Ka manote apie Undertaker?
Fortaz 2006-02-03
JEJ NESIRUOSHIAT PARASHYTI BENT KELIU ZHODZHIU, GERIAU NET NEBALSUOKIT!!!
Nu ka...
Chia uzhsivedzhiau po savo pask posto RR'06 temoje...
Bet balsuoju uzh antra punkta, nes...
Jauchiu pagarba jam uzh:
1) Daugybe (kaip tokiam dideliam zhmoguj) geru matchu nuo 1996 metu
2) Uzh taj, kad turedamas tokia itaka nespjauna kaip Hoganas i viska, bet rupinasi uzhkulsiuose kad butu tvarka, gal ne taip kaip Benoit, kad openerius padrasinetu, bet netvarka visada sutvarko...
Manaw kad elgiasi egoistishkaj, nes:
1) Pasakykite zhmogu, kuri visishkaj shvariai butu putines Over nuo savo WM20 grizhimo??? None... Zhmogus jau 600+ dienu supisineja visus ish ejles, nors negalim sakyti, kad kas labaj tuo dzhiaugtusi... Mano nuomone Ortonas tikraj turejo feuda lajmet, HIAC bent su Tevo pagalba nezhymia (kaip kad Lajmejo Lesnaris, nors ir su nezhymia Heymano pagalba, bet visi acimena jo galinga pergale, o Ortono feudas su Underiu bus pamirshtas, kalbant apie Ortona, nes jis jam nieko bevejk nedave)...
2) Pasakykite, ar ka nors zhavi jo tie zhajbaj? Ka nors zhavi taj, kad jis jajs gasdina???
3) Pasakykit kiek aplamaj zhmoniu jis yra Putines Over shvariai? (Be Hogano, Lesnario ir Austino)... O zhmogus jau trinasi 16 metu WWE...
4) Niex nemano, kad Cena savo lajku turejo nors kokia pergalike patraukt, Angle savo lajku?
5) ir aplamaj, gal jau uzhtex jam tu 600 dienu non-jobbing streak, nes jau tikraj NEBEIDOMU... Kas jis bl tox, kad jau du PPV (kuriuose dalyvawja SD) per kelis menesius turi uzhbajgti butent JIS? Sakysit jis zhvajzghde???? Ne ash jum acakysiu... Jis buvo zhvajgzhde... Zhinot i ka man jau jis panashus darosi? Ogi i Cena:) Kaj jau mazhaj kas benori ji matyt toki, kokiu jis atkakliai stengiasi but, bet jis toliau varo...
Nu ka...
Chia uzhsivedzhiau po savo pask posto RR'06 temoje...
Bet balsuoju uzh antra punkta, nes...
Jauchiu pagarba jam uzh:
1) Daugybe (kaip tokiam dideliam zhmoguj) geru matchu nuo 1996 metu
2) Uzh taj, kad turedamas tokia itaka nespjauna kaip Hoganas i viska, bet rupinasi uzhkulsiuose kad butu tvarka, gal ne taip kaip Benoit, kad openerius padrasinetu, bet netvarka visada sutvarko...
Manaw kad elgiasi egoistishkaj, nes:
1) Pasakykite zhmogu, kuri visishkaj shvariai butu putines Over nuo savo WM20 grizhimo??? None... Zhmogus jau 600+ dienu supisineja visus ish ejles, nors negalim sakyti, kad kas labaj tuo dzhiaugtusi... Mano nuomone Ortonas tikraj turejo feuda lajmet, HIAC bent su Tevo pagalba nezhymia (kaip kad Lajmejo Lesnaris, nors ir su nezhymia Heymano pagalba, bet visi acimena jo galinga pergale, o Ortono feudas su Underiu bus pamirshtas, kalbant apie Ortona, nes jis jam nieko bevejk nedave)...
2) Pasakykite, ar ka nors zhavi jo tie zhajbaj? Ka nors zhavi taj, kad jis jajs gasdina???
3) Pasakykit kiek aplamaj zhmoniu jis yra Putines Over shvariai? (Be Hogano, Lesnario ir Austino)... O zhmogus jau trinasi 16 metu WWE...
4) Niex nemano, kad Cena savo lajku turejo nors kokia pergalike patraukt, Angle savo lajku?
5) ir aplamaj, gal jau uzhtex jam tu 600 dienu non-jobbing streak, nes jau tikraj NEBEIDOMU... Kas jis bl tox, kad jau du PPV (kuriuose dalyvawja SD) per kelis menesius turi uzhbajgti butent JIS? Sakysit jis zhvajzghde???? Ne ash jum acakysiu... Jis buvo zhvajgzhde... Zhinot i ka man jau jis panashus darosi? Ogi i Cena:) Kaj jau mazhaj kas benori ji matyt toki, kokiu jis atkakliai stengiasi but, bet jis toliau varo...
Re-Powaz 2006-02-03
As irgi balsuoju uz antra varianta, nes seniau buvo ydomu jas ziuret, o db blt 2men ilsisi sugryzta pasaudo zaibais dazniausiai laimi ir vel dingsta. Jei jis tiek nesiilsetu, mano manymu ir mathai butu kitokie...
Fortaz 2006-02-03
Re-Powaz, Feb 3 2006, 01:28 PM, pasakė:
As irgi balsuoju uz antra varianta, nes seniau buvo ydomu jas ziuret, o db blt 2men ilsisi sugryzta pasaudo zaibais dazniausiai laimi ir vel dingsta. Jei jis tiek nesiilsetu, mano manymu ir mathai butu kitokie...
Lix 2006-02-03
Balsavau uz antra varianta. Siaip nelabai turiu ka pakomentuot, sutinku beveik viskuo su Fortaz'u. Galetu jis maziau tais zaibais svaidytis ir daugiau jobbint, tada jis man dar labiau patiktu
koltasXxX 2006-02-03
Jauchiu pagarba jam uzh taj, ka padare, bet manaw kad dabar elgiasi pernelyg egoistishkai
Beef 2006-02-03
Oho kaip nuomones pasikeite, pries keleta menesiu visi tik ir jaudinosi, kad Takeris naudojamas Ortonui pushinti, o dabar jis jau egoistas. Na mane Takerio pergales dziugina, ne del to, kad Ortono nemegciau, bet patinka man ji matiti toki super over.
Guest_Re1N_*
2006-02-04
As jauciu jam pagarba uz tai ka jis dare,bet jis man iki siol patinka.ir tikrai nemanau kad jis dabar cia kanors gadina
Guest_putupas_*
2006-02-04
As ji vertinu 100% ,nes jis visada man patiko,patinka ir patiks /
Bam 2006-02-04
balsavau uz antra, nes tikrai respectas jam yra nuo senu laiku, o del to 600+ dienu no jobbing streako kalti ir WWE writeriai, normaliai negaledami jo isnaudoti, be to wisos tos jo pergales patinka ziurovams, dar nieks jo nebooina, zaibai paprastiem fanam (su minimaliomis ziniomis) labai patinka ir atrodo ispudingai. Del to feudo su ortonu, tai jau geriau taker`is butu pralaimejes angle`ui ir daves jam overness, o ne tam ortonui ortono isvis nenoriu matyt kaip jokios wwe ateities, tiesiog jei wwe geriau isnaudotu takeri, situacija daug geresne butu.
Fortaz 2006-02-04
Pie Man, Feb 4 2006, 01:51 PM, pasakė:
balsavau uz antra, nes tikrai respectas jam yra nuo senu laiku, o del to 600+ dienu no jobbing streako kalti ir WWE writeriai, normaliai negaledami jo isnaudoti, be to wisos tos jo pergales patinka ziurovams, dar nieks jo nebooina, zaibai paprastiem fanam (su minimaliomis ziniomis) labai patinka ir atrodo ispudingai. Del to feudo su ortonu, tai jau geriau taker`is butu pralaimejes angle`ui ir daves jam overness, o ne tam ortonui ortono isvis nenoriu matyt kaip jokios wwe ateities, tiesiog jei wwe geriau isnaudotu takeri, situacija daug geresne butu.
2) tu paprastu zhmoniu, kurie kaip sakaj su minimaliom zhiniom, pachio McMahono nuomone tera 2.5%
3) Angluj kaip ir jau karjeros saulelydis kaip suprantu, bet tikiuosi kad taj netiesa...
Guest_astulka_*
2006-02-04
uz 2. Jis tikrai vertas pagarbos uz viska ka dare, bet dabar kazkaip kaip koks vaiduoiklis- kada noriu, tada rodaus.
Guest_Raiden_*
2006-02-04
Tarp 1 ir tarp 2.Jis man labai panasus lyginant su HHH,kaip milziniska wwe kompanijos dalis.Nors Underis man tikrai patinka (ir feudas su rko nieko),bet jis jau atsainiai i viska ziuri....
Fortaz 2006-02-04
Raiden, Feb 4 2006, 06:16 PM, pasakė:
Tarp 1 ir tarp 2.Jis man labai panasus lyginant su HHH,kaip milziniska wwe kompanijos dalis.Nors Underis man tikrai patinka (ir feudas su rko nieko),bet jis jau atsainiai i viska ziuri....
TruBaller 2006-02-18
Skorpio 2006-02-18
Guest_Raiden_*
2006-02-18
Fortaz, Feb 4 2006, 04:32 PM, pasakė:
Vat tas ir yra, kad jis butent acajniai ir nezhiuri... Jis rupinasi kompanijos gerove, uzhkuliu ramybe ir t.t.
Na kalbu esamuoju laiku,jis pasirodo retokai,ikisha savo trigrasi ir dingsta,pvz. ta situacija su matt,manau,kad Taker'is isaiskino,kad nesiselgtu kaip siknius ir pan.Bet paciam jam butu irgi galima pamoksla atskaityt.
Zodziu 50 % ant 50 % man jis.
emcas 2006-02-18
Balsavau uz antra varianta. Jam pagarbos nejausti tiesiog negalima, bet takeriui tikrai reikia daugiau jobbint <_<
Guest_lituvis_*
2006-02-20
as ji vertinu 100 jis vienas is megstamiausiu kovotoju, ir beto gerai kad Ortona i vieta patate
lich 2006-04-14
istikruju 100% man visada patiko jo pasirodymai... su tais zaibais ir viska:) nors ir labai daug jo neesu mates taciau jis labai...koks butu zodis...ISPUDINGAS su savo dramatic dissapearance ir kovojimu:D jis yra 14-0 vaikis ir jis 100%
Narokas 2006-04-29
Zinoma balsuoju teigiamai, kadangi man jis yra viens geriausiu wrestleriu,o i kitus man tiesiog nusispjaut, kaip dauguma turi savo dievus tokius kaip cenas ortonus ir taip toliau as turiu Undertaker ir del manes jis gali nejobbinti ir iki savo karjeros galo, man tuo to tik geriau , nes tokiu atveju as tikrai matyciau tai ka noriu matyti
Gulbė. 2008-05-05
Balsavau už pirmą variantą, man patinka tos jo kovos, pvz kai į tą karstą deda žmogų. Šiuo metu jis mano mėgstamiausių wrestler'ių sąraše.
Algazar 2008-05-06
Balsavau uz 1 varianta,Taker'is yra mano megstamiausias wrestleris,visada juo buvo,yra ir bus,niekas to nepakeis,atsimenu ji dar nuo laiku kai turejau sega i losiau wrestlingo zaidima,kai jis leido siksnosparnius is ranku:) veliau kartais matydavau per kabeline,o dabar kai viskas tapo prieinama siunciuosi SD is interneto(Tik del jo).
Kartais tikrai galetu labiau pasistengt,bet man vistiek labai idomu ziuret jo kovas,o tie visi casket match,last ride match,burried alive match yra nepakartojami ir ispudingi:)
Kartais tikrai galetu labiau pasistengt,bet man vistiek labai idomu ziuret jo kovas,o tie visi casket match,last ride match,burried alive match yra nepakartojami ir ispudingi:)