←  Klausimai ir pasiulymai

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Gramatine klaida ranguose

nuotrauka Doppelganger 2006-06-11

Krc dabar paziurejau keitesi mano rangas.

Jis dabar yra "Midcarter".

Yra aishki gramatine klaida, "Midcarder" gi turi buti.

Gi juk cart - tai kartingiukas mazhas, o card - tai korta, taip sakant "evento korta".

Tikiu, kad tai nera vienintelis rangas susijes su "-carter", taip kad keiskit y "-carder".

Kazkur maciau, kad MK sukure rangus, ir jam prastai su lietuviu kalba, anglu irgi bishki negeriau ;) lol
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2006-06-11

Rodyti pranešimąImpaler, Jun 11 2006, 01:15 PM, pasakė:

Krc dabar paziurejau keitesi mano rangas.

Jis dabar yra "Midcarter".

Yra aishki gramatine klaida, "Midcarder" gi turi buti.

Gi juk cart - tai kartingiukas mazhas, o card - tai korta, taip sakant "evento korta".

Tikiu, kad tai nera vienintelis rangas susijes su "-carter", taip kad keiskit y "-carder".

Kazkur maciau, kad MK sukure rangus, ir jam prastai su lietuviu kalba, anglu irgi bishki negeriau :) lol
Duok Dieve tau mano anglu ziniu, Impaler ;) Anglu mokausi nuo 2 klases ir, wrestlingo deka, 11 metu turejau tvirta 10 (9-to metiniame nemaciau). Ir dabar rimtai tikios is anglu valstybinio gauti ~90%.
O klaida buvo del to kad kai kuriau rangus, tiesa pasakius, nezinojau gerai kas yra card'as ir paprasciausiai parasiau, kaip buvau perskaites.

P.S. Rangu klaidas manau istaisis Lix, nes nezinau kur ten reikia listi;)
Cituoti

Aishku.

O kas liecia zinias ash pats nuo 4 klases sustiprintai roviau anglu, tai buvo mano megiamiausias dalykas #1 per visa mokyklos lankymo laikotarpi. Valstybinis anglu 97%, ir siuo metu studijuoju anglu kalbos filologija ir baigineju jos 2-tra kursa ;)
Cituoti

nuotrauka Lix 2006-06-11

Rodyti pranešimą`MalioK`, Jun 11 2006, 01:25 PM, pasakė:

P.S. Rangu klaidas manau istaisis Lix, nes nezinau kur ten reikia listi;)

Tinginys ;) Istaisiau.
Cituoti

Good job ;)

P.S. ar daugiau -carder rangu buvo? ar tik shis yra vienas?
Cituoti

nuotrauka Lix 2006-06-11

Rodyti pranešimąImpaler, Jun 11 2006, 02:01 PM, pasakė:

Good job ;)

P.S. ar daugiau -carder rangu buvo? ar tik shis yra vienas?

Buvo lower midcarder, midcarder ir upper midcarder tai visus istaisiau :)
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2006-06-11

Rodyti pranešimąImpaler, Jun 11 2006, 01:51 PM, pasakė:

O kas liecia zinias ash pats nuo 4 klases sustiprintai roviau anglu, tai buvo mano megiamiausias dalykas #1 per visa mokyklos lankymo laikotarpi. Valstybinis anglu 97%, ir siuo metu studijuoju anglu kalbos filologija ir baigineju jos 2-tra kursa ;)
Jei gausiu daugiau nei 97% tai parasisiu, jei maziau - patilesiu:P

Rodyti pranešimąLix, Jun 11 2006, 01:54 PM, pasakė:

Tinginys :) Istaisiau.
Hmmmm... gal, tik truputi :)
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2006-06-12

Okey ;)
Cituoti

nuotrauka Bam 2006-06-12

Blt aš tą klaidą jau prieš pusę metų buvau ištaisęs, bet vėl kažkas atitaisė į tą nesamonę ;D
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2006-06-13

Who's that bastard!? :D lol ;)
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2006-06-28

Deja esu iprates pripazinti savo klaidas ir pralaimejimus - taigi su apmaudumu pripazistu jog uz anglu valstybini gavau 96%.
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2006-06-28

:D per marytes pizes plauka kaip sakant :) Gerai ishlaikei anyways MK. Kur stosi? O gal istojei? :)
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2006-06-28

Rodyti pranešimąImpaler, Jun 28 2006, 02:20 PM, pasakė:

:D per marytes pizes plauka kaip sakant :) Gerai ishlaikei anyways MK. Kur stosi? O gal istojei? :)
Jau istojau i viena toki komercini univera LCC (greit keis pavadinima i Baltic University) - ten studijociau managment'a (zinau, ju tukstanciai ir jie niekam nereikalingi;P). Ir rytoj vesiu dokumentus i Klaipedos Univera - jei priims, tai studijosiu uosto technologija (tas pats managmentas, bet sios srities manageriai specializojasi butent uosto vadyba ir yra reikalingi rinkoje).
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2006-06-29

Aishku, good luck 2 ya ! ;)
Cituoti