SAW I,II
GhZ 2006-02-12
Nu kaip jums sitas SIAUBEKAS?
Kolkas pirma daly vakar maciau nei perdaug patiko,nei perdaug nepatiko per viduri
Kolkas pirma daly vakar maciau nei perdaug patiko,nei perdaug nepatiko per viduri
TruBaller 2006-02-12
Ziurejau kol kas tik pirma dali (butu neprastai jei kas nors imestu ir antra), tai neprastai visai. VIsada patinka tokie filmai, kur dar po jo gali pagalvoti, kaip viskas vyko. Nu vienu zodziu - idomu
GhZ 2006-02-12
Bl man ta lele baisi buwo kai ta merga kazkokiame kamabaryje uzdare kad tipo ta seni uzmustu )
GhZ 2006-02-12
Dar pirmoj patiko kai tas senis(pabaigoj cia)susnerwawo ir su pjuklu pradejo koja pjaut:Dsmagu buwo zet kai kraujas bega:DD
GhZ 2006-02-25
Man taspats buwo,antra dalis tikrai zymiai idomesne ir painesne iki pabaigos nezinai kas zudikas beje kuriama ir SAW III dalis
Skorpio 2006-02-28
krc seip tai saw yra didziausia nesamone kuria esu mates bet idomu wisai lb nutoles nuo realybes filmas. O saw III manau jau nereiktu turetu wiskas uzsibaigt su II bet deja....
Skorpio 2006-03-01
omg.... tu turbut kvailas, kad ir pirmoj dali jis bande pjaut plienini wamzdi wietoj to kad nupjautu eiline antrankiu spynele spynele... poto i to baxuro aki idetas raktas o isai kaip niekur nieko waiksto, poto isidure sau su skalpeiliu i aki ir tepasake ouch...
GhZ 2006-03-02
Skorpio, Mar 1 2006, 06:03 PM, pasakė:
omg.... tu turbut kvailas, kad ir pirmoj dali jis bande pjaut plienini wamzdi wietoj to kad nupjautu eiline antrankiu spynele spynele... poto i to baxuro aki idetas raktas o isai kaip niekur nieko waiksto, poto isidure sau su skalpeiliu i aki ir tepasake ouch...
Jo galejo spyna pjaut,bet kurejai kazka kita norejo pavaizduot
koltasXxX 2006-03-02
seip tokios klaidos ganetinai daznai filmuose yra pvz gladiatoriuje bijau suklyst , bet apie 100 klaidu
Guest_TcUnami_* 2006-08-16
kaip pastebejau, dauguma siaubo filmu, aktoriai vaidina tikrus durnelius, pvz maciau vienam filme kaj zmogu vejasi "zombis" ir salia buvo masina su rakteliais, o tas uzuot atsideses ir nuvaziaves bega i krumus...
Bam 2006-08-16
Abi dalis nesenai iūrėjai, tai patiko, patiko, kad abi dalys sujungtos ir vis netikėti istorijos posukiai vyksta, laukiu trečios dalies
MarkaL 2006-08-24
Kaip tik neseniai kazkas i Linkomanija lt igarsintai abi dalis imete,tai perziurejau,man asmeniskai labiau pirmas patiko,kazkaip idomesnis pasirode,bet ir antras visai nieko bet antram nepatiko kad net as (!) sugebejau kelias klaidas pastebet pvz.:
Jiem leidzia mirtinas dujas o langai matosi uzkalti su lentom ir uz ju matos dangus taigi turi ten ieit oras...Ir dar nepatiko kad kai nuejo i vieta kur tipo vyko pirmas saw tai mates iskart pazejus kad ten ne ta pati vieta,nors siaip ir antras buvo visai geras.
Jiem leidzia mirtinas dujas o langai matosi uzkalti su lentom ir uz ju matos dangus taigi turi ten ieit oras...Ir dar nepatiko kad kai nuejo i vieta kur tipo vyko pirmas saw tai mates iskart pazejus kad ten ne ta pati vieta,nors siaip ir antras buvo visai geras.
Grybz 2006-09-09
iūrėjau tipo pirmą SAW ketvirtadienį pas draugą, zjbs visai, bet jis nėra baisus, nu iskyrus tą vietą kut Gordonas savo koją pjauną. Tipo tada neiūrėjau. Eisiu antro iūrėt, bet grūstis iki tos pramkės ble ;/
Grybz 2006-09-23
o ir antrą SAW iūrėjom, visai smagu buvo, labiau nei pirmas patiko kakodėl, nors siaubo daugiau. ;D dar iūrėjau Simpsonų seriją su Metallica, gaila tik porą minučių ten ji pasirodė ;?
GhZ 2007-03-15
Kaip Jum trecia dalis? :} Ziauru buwo ? :DD beje Kuriama ir 4 dalis ir sklinda gandai,kad bus 5 ir
real_deal 2008-09-26
Buvau parsisiuntes SAW 4 galiu pasakyt, kad slykstesnio filmo dar nebuvau mates. Paziurejau gal 10minuciu iki tos vietos kur mergai uz plauku skalpa atlupo ir istryniau, nes nelaike nervai i tokias nesamones ziuret. Manau zmogus turetu but gerokai susipykes su proteliu, kad noretu ziuret tokius dalykus...
SmS 2008-09-26
real_deal, 2008-09-26, 12:10, pasakė:
Buvau parsisiuntes SAW 4 galiu pasakyt, kad slykstesnio filmo dar nebuvau mates. Paziurejau gal 10minuciu iki tos vietos kur mergai uz plauku skalpa atlupo ir istryniau, nes nelaike nervai i tokias nesamones ziuret. Manau zmogus turetu but gerokai susipykes su proteliu, kad noretu ziuret tokius dalykus...
O jei aš per Saw 4 žvengiau ant visos salės??