←  SmackDown! diskusijos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Nemegstamiausias SmackDown! talentas

Guest_Hunter_* 2005-07-31

`MalioK` pasakė:

! PORA TEMOS TAISYKLIU
    1. Sioje temoje grieztai draudziama priekabiauti prie zmoniu pasirinkimo. Net jei naris pasirinko, jusu nuomone, nieko gera wrestleri, jis turi teise savo skoniui. Sio punkto pazeidimas su panasiomis replikomis kaip "jis yra nuostabus technikas", "tu paziurek i jo talenta" bus baudziami ispejimais. Zengti i gincus, ar diskusijas leidziama tik jei parasyta absoliuti kvailiste, kuri neturi nieko bendro su skoniu - pavyzdziui "Kurt Angle, nes jis pasibaisetinas imtininkas".
    2. Tema leidzia jums pasisakyti keleta kartu laikui begant, kadangi brand'o sudetis keisis del skirtingu priezasciu. Nepiktnaudziaukite sia teise, bandydami prisukti pranesimu ant savo skaiciuoklio.

Nu va sukuriau tokia pat tema kaip ir raw skiltyja pamaniau kad jau labai skurdus SD skilties repertuaras taigi reiskit savo nuomones apie savo nemegstamiausius SD kovotojus man pvz nepatinka labai randy orton manau aiskint visiems nereik del ko :)
Cituoti

nuotrauka TruBaller 2005-07-31

Siaip cia yra tema NEmegstamiausiais wrestleris. Jau kelinta karta tau kartoju, kad perskaitytum, bent kokioje temoje rasai. Turbut cia bus tavo pirmas ispejimas. Noretume, kad po jo susiprastum ir pasitaisytum ;)
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2005-07-31

Randy Orton. O seip SD! rosteris man gan subalansotai atrodo - gal tik JBL'as siek tiek mane nervina. Taigi kolkas du nemegstamiausi wrestleriai: Randy Orton, JBL... na ir gal Heidenreich.
Cituoti

nuotrauka WinstoN 2005-07-31

cena skaityk tema ir be to Brocko seip ner dar sd ;)

Nemegstamiausiais man JBL, RKO, ir Orlando Jordan
Cituoti

nuotrauka XEUS 2005-07-31

Ištryniau to grybo pranešimą, nes nereikia leisti visokiems absoliučiai kalbantiems ne į temą surinkti 30 postų video sekcijai (kai išmoks normaliai parašys, nes tas postas iš vis sunervino parašė, kad jam patinka buvęs wwe wrestleris ir takeris, kai tema - kas labiausiai nepatinka iš Smackdown).
P.S. Labiausiai nepatinka iš Smackdown:
1. Heidenreich - totalus nulis.
2. Randy Orton - grybas.
3. JBL - nulis, kuris labai patinka McMahonui.
Cituoti

Guest_Muzonas_* 2005-07-31

Man tai Steven Richards,jis isvis is isvaizdos atrodo kaip mergina,kaip jis dar tapo wrestleriu
Cituoti

nuotrauka Dizzee 2005-07-31

Randy Orton and Just Big Loser (JBL)
nu ortonas visi zino kas toks o jbl parasiau del ko
Cituoti

Guest_[kurt]_* 2005-07-31

randy orton
Cituoti

ziuriu visi vienbalsiai tare savo nemegemiausio SD kovotojo varda- ortonas :)
Cituoti

Guest_Rider34_* 2005-07-31

Randy Orton no doubt dar Daivario nemegstu
Cituoti

ai jo gerai kad priminei rider34 :wink: mano is sd dar nemegstamiausi yra hassanas ir daivaris
Cituoti

Guest_putupas_* 2005-07-31

Man labiausiai nepatinka ortonas ,nes jis grybas ir feudinasi su mano megstamiausiu Undertarkeriu + jis kausas
Cituoti

nuotrauka RazieL_ 2005-07-31

Muzonas pasakė:

Man tai Steven Richards,jis isvis is isvaizdos atrodo kaip mergina,kaip jis dar tapo wrestleriu

Seip manau kad steven richards visu pirma nera tox ipatingas in wwe ir beje jo tox gimmickas bWo :lol:

o prie temos tai man nemegstameusi Orton ir aisku kaip radzevicius pasakytu Dzei Bi El ( negalejau susilaikyt :D ) nes ortonas zeuriai pasiputes lopas o JBL tiesiog nutukes nemokantis wrestlinti pasiputes lopas :?
Cituoti

nuotrauka Lix 2005-08-01

Orton ir JBL, nes jie yra per daug pushinami loxai
Cituoti

nuotrauka dogmas 2005-08-01

zinoma kad ortonas.
Cituoti

Guest_`KoM`_* 2005-08-01

JBL...
Cituoti

Guest_bliuska_* 2005-08-01

Orlando Jordan
MNM
William Regal
nu ir ortonas nors as jo prie wrestleriu nepriskaiciuoju
Cituoti

nuotrauka RazieL_ 2005-08-02

bliuska pasakė:

...
nu ir ortonas nors as jo prie wrestleriu nepriskaiciuoju

Puikiai pasakyta tiesiog puikiai , bet gaila kad jis yra wrestleris :D ir gaila kad jau baigiasi laikai jo traumos :D buwo taip idomu kai jo nemaciau :D
Cituoti

Guest_Ice_Boy_* 2005-08-03

Randy orton

moder msg: edited by `MalioK`
Cituoti

Guest_X_PaRty_* 2005-08-15

RKO ir JBL abudu per dawg kelias
Cituoti

Guest_Hellboy_* 2005-08-17

RKO - nemegau kai face buvo, dabar siak tiek geriau, bet kovos nekokios
Heidenreich - SmackDown snitskis...
O JBL - geras kovotojas ir labai gerai dirba savo darba (visi jo nemegstar, o jo kaip heel darbas tox ir yra :?)
Cituoti

nuotrauka WinstoN 2005-08-17

Hellboy pasakė:

RKO - nemegau kai face buvo, dabar siak tiek geriau, bet kovos nekokios
Heidenreich - SmackDown snitskis...
O JBL - geras kovotojas ir labai gerai dirba savo darba (visi jo nemegstar, o jo kaip heel darbas tox ir yra :?)

Del geras kovotojas labai nepritariu jis beweik nieko nemoka jeigu ka... anksciau dar kazka mokejo kai buwo Bradshaw bet dabar... o wisi jo nemegsta ne del to kad jis heel o del to kad jis nieko nesugeba ir yra per daug pushinamas
Cituoti

Guest_Hellboy_* 2005-08-18

Na kovotojas as turiu galvoje apskritai gimika ir panasiai... Be to push'o jis nusipelnes buvo tikrai (tik gal truputi Vince'as persistenge :? )...
Cituoti

nuotrauka Lix 2005-08-18

Hellboy pasakė:

O JBL - geras kovotojas ir labai gerai dirba savo darba (visi jo nemegstar, o jo kaip heel darbas tox ir yra :D)

O tai kodel HHH nieks taip nesmerkia kaip JBL? Geriau tas JBL ir butu Bradshaw, su kuo nors APA atgaivintu :?
Cituoti

Guest_Hellboy_* 2005-08-18

Lix pasakė:

Hellboy pasakė:

O JBL - geras kovotojas ir labai gerai dirba savo darba (visi jo nemegstar, o jo kaip heel darbas tox ir yra :D)

O tai kodel HHH nieks taip nesmerkia kaip JBL? Geriau tas JBL ir butu Bradshaw, su kuo nors APA atgaivintu :?
HHH ne SD! :D o siaip as HHH nemegstu ne tik del to, jog jis heel'as, bet ir del uzkulsiu politikos ir kitko, kas netiesiogiai susije su jo buvimu championu (pvz Steph McMahon...)
Cituoti