←  Raw diskusijos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Nemegstamiausias RAW talentas

Guest_Hunter_* 2005-07-28

`MalioK` pasakė:

! PORA TEMOS TAISYKLIU
    1. Sioje temoje grieztai draudziama priekabiauti prie zmoniu pasirinkimo. Net jei naris pasirinko, jusu nuomone, nieko gera wrestleri, jis turi teise savo skoniui. Sio punkto pazeidimas su panasiomis replikomis kaip "jis yra nuostabus technikas", "tu paziurek i jo talenta" bus baudziami ispejimais. Zengti i gincus, ar diskusijas leidziama tik jei parasyta absoliuti kvailiste, kuri neturi nieko bendro su skoniu - pavyzdziui "Kurt Angle, nes jis pasibaisetinas imtininkas".
    2. Tema leidzia jums pasisakyti keleta kartu laikui begant, kadangi brand'o sudetis keisis del skirtingu priezasciu. Nepiktnaudziaukite sia teise, bandydami prisukti pranesimu ant savo skaiciuoklio.

Pamates kad cia nera tiek daug topic padariau dar viena jei yra megstamiausias Raw kovotojas as padariau nemegstamiausia taigi reiskit nuomones apie savo nemegstamiausius Raw kovotojus.Man pvz nemegstamiausias yra Gene snitsky labai mano nuomone prastas kovotojas o apie jo gimika patylesiu nes ji neka gersne
Cituoti

nuotrauka TruBaller 2005-07-28

Turbut dabar labiausiai nemegstu Tomko. Jis nerealiai uzknisa su savo sugebejimu sugadinti matcha. Tas jo sellinimas dar net negavus smugio taip nervina, kad net norisi isjungti PC ir eiti kur nors atsigulti kad apsiramintum. As nesuprantu nejaugi jis taip bujo susizaloti savo kuneli ? Nezinau, gal cia tik as tai pastebejau, bet tikrai siulyciau ziurint jo kova, atkreipti i tai demesi, nes tai atrodo apgailetina.
Cituoti

Guest_Hunter_* 2005-07-28

Man abu jie su kristianu apgailetini kai rodo ju kovas tai einu kokios arbatos pasidaryt ar ko :)
Cituoti

Guest_FireSoul_* 2005-07-28

niekad neatkreipiau demesio del Tomko, reiks pazhet, o seip Y2J nemegstu, galetu pasikacelint, a tai dabartine forma tai nekoke
Cituoti

Guest_X_PaRty_* 2005-07-28

Kurt Angle :)
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-07-28

Nu turbūt labiausia nepatinka Cena, tiesiog nemėgstu jo, nu tik tas, kad dažnai sukelia šypsena per segmentus už ringo.
Cituoti

Guest_Muzonas_* 2005-07-28

Antonio ir Romoe ,blem isvis gimmickai parinkti durniausi kada nors mano matyti
Cituoti

Guest_[kurt]_* 2005-07-28

Pritariu muzonui
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-07-28

Muzonas pasakė:

Turbūt nepazysti goldust ar rico :?
Cituoti

Guest_Muzonas_* 2005-07-28

Bam pasakė:

Muzonas pasakė:

Turbūt nepazysti goldust ar rico ;)

A jo sitie dar :?,bet is dabartiniu tai anie 2
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2005-07-28

tajiri ,durnas japonas kuris moka ti zhalias gleives pust
Cituoti

nuotrauka WinstoN 2005-07-28

As pritariu tru nes Tomko tikrai nemoka sellint ir daznai negawes smugio sellina pvz kox Kane bega i ji kai jis prie ropu o kane nori padaryt clothesline jis net nespejus kane jo paliest jau wrciasi ir taip daznai ir tas labai uzknisa ;/
Cituoti

Guest_`KoM`_* 2005-07-28

Sutinku su koltasxxx... :wink:
Cituoti

nuotrauka TruBaller 2005-07-28

Oho kokia wrestlingo eksperte. Pirmiausiai pasakau, kad man Cena irgi patinka, bet galiu pasakyti, kad tas Japonas kuris "moka tik zalias gleives pust" yra tikrai daug geresnis uz Cena, taip, kad.......
Cituoti

Guest_[kurt]_* 2005-07-28

Jo,man tajiris visai patinka, ir kazkoks vienas jo bajeris isimine geras. bet cia tik mano nuomone. ten kur jis bega i virves, ir uz ringo (jomis laikydamasis)isoka, ir grizstamas duoda i snuki varzovui. Tikriausiai dizdioji dalis nesupras ka parasiau :?
Cituoti

Guest_bliuska_* 2005-07-28

me too us tajir, graziai spardosi ir vartosi japoniukas turi savo stiliu ir tai pagirtina :!:
na bet cia apie nemekstamiausius taigi man nepatinka Chris Masters & Kurt Angle
Cituoti

nuotrauka Beef 2005-07-29

[kurt pasakė:

]Jo,man tajiris visai patinka, ir kazkoks vienas jo bajeris isimine geras. bet cia tik mano nuomone. ten kur jis bega i virves, ir uz ringo (jomis laikydamasis)isoka, ir grizstamas duoda i snuki varzovui. Tikriausiai dizdioji dalis nesupras ka parasiau :)

nzn ar Tajiri taip daro, bet aprasymas labai primena Rey Mysterio 619
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2005-07-29

Nepatinka Masters & Carlito
Cituoti

nuotrauka Dizzee 2005-07-29

Tajiri,Tomko,Snitsky
nu nzn tajiri kazkoks lievas, tomko galingai atrodo, bet grybas,snitskiui gimmickas durnaas sugalvotas
Cituoti

Guest_Shadow_* 2005-07-29

Nepatinka:

Ortonas-taip jums nesivaidena :wink:

Chris Masters-atsirado matai Master piece.

Carlitas-jam zole geriau pust.
Cituoti

nuotrauka TruBaller 2005-07-29

Noriu tik priminti, kad Ortonas jau nebe Raw rosteryje :lol:
Cituoti

Guest_Ice_Boy_* 2005-07-29

man labiausiai nepatinka chris masters nes neturejo nej wieno normalaus matcho 1x1 wisada tik su tuo sawo challenge wajdina
Cituoti

Guest_putupas_* 2005-07-29

Eugene mano nemegstamiausias,nes jis kausas
Cituoti

nuotrauka XEUS 2005-07-29

1. Chris Masters - totaliai nieko nesugebantis, turbūt netgi Tiger Jeet Singh lenkiantis savo prastumu.
2. Gene Snitsky - šūdo gabalas brr. siaubingas wrestleris ne tik savo idiotiška išvaizda, bet ir sugebėjimais.
3. Kane - Total out of shape, aš pasižiūriu į dabartinį Vaderį ir matau, kad jis gerenės sportinės formos nei Kane, kur tai matyta, Vaderis gi wrestlina 1-2 kartus per metus, nesitreniruoja ir geria bei žralina visą dieną, o Kane... graudu.
Cituoti

Guest_Shadow_* 2005-07-30

Sutinku del Snistskio,bet del Kane tai nea.
Cituoti