←  Filmai

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

The Fast and Furious Tokyo Drift

nuotrauka DeSerT 2006-06-11

Na ka - laukiamiausias mano filmas. Kaip jau parasiau pasirodys 06.06.16, officialus saitas http://www.thefastan...com/index.html# . Kas žada eit? Aš iš pradžių parsisiųsiu, paskui eisiu i kiną ;)
Cituoti

nuotrauka RazieL_ 2006-06-11

ruošiesi žiūrėt nufilmuotą ant galvos su kamera..?
Cituoti

Nesupratau ka tu situo norejai pasakyt.. As bent norejau pasakyt, kad lietuvoj nerodys greiciausiai 16 diena, tai pirma parsisiusiu, o kai lietuvoj rodys eisiu i premjera. Capiche?
Cituoti

nuotrauka RazieL_ 2006-06-11

taip, bet tau smagu bus žiūrėt filmą, kurį kox bomžas kino salėj nufilmavo su kamera ant savo galvos?
Cituoti

Why not? Jei geras filmas idomu.. Baik cia fleimint apskritai -.-
Cituoti

nuotrauka Lix 2006-06-11

Rodyti pranešimąDeSerT, Jun 11 2006, 05:59 PM, pasakė:

Why not? Jei geras filmas idomu.. Baik cia fleimint apskritai -.-

Patarsiu - susidarysi daug daug geresni ispudi apie filma pirma paziurejes ji kine, o ne kieno nors nufilmuota.
Cituoti

nuotrauka girlscancry 2006-06-11

As isviso siulyciau sitokiu filmu namuose neziureti. Nepykyte filmo gerbejai, bet sitokiuose filmuose be efektu daugiau nieko idomaus nera. O per TV ar per monitoriu ekektaai neatrodo ispudingaai. Tad paziurejes namuose paparsciausiai gali nusivilti filmu. Tai Desert siulau nesisiusti, o pakenteti ir paziureti kino teatre.
Cituoti

Kad visus Fast and Furious as namuose ziurejau apie 20-25 kartus, ir vis idomu budavo :lol: Na dekui uz patarimus, pirma bandysiu kine ziuret.
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2006-06-12

Nespoilinsiu sau nieko ir eisiu y kina, ten geriausias yspudis pasilieka, per kompa ziuriu tik to nevertus filmus ant kuriu gaila 10lt :lol:
Cituoti

nuotrauka Ezzy 2006-07-15

Rodyti pranešimągirlscancry, Jun 11 2006, 07:20 PM, pasakė:

As isviso siulyciau sitokiu filmu namuose neziureti. Nepykyte filmo gerbejai, bet sitokiuose filmuose be efektu daugiau nieko idomaus nera. O per TV ar per monitoriu ekektaai neatrodo ispudingaai. Tad paziurejes namuose paparsciausiai gali nusivilti filmu. Tai Desert siulau nesisiusti, o pakenteti ir paziureti kino teatre.
na tikrai daug kas ziuri ji namuose, pas mane nuomoj ji tikrai labai nuomuoja dabar :D
Cituoti

Guest_TcUnami_* 2006-08-17

man asmeniskaj sitam filme turbut truko daugiau veiksmo... :)
Cituoti

nuotrauka Atlantaz 2008-05-29

Man asmeniškai nepasisekusi ši dalis. 1 ir 2 dalys kur kas idomesnės ir siužetas labiau įtraukiantis.
Cituoti

nuotrauka GhZ 2008-05-29

shit...nelabai...laukiam 4 dalies :)
Cituoti

nuotrauka Bottom 2008-05-29

Kiek pamenu iš šito filmo, tai kad jis man pasirodė toks "popsinis" :) Nebuvo kažkokios įdomesnės istorijos, daugiau dėmėsio personažams. Visas filmas - padrikos lenktynės.
Cituoti