←  Bendras

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Megstamiausias entrance

nuotrauka TruBaller 2006-01-04

Nu ka, reikia kiek matau po truputi daryti foruma aktyviu, nes per paskutines dienas postu skaicius yra tiesiog apgailetinas. Tai va, viena tema. Kokie yra megstamiausi jusu entrance'ai ? Jei ka tai entrance yra tas, kaip wrestleris ieina i ringa. Bent jau mano supratimu ;)
Cituoti

nuotrauka RazieL_ 2006-01-04

hm , A.J. Styles , bent jau man patinka , UT , kaip buna per wisokius WM kad su giltinem ar kuo ten ir kad jis "sklendzia" , Eddie su low-rideriu , Christopher Daniels , Goldberg (mat man patinka tokie "spark'ai" is virsaus) WCW rodos , gal klystu ..toliau.. tiesiog nepamenu..seip nlb tu entrance isskiriu..A TAIP! Dar jeff hardy TNA entrance ;)
Cituoti

nuotrauka Lix 2006-01-04

Jeff Hardy, Undertaker, Triple H, Batista. Daugiau neatsimenu...
Cituoti

Guest_putupas_* 2006-01-04

Undertaker,Ric Flair,,Triple H,Booker T ,Boogeyman .
Cituoti

nuotrauka WinstoN 2006-01-04

Triple H, Christopher Daniels (roh heel wersija), Jeff Hardy wwe/wwf entrance o ne dabartinis zombio parodijawimas..Austin Aries (ROH heel wersija), Colt Cabana, Spanky, The Rottweilers (wein tik jai kartu su jais J. Smokes), The Boogeyman dabar tik tiek prisimenu gal dar weliau kazka dadesiu ;)
Cituoti

nuotrauka Bam 2006-01-04

Undertaker, Triple H, Jeff Hardy wwf/wwe, Boogeyman. Nu dar is dabartinio Jeff Hardy TNA entrance`o galima pazvengt pvz kai vos begdamas neatsitrenke i ring post`a ;)
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2006-01-04

Bendrai entrance'ai - Goldberg'o (WCW, t.y. isijungia muzika, Doug Dellinger'is beldziasi i jo duris, girdime kaip Bill'as smogia galva i duris, iseina, jam is galvos teka kraujas, 6+ apsauginiai is krastu, ispila ant saves vandens, kibirksciai); Christopher Daniels (gera muzika, gerai pritampa prie gimiko - ko dar reikia? *Dabar WinstoN turetu pasakyti: "Titulo!"*), Ultimate Warrior'o - cia faktas, be sios muzikos ir sio isejimo jis nebutu tapes tokia zvaigzde.
Specifiskai:
Sting'o isejimas per Starrcade'97 - kai buvo tokia mistine kalba, lazeriai piese jo veida ant lubu, griaustinis (uzdaroje patalpoje;)) - zinau, visi lauke, kad jis nusileis nuo lubu ir daugelis buvo nusivyle, bet man tai buvo ispudinga.
Hulk Hogan'o isejimas per Hall of Fame'05 - as pats vos neapsiverkiau, zmones negalejo liautis kokias 10+ minuciu, Big Show/Giant'as verke - jautesi, kad isejo legenda.
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2006-01-04

Shawn Michaels be abejo ;)
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2006-01-04

1) Stingo nespecifiniai ishejimai (ishlindimas ish ringo, sraigtasparnis, virve)
2) Warrior begimas
3) Goldbergo WCW ishejimas, bet iki lajmint HW dirzha, nes po to tapo jau per daug ilgas.
4) Goldbergo, UT, Angle, Cenos parodijos su midget'ais:)
Cituoti

nuotrauka GhZ 2006-01-04

Benoit
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2006-01-04

Rodyti pranešimąTruBaller, Jan 4 2006, 07:43 AM, pasakė:

Nu ka, reikia kiek matau po truputi daryti foruma aktyviu, nes per paskutines dienas postu skaicius yra tiesiog apgailetinas. Tai va, viena tema. Kokie yra megstamiausi jusu entrance'ai ? Jei ka tai entrance yra tas, kaip wrestleris ieina i ringa. Bent jau mano supratimu ;)
O pachiam?;)
Cituoti

nuotrauka XEUS 2006-01-04

Įdomiausias man yra Mil Mascaras entrance :) labiau pompastiško entrance vargu ar galima rasti, o mėgstamiausias tai Vaderio B)
Cituoti

nuotrauka Beef 2006-01-04

Jericho, Goldberg (wcw isejimo nemaciau, bet man patiko wwe versija), Paul London (ir Brian Kendrick) nu dar Vinco specifine eisena ir galu gale Stone Cold, niekuo neipatingas, bet jam iseinant jauciama energetika ir pasitikejimas savimi.
Cituoti

nuotrauka TruBaller 2006-01-04

Rodyti pranešimąFortaz, Jan 4 2006, 06:47 PM, pasakė:

O pachiam?:)

Pakankamai daug :D Net nezinau nuo ko reiktu pradeti. Nu gal ROH - Joe, Spanky, Aries, AJ Styles, Jeff Hardy, Dutt, Rhino, Hoyt, Goldberg, London (dabar ir Spanky), Mexicools, Boogeyman, Kennedy, Steve Austin. Ai net nezinau, ka daugiau pasakyti. Niekas dabar i galva nebesauna. Tai cia butu siek tiek man patinkanciu. Ai dar SAT pamirsau pamineti :D
Cituoti

nuotrauka Wiliuzzz 2006-01-06

Triple h,Angle,Shown Michaels,Undertaker
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2006-01-07

Shown? ;)
Cituoti

nuotrauka Re-Powaz 2006-01-07

Na man tai Rock'o geras, Triple H, Benoit, Edge, Kane (ypac sprogimai), Ken Kenedy ir Rey Mysterio. Atrodo visi.
Cituoti

nuotrauka Wilkins 2006-01-09

1. The Undertaker - daartinis isejimas is ties geras (dazniau geresnis uz kovas buna :D )
2. The Rock - vien del muzikos ir Roko charizmos sukuriama nepaprasta atmosfera.
3. Bill Goldberg ir Ultimate Warrior - turbut vieninteliai dalykai, kurie buvo geri, kalbant apie juos, kaip apie wrestlerius :D
4. Ric Flair - nors ir nuvalkiotas, bet vis tiek gerai atrodo, ypac, kai teisejas, jam virve nuleidzia, lipant i ringa ;)
Cituoti

Guest_TuroK_* 2006-01-25

Triple H - man patinka jo entrance muzika ir dar kaip jis uzpurskia vandeni :D
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2006-01-25

Undertaker bet senajame jo gimicke kai jis isvaziuodawo su motociklu Rollin daina labai tiko nu man tiesiog ten buwo entranc`u entrance`as :D
Triple H tiesiog visada buna ispudingas entrance`as
is tna gal Jarretto ir Hardy isejimai patinka
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2006-01-26

THE ROCK ! , tiesiog kai isgirst pirmus zodziu kazkaip pasidaro atmosfera "blemba pagaliau normalus zmogus y ringa ateis"
Cituoti

Guest_astulka_* 2006-01-28

Na mano megstamiausias yra Batistos.
Taip pat patinka Triple H, Rey, Kane, Edge ir patikdavo Eddie.
Cituoti

Guest_Re1N_* 2006-02-03

1. Triple H
2.Jeff Hardy
3.The ROCK
Cituoti

nuotrauka orangeboy 2006-02-17

The Rock, HBK, Undertaker ir Kane su kauke!

TruBaller pasakė:

Rodyti pranešimąorangeboy, Feb 17 2006, 11:39 AM, pasakė:

Pritariu KoltasXxX! The Rock valdo!

Šį pranešimą redagavo TruBaller: 2006-02-17, 11:41
Cituoti