Megstamiausi komikai
TruBaller 2006-01-18
Taigi, nors panasi tema ir yra (megstamiausi aktoriai), taciau mano manymu, si tema skiriasi nuo tos Taigi, vardinkit savo megstamiausius komikus.
DeSerT 2006-01-19
Bliamba kaip sunku pavardes atsimint... Na atrodo Leslis Nilsenas (nezinau kaip rasos nors viena pavarde :|) Jackie Chan, Johnie Knoxville jei galima prie komiku priskirt tai jis, nors tiktu cia visa Jackass komanda Na nezinau daugiau, neatsimenu siuo metu
koltasXxX 2006-01-19
Jim Carrey (man geriausias) , Charlie Sheen , Adam Sandler, Jamie Fox , Vince Vaughn , Ben Stiller , Owen Wilson ir Will Ferrell na tokie megstamiausi
RazieL_ 2006-01-19
Jim Carrey , Leslis Nilsenas (bbz kaip angliskaj ) sitie du manau megstamiausi man
Lix 2006-01-19
Rowan Atkinson, Jim Carrey, dar galeciau pridet rusus kurie vaidino Operacija Y
Bam 2006-01-19
Jim Carrey, Leslis Nilsenas, Algis Ramanauskas, Cheslovas (nu Broniaus draugas, RADIOSHOW), Adam Sandler, gal ir daugiau yra, bet nelabai pamenu pavarzdiu
DeSerT 2006-01-19
Skorpio rimtai! Kaip mano fakin durna galva galejo uzmirst radioshow crew :/
Skorpio 2006-01-20
DeSerT, Jan 19 2006, 07:41 PM, pasakė:
Skorpio rimtai! Kaip mano fakin durna galva galejo uzmirst radioshow crew :/
Sapranauskas,Orlauskas,Shapauskas,Ramanauskas,Masiulis Adam Sandleris trbt Johnie Knoxville em em Jim Carrey, Will Smith, Sinbad, Mathew Perrie [nzn kaip rasosi] nu cia galima butu priwardint puslapiais bet to nedarysiu
DeSerT 2006-01-20
BBD reiktu man i pencija eit Kad jusu ir bam avatarai panashus tai ir panioju lb daznai :| Geda man!
Grybz 2006-01-20
nepatinka man komedijos... nes daniausiai jų humoras būna pakankamai lėktas. x_x
eip. Dimas Keris man patinka.. bet tik jis. u Ukmergės Kultūros Skyriaus vedėją geresnių komikų nėr. ;D
eip. Dimas Keris man patinka.. bet tik jis. u Ukmergės Kultūros Skyriaus vedėją geresnių komikų nėr. ;D
Dizzee 2008-05-01
Rolandas Kazlas, kadaise maciau ji prie Alauso ezero netoli Utenos ;]], ir siaip ta laida Nekenciu Reklamos buvo jega ;]]
Rowan Atkinson a.k.a Mr. Bean
Rimas Sapauskas a.k.a Budulis =]
Rowan Atkinson a.k.a Mr. Bean
Rimas Sapauskas a.k.a Budulis =]
booduliz 2008-08-19
Eddie Murphy, Johnny Knoxville, Jim Carrey, Algis Greitai, Rolandas Kazlas ir dar kazkas. xD