←  Filmai

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Megstamiausi komikai

nuotrauka TruBaller 2006-01-18

Taigi, nors panasi tema ir yra (megstamiausi aktoriai), taciau mano manymu, si tema skiriasi nuo tos :P Taigi, vardinkit savo megstamiausius komikus.
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2006-01-19

Bliamba kaip sunku pavardes atsimint... Na atrodo Leslis Nilsenas (nezinau kaip rasos nors viena pavarde :|) Jackie Chan, Johnie Knoxville jei galima prie komiku priskirt tai jis, nors tiktu cia visa Jackass komanda :) Na nezinau daugiau, neatsimenu siuo metu
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2006-01-19

Jim Carrey (man geriausias) , Charlie Sheen , Adam Sandler, Jamie Fox , Vince Vaughn , Ben Stiller , Owen Wilson ir Will Ferrell na tokie megstamiausi
Cituoti

nuotrauka RazieL_ 2006-01-19

Jim Carrey , Leslis Nilsenas (bbz kaip angliskaj :D) sitie du manau megstamiausi man :)
Cituoti

nuotrauka Lix 2006-01-19

Rowan Atkinson, Jim Carrey, dar galeciau pridet rusus kurie vaidino Operacija Y :)
Cituoti

nuotrauka WinstoN 2006-01-19

Jim Carrey, Leslie Nielsen, Jackie Chan, Adam Sandler
Cituoti

nuotrauka emcas 2006-01-19

Jim Carrey :)
Cituoti

nuotrauka GhZ 2006-01-19

Galiu Pasakyt ROLANDAS KAZLAS :?
Cituoti

nuotrauka Bam 2006-01-19

Jim Carrey, Leslis Nilsenas, Algis Ramanauskas, Cheslovas (nu Broniaus draugas, RADIOSHOW), Adam Sandler, gal ir daugiau yra, bet nelabai pamenu pavarzdiu :?
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2006-01-19

nu nereikia uzmirsti Rimo Shapausko vardo ir pavardes :?
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2006-01-19

Skorpio rimtai! Kaip mano fakin durna galva galejo uzmirst radioshow crew :/
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2006-01-20

Rodyti pranešimąDeSerT, Jan 19 2006, 07:41 PM, pasakė:

Skorpio rimtai! Kaip mano fakin durna galva galejo uzmirst radioshow crew :/
siaip as cia net nepostinau ten turbut apie bam ar kolta kalbejai nu o jeigu jau prakalbom...
Sapranauskas,Orlauskas,Shapauskas,Ramanauskas,Masiulis :) Adam Sandleris trbt Johnie Knoxville em em Jim Carrey, Will Smith, Sinbad, Mathew Perrie [nzn kaip rasosi] nu cia galima butu priwardint puslapiais bet to nedarysiu :D
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2006-01-20

BBD reiktu man i pencija eit :) Kad jusu ir bam avatarai panashus tai ir panioju lb daznai :| Geda man! :D
Cituoti

nuotrauka GhZ 2006-01-20

Desert mazaw gerk ir viskas ;)
Cituoti

nuotrauka Grybz 2006-01-20

nepatinka man komedijos... nes dažniausiai jų humoras būna pakankamai lėkštas. x_x

šeip. Džimas Keris man patinka.. bet tik jis. už Ukmergės Kultūros Skyriaus vedėją geresnių komikų nėr. ;D
Cituoti

Guest_Triple-H`_* 2006-01-27

Jim Carrey - geriausiais
Cituoti

nuotrauka real_deal 2008-04-30

Jim Carrey ir V.Cololo :)
Cituoti

nuotrauka BoXiX 2008-04-30

Eddie Murphy and Jim Carrey 4 EveR
Cituoti

nuotrauka Dizzee 2008-05-01

Rolandas Kazlas, kadaise maciau ji prie Alauso ezero netoli Utenos ;]], ir siaip ta laida Nekenciu Reklamos buvo jega ;]]
Rowan Atkinson a.k.a Mr. Bean
Rimas Sapauskas a.k.a Budulis =]
Cituoti

nuotrauka Gulbė. 2008-05-04

R.Atkinson, Jim Carey.
Cituoti

nuotrauka Chairman 2008-08-19

Jim Carrey,Eddie Murphy,Algis Ramanauskas
Cituoti

nuotrauka booduliz 2008-08-19

Eddie Murphy, Johnny Knoxville, Jim Carrey, Algis Greitai, Rolandas Kazlas ir dar kazkas. xD
Cituoti