Megstamiausia pamoka
Skorpio 2006-02-11
girlscancry 2006-02-11
Man patikdavo daile, nes mokytoja stengiasi naujoves pritaikyti. Patiko lietuviu, matematikos pamokos, nes vel mokytojos fainos budavo ir budavo gera atmosfera klaseje.
Guest_astulka_* 2006-02-12
girlscancry, Feb 11 2006, 11:46 PM, pasakė:
Man patikdavo daile, nes mokytoja stengiasi naujoves pritaikyti. Patiko lietuviu, matematikos pamokos, nes vel mokytojos fainos budavo ir budavo gera atmosfera klaseje.
tesingai-viskas priklauso nuo mokytojo. jis gali net ir nuobodziausia dalyka isdestyt taip, kad visis issizioje klausys.
as toki mokytoja turejau - moke fizikos. siaip fizika nelabai prie sirdies, bet i jo pamokas eidavau su malonumu
GhZ 2006-02-12
Lietuviu durnavojimo pamoka Anglu Relax'as sedi visiem ten px reke dauzo px ir tikyba ten is vis be zodziu :DD
Bam 2006-02-12
Man anglu turbut megstamiausia pamoka, megstu kalbet angliskai ir mokytoja idomi ir linksma. Aisku visada patinka darbai,istorija,civiline sauga ar tikyba, nes tiesiog nieko galima neveikt
Skorpio 2006-02-12
Vysniuz 2006-02-12
Tikyba - kaip kazkas sake ilga pertrauka
Chemija - dar viena pertrauka
Lietuviu - turbut is visu pamoku normaliausia turiu omeny cia is tu pamoku per kurias kazka WEIKIAM
civiline sauga - siais metajs buvo 2 kart
Chemija - dar viena pertrauka
Lietuviu - turbut is visu pamoku normaliausia turiu omeny cia is tu pamoku per kurias kazka WEIKIAM
civiline sauga - siais metajs buvo 2 kart
emcas 2006-02-12
Nu man visada 1-oj vietoj buvo kuno kultura jei cia galim vadint pamoka O seip tai patnka pvp (pilietinio ugdymo pagrindai), muzika ir visos tokios pamokos kur nieko nereikia daryt
Lix 2006-02-12
Ai kazkokia nesamone Tipo apie politika kazka, ten kokia nors Europos Sajunga ar kita mesla.
na itariu man tie pilietinio ugdymo pagrindai butu visai patike o cia kurioj klasej jie buna?? 12?
siaip dar prisiminiau kokia pamoka labai patikdavo - tautosaka, nes ten mus moke keiktis
siaip dar prisiminiau kokia pamoka labai patikdavo - tautosaka, nes ten mus moke keiktis
WinstoN 2006-02-12
man rodos jie buna 7 ar tai 8 klasei
o seip mano megstamiausia pamoka tai turbut fizinis
o seip mano megstamiausia pamoka tai turbut fizinis
Beef 2006-02-13
koltasXxX, Feb 12 2006, 08:49 PM, pasakė:
kad tas gaidys tik vienus metus yra ir man supiso dar vidurky
Vidurkiai ir pazymiai neturi jokios reiksmes iki 12 klases, isikalkit tai i galva ir tevams paaiskinkit. Visu svarbiausiai zinios, stenkites jokiu budu spragu nepalikti ir neatideliot, va ta galiu patart
Guest_kurt_* 2006-02-13
Mokykloj - tikyba
muzikalkej - gatara (su mokytoju puse paamokos prakalbu:D)
muzikalkej - gatara (su mokytoju puse paamokos prakalbu:D)