Gramatine klaida ranguose
Doppelganger 2006-06-11
Krc dabar paziurejau keitesi mano rangas.
Jis dabar yra "Midcarter".
Yra aishki gramatine klaida, "Midcarder" gi turi buti.
Gi juk cart - tai kartingiukas mazhas, o card - tai korta, taip sakant "evento korta".
Tikiu, kad tai nera vienintelis rangas susijes su "-carter", taip kad keiskit y "-carder".
Kazkur maciau, kad MK sukure rangus, ir jam prastai su lietuviu kalba, anglu irgi bishki negeriau lol
Gi juk cart - tai kartingiukas mazhas, o card - tai korta, taip sakant "evento korta".
Tikiu, kad tai nera vienintelis rangas susijes su "-carter", taip kad keiskit y "-carder".
Kazkur maciau, kad MK sukure rangus, ir jam prastai su lietuviu kalba, anglu irgi bishki negeriau lol
`MalioK` 2006-06-11
Impaler, Jun 11 2006, 01:15 PM, pasakė:
Krc dabar paziurejau keitesi mano rangas.
O klaida buvo del to kad kai kuriau rangus, tiesa pasakius, nezinojau gerai kas yra card'as ir paprasciausiai parasiau, kaip buvau perskaites.
P.S. Rangu klaidas manau istaisis Lix, nes nezinau kur ten reikia listi;)
Doppelganger 2006-06-11
Aishku.
O kas liecia zinias ash pats nuo 4 klases sustiprintai roviau anglu, tai buvo mano megiamiausias dalykas #1 per visa mokyklos lankymo laikotarpi. Valstybinis anglu 97%, ir siuo metu studijuoju anglu kalbos filologija ir baigineju jos 2-tra kursa
O kas liecia zinias ash pats nuo 4 klases sustiprintai roviau anglu, tai buvo mano megiamiausias dalykas #1 per visa mokyklos lankymo laikotarpi. Valstybinis anglu 97%, ir siuo metu studijuoju anglu kalbos filologija ir baigineju jos 2-tra kursa
Lix 2006-06-11
Doppelganger 2006-06-11
Good job
P.S. ar daugiau -carder rangu buvo? ar tik shis yra vienas?
P.S. ar daugiau -carder rangu buvo? ar tik shis yra vienas?
Lix 2006-06-11
`MalioK` 2006-06-11
Impaler, Jun 11 2006, 01:51 PM, pasakė:
Lix, Jun 11 2006, 01:54 PM, pasakė:
Tinginys Istaisiau.
Bam 2006-06-12
Blt a tą klaidą jau prie pusę metų buvau itaisęs, bet vėl kakas atitaisė į tą nesamonę ;D
`MalioK` 2006-06-28
Deja esu iprates pripazinti savo klaidas ir pralaimejimus - taigi su apmaudumu pripazistu jog uz anglu valstybini gavau 96%.
Doppelganger 2006-06-28
per marytes pizes plauka kaip sakant Gerai ishlaikei anyways MK. Kur stosi? O gal istojei?
`MalioK` 2006-06-28
Impaler, Jun 28 2006, 02:20 PM, pasakė:
per marytes pizes plauka kaip sakant Gerai ishlaikei anyways MK. Kur stosi? O gal istojei?