The Fast and Furious Tokyo Drift
DeSerT 2006-06-11
Na ka - laukiamiausias mano filmas. Kaip jau parasiau pasirodys 06.06.16, officialus saitas http://www.thefastan...com/index.html# . Kas žada eit? Aš iš pradžių parsisiųsiu, paskui eisiu i kiną
DeSerT 2006-06-11
Nesupratau ka tu situo norejai pasakyt.. As bent norejau pasakyt, kad lietuvoj nerodys greiciausiai 16 diena, tai pirma parsisiusiu, o kai lietuvoj rodys eisiu i premjera. Capiche?
RazieL_ 2006-06-11
taip, bet tau smagu bus iūrėt filmą, kurį kox bomas kino salėj nufilmavo su kamera ant savo galvos?
Lix 2006-06-11
girlscancry 2006-06-11
As isviso siulyciau sitokiu filmu namuose neziureti. Nepykyte filmo gerbejai, bet sitokiuose filmuose be efektu daugiau nieko idomaus nera. O per TV ar per monitoriu ekektaai neatrodo ispudingaai. Tad paziurejes namuose paparsciausiai gali nusivilti filmu. Tai Desert siulau nesisiusti, o pakenteti ir paziureti kino teatre.
DeSerT 2006-06-11
Kad visus Fast and Furious as namuose ziurejau apie 20-25 kartus, ir vis idomu budavo Na dekui uz patarimus, pirma bandysiu kine ziuret.
koltasXxX 2006-06-12
Nespoilinsiu sau nieko ir eisiu y kina, ten geriausias yspudis pasilieka, per kompa ziuriu tik to nevertus filmus ant kuriu gaila 10lt
Ezzy 2006-07-15
girlscancry, Jun 11 2006, 07:20 PM, pasakė:
As isviso siulyciau sitokiu filmu namuose neziureti. Nepykyte filmo gerbejai, bet sitokiuose filmuose be efektu daugiau nieko idomaus nera. O per TV ar per monitoriu ekektaai neatrodo ispudingaai. Tad paziurejes namuose paparsciausiai gali nusivilti filmu. Tai Desert siulau nesisiusti, o pakenteti ir paziureti kino teatre.
Atlantaz 2008-05-29
Man asmeniškai nepasisekusi ši dalis. 1 ir 2 dalys kur kas idomesnės ir siužetas labiau įtraukiantis.
Bottom 2008-05-29
Kiek pamenu iš šito filmo, tai kad jis man pasirodė toks "popsinis" Nebuvo kažkokios įdomesnės istorijos, daugiau dėmėsio personažams. Visas filmas - padrikos lenktynės.