←  Nuotraukos ir animacija

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Ric Flair?..

nuotrauka `MalioK` 2006-01-03

Dabar nzn, gal kai kurie is jusu jau tai zinojo/mate - man tai buvo sokas! As aptikau Ric Flair'o jaunistes (karjeros pradzioje) fotografijas. As negalejau patiketi, kad tai Ric Flair'as:

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

As sakyciau zmogus radikaliai pasikeite.
Nuotrauka
Cituoti

nuotrauka GhZ 2006-01-03

Krw tesla ;)
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2006-01-03

Nestebina:)
Mat ash mates kazhkoki jo sena sena matcha, bet dar kaj zhodis 'internetas' visiems buvo kaip minimum susijes su didzhiule naujove:)
Iki kol pac nepradejaw siust Flair kovu, taj galvojaw kad ten bus kokiu 198x metu kova, bet kaj pamachiau jo 1982uju kova priesh Ricky Steamboat, suprataw kad ten bus 197x:)
Cituoti

nuotrauka girlscancry 2006-01-03

As apsalau pamacius sias nuotraukas. Jeigu kas nors man butu parodytu ir sakytu spek kas cia, tai man tikrai neateitu i galva kad cia Flair'as. Ketvirtoje nuotraukoje tai jis man dar siek tiek atrandu jo bruozu, bet visos kitos tai ;)
Cituoti

nuotrauka Lix 2006-01-03

Geras, koks storulis :D Ten kur balti plaukai dar gal ir imanoma atsikirt, bet kitur tai niekaip. Ypac ta trecia juokinga, toks kaip forsas atrodo :D
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2006-01-03

Akiniai tai legendiniai :D
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2006-01-03

man 3 nuotrauka y stora cicina uzneza ;]
Cituoti

nuotrauka emcas 2006-01-03

O koki jus tikijotes pamatyt jauna flair'a? Gal kaip Mastersa? :D Man tai jokio soko nebuvo, toki ji ir isivaizdavau jauna :D
Cituoti

nuotrauka girlscancry 2006-01-03

koltasXxX, Jan 3 2006, 07:49 PM, pasakė:

man 3 nuotrauka y stora cicina uzneza ;]

Aha rimtai panasus.

eMCas, Jan 3 2006, 07:54 PM, pasakė:

O koki jus tikijotes pamatyt jauna flair'a? Gal kaip Mastersa? :D Man tai jokio soko nebuvo, toki ji ir isivaizdavau jauna :D
Man tai jis kardinaliai skyriasi nuo dabartinio. Jeigu as buciau sekusi jo karjera tai soko nebutu, o kai as ji zinau tik toki koks yra dabar tai nuostaba kelia.
Cituoti

nuotrauka Lix 2006-01-03

Tikejausi tokio su baltais plaukais ir plonesnio, nu ta prasme kaip pvz koks Cena.
Cituoti

nuotrauka HARDCORE-AUGAS 2006-01-03

visai cia jis normaliai atrodo :D tik idomu kodel jis taip suplonejo ??? :D
Cituoti

galbut avarija aciliepe...
Cituoti

HARDCORE-AUGAS, Jan 3 2006, 08:08 PM, pasakė:

visai cia jis normaliai atrodo :D tik idomu kodel jis taip suplonejo ??? :D
Juk beveik visi zmones i senatve ploneja. Be to nepasakyciau, kad Flair'as yra plonas, jis normalaus sudejimo, ypac lyginant su jo bendraamziais :D
Cituoti

eMCas, Jan 3 2006, 08:20 PM, pasakė:

Juk beveik visi zmones i senatve ploneja. Be to nepasakyciau, kad Flair'as yra plonas, jis normalaus sudejimo, ypac lyginant su jo bendraamziais :D
Nu gera senatve... Paskutinej nuotraukoj jam nedaugiau metu nei Goldberguj kaj wrestlino WWE... O skirtumu tikraj yra...
Cituoti

Guest_Raiden_* 2006-01-03

Ispudinga,is super heawyweight i light heawyweight. :D Siaip tikrai sunkoka atpazinti. :D
Cituoti

Fortaz, Jan 3 2006, 08:37 PM, pasakė:

Nu gera senatve... Paskutinej nuotraukoj jam nedaugiau metu nei Goldberguj kaj wrestlino WWE... O skirtumu tikraj yra...
As kalbejau apie dabarti, o ne apie nuotraukose jo amziu.
Cituoti

eMCas, Jan 3 2006, 09:28 PM, pasakė:

As kalbejau apie dabarti, o ne apie nuotraukose jo amziu.
Taj butent paskutine nuotrauka yra gan sena, o jis ten ne senas, bet atrodo bevejk kaip dabar, palyginus su pirmom nuotraukom. Ishvada - ne i senatve, kaip sakej, susitrauke, bet del kazhko kito.
Cituoti

nuotrauka Bam 2006-01-03

Gal kas zino del kokiu priezasciu jis taip pasikeite?
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2006-01-03

Bam, Jan 3 2006, 09:43 PM, pasakė:

Gal kas zino del kokiu priezasciu jis taip pasikeite?
As speju, kad tai del avarijos, apie kuria jau uzsimine Fortaz. 1975 metais Flair'as pateko i lektuvo avarija (Cessna 310) - toje avarijoje mire pilotas. Ric'o stuburas buvo luzes trejose vietose. Manau reabilitacija ji taip paveike...
Cituoti

nuotrauka Akviliokea Maria and John 2008-06-23

Na man tose nuotraukose nelabai jis patinka
Cituoti

nuotrauka Stunner 2008-07-03

nesitekejau kad rickas toks teslius buvo big shoW KRC :rolleyes:
Cituoti

nuotrauka NevermanO_O 2009-01-18

Jus paziurekite Ric flair dvd "WWE: Nature Boy Ric Flair - The Definitive Collection (2008)" ten daugiau bus tokiu fotkiu ir video jis pats papasakos viska,tesliukas buvo :) baisu aisku,gerai ,kad pasikeite.
Cituoti

nuotrauka PsychO 2010-07-27

Gal ir panašus bet lašinių.... ;)
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2010-07-27

Siaip jei jau pakeleme tema, tai butu idomu pamatyti NORS viena Ric nuotrauka kur jo krutine nera pasmukus ;)
Bandziau, bet neradau :) Aisku ne vaikyste turiu galvoj, o geriausia forma :)
Cituoti

nuotrauka Vilkaviskis 2010-07-29

Man tai visai panasokas
Cituoti