasymo, klaidingai maniau kad zinau kas yra matcho psichologija - klidau. Dabar vel, tavo deka praturtinau savo zinias - dekui :wink:
TruBaller 2005-07-24
Kazkaip susidaro toks ispudis, kad savo wrestlingo zinias turtinu po kiekvieno XEUS posto DEKUI.
`MalioK` 2005-07-24
TruBaller pasakė:
Kazkaip susidaro toks ispudis, kad savo wrestlingo zinias turtinu po kiekvieno XEUS posto DEKUI.
Beef 2005-07-24
Aciu uz atsakyma. Matcho psichologija isivaizdavau mazdaug kaip kovotoju santykiu isreiskima kovoje ar kazka tokio.