Megstamiausias TNA talentas
Skorpio 2005-12-27
nu tai sakykit koks jusu megstamiausias tna wrestleris?
as tai dar pagalvot turiu
as tai dar pagalvot turiu
WinstoN 2005-12-27
Chris Daniels, nu ir kadangi ir jis jau ir TNA tai dar ir Austin Aries , bet aisku daniels megstamesnis
`MalioK` 2005-12-27
The reigning X Division Champion - Samoa Joe
Bet dabar pasielgsiu labai negraziai ir bonaliai, bet esu priverstas pripazinti, kad kai tik Sting'as zengs i ringa... Man bus beveik nusispjaut i visus TNA wrestleriu. Tiesiog as zinau, kaip nostalgija ir mano vaikistes herojai gali aptempti man sveika prota. Man tai bus labai emocionalu. Taigi po menesio galite laukti kito mano posto sioje temoje ir manau vardas pasikeis.
Bet dabar pasielgsiu labai negraziai ir bonaliai, bet esu priverstas pripazinti, kad kai tik Sting'as zengs i ringa... Man bus beveik nusispjaut i visus TNA wrestleriu. Tiesiog as zinau, kaip nostalgija ir mano vaikistes herojai gali aptempti man sveika prota. Man tai bus labai emocionalu. Taigi po menesio galite laukti kito mano posto sioje temoje ir manau vardas pasikeis.
TruBaller 2005-12-27
Nu panasi tema buvo, bet tik panasi Tai dabar kaip ri as tureciau pasisakyti Nu gerai, jei skaitytume, jog Red'as priklauso TNA rosteriui, tai jis. Po to eitu AJ, Daniels, Aries, Joe, Jeff (ne tas, kuris su gitara begioja )... Nu ir dar turbut tiek galeciau isvardinti, bet to nedarysiu, kad neatrodytu kvalai
Lix 2005-12-27
Nu siaip labiausiai patinka Jeff Hardy, bet kadangi jis toks jau pusiau wrestlinantis, tai net nzn turbut X division elitas - AJ styles, Joe, Daniels. HW divizionas kazkaip nekelia dideliu simpatiju
Skorpio 2005-12-27
nu px wis galvojau rasyt ar ne rasyt bet kokiu atveju nuskambes kvailai
man patinka Ron Killings as daug jo macu nemates bet man isai wistiek patinka ))
gal kas nori imest pora jo kovu?
man patinka Ron Killings as daug jo macu nemates bet man isai wistiek patinka ))
gal kas nori imest pora jo kovu?
HARDCORE-AUGAS 2005-12-28
megstamiausi:
Kevin Nash,Jeff Jaret,Sabu...
na o dabartinai jaunesni wrestleriai..... Rhino,Team 3D,Chris Sabin
Kevin Nash,Jeff Jaret,Sabu...
na o dabartinai jaunesni wrestleriai..... Rhino,Team 3D,Chris Sabin
Bottom 2008-01-27
Sunku isirinkti vieną mėgstamiausią. Yra keletas, kurie savitai pasiymi, turi savo pliusus. Jie būtų Christian, Angle, Samoa Joe ir Kaz.
Primusas 2008-02-04
na mano tai cage, aj ir po gero lader maco pradejau simpatizuo kaz. is tag teamo tai mcmg lax, nadauk kas man ten patinka
Jojuks 2008-02-23
Be abejonės rašau jog Christian Cage
Šį pranešimą redagavo Jojuks: 2008-02-23, 09:48
Šį pranešimą redagavo Jojuks: 2008-02-23, 09:48
domaz 2008-03-01
Turiu daug megstamu kovotoju toje federacijoje. Ko gero pirmas ateinantis i galva butu Christian Cage... Nezinau kaip paargumentuot sita pasisakyma. Man labai patinka jo gimmickas, interviu kai duoda
Walleris 2008-03-16
Siaip TNA visada sergu uz gera matcha, o ne uz konkretu wrestleri, bet...bet yra viena isimtis - AJ Styles, kuris yra mano megstamiausias wrestleris ne tik is TNA rosterio, bet aplamai