←  Bendras

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Pirmas matytas finisheris

nuotrauka Skorpio 2005-12-17

abejoju ar tema susilauks daug demesio , nes dauguma sakys neprisimenu :())) nu , bet wistiek jei prisimenat pati pirma matyta finisheri tai pasakykit , o jeigu dar ir move`a prisimenat tai wopsce butu zjbs :DD
Cituoti

nuotrauka WinstoN 2005-12-17

Pirmas mano matytas move'as buwo dropkick'as sita tikrai atsimenu, nes kai ji pirma kart pamaciau jis man padare dideli ispudi, nes apie wrestlinga tada dar nieko nezinojau) o finisherio deja neprisimenu
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2005-12-17

nu o as atmintim nesiskundziu :( tai gerai prisimenu kad pirmas mano matytas finisheris buvo superkick o moves? kiek prisimenu tai armdragas grazu tada labai buwo :(
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-12-17

nei pirmo move`o nei pirmo finisherio TIKRAI neprisimenu :(
Cituoti

nuotrauka TruBaller 2005-12-17

Cia turbut reiktu prisiminti pati pirmaji matyta savo matcha, bet jo tikrai nepamenu. O pats pirmas finisher'is... hmmm.... cia gal pats pirmas kai suvokiau, kad tai yra butent finisher'is tai butu koks Jackhammer... Bet jei buti atviram, tai tikrai nepamenu.
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2005-12-17

Pirma dalika, kuri pamaciau susijusi su wrestlingu buvo ne matchas - tai segmentas tarp nWo ir Sting'o (The Crow). Neprisimenu kas ten ivyko, bet Hoganas ir Sting'as nerado bendros kalbos ir... pirma finisheri, kuri buvau mates - Scorpion Death Drop:(
Cituoti

Guest_putupas_* 2005-12-17

Mano pirmas matytas fbuvo Lex Luger ,tik neatsimenu kaip vadinasi :(
Cituoti

nuotrauka Lix 2005-12-17

Nu kadangi zaisdamas SD!2 zinojau mintinai visu finisherius, o kai pradejau BTV ziuret tai Triple H rode daugiausiai, tai vat Pedigree labiausiai ir isimine.
Cituoti

nuotrauka RazieL_ 2005-12-17

kiek pamenu , Batista bomb , kai uzmeciau aki , kaip ziurejo winston wrestlinga per BTV :(
Cituoti

nuotrauka HARDCORE-AUGAS 2005-12-17

mano pirmas judesys pamatytas buvo kai 2 hebrantai (gaila nezinau kokie :( ) dauzeis ir vienas irish wipino kita i wirwes ir padare chlosline ant knopkiu! o po to suzinojau ir kitus :( o finisheris tai jacknife powerbomb per stala.
Cituoti

nuotrauka Dizzee 2005-12-17

nu ash senai prima finisheri machiau LEG DROP (Hogan) o vejxma taj man rodos chopu daug (bet neatsimenu kas tuoss chopus dare) :(
Cituoti

nuotrauka Beef 2005-12-17

Rodyti pranešimą`MalioK`, Dec 17 2005, 01:05 PM, pasakė:

Pirma dalika, kuri pamaciau susijusi su wrestlingu buvo ne matchas - tai segmentas tarp nWo ir Sting'o (The Crow). Neprisimenu kas ten ivyko, bet Hoganas ir Sting'as nerado bendros kalbos ir... pirma finisheri, kuri buvau mates - Scorpion Death Drop;)

Tai va pas mane panasi situacija, pirmas zvilgsnis i wrestlinga buvo per ta kanala kur rodydavo po cartoon network vakare (atrodo jis TNT vadinosi). Tai kai ji isijungiau pamaciau, kad daug zmoniu musa viena ringe gulinti zmogu balta kauke, tada tiesiog pasislykstejau tuo dalyku ir nesupratau kodel tai is viso leidziama.
Cituoti

nuotrauka GhZ 2005-12-17

Prisimenu per miglas tai gal Rock buttom buwo,o gal leg drop sie abudu turbut
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2005-12-17

Pirma finisheri maciau per SvR, tai buvo kane'o chokeslamas
Cituoti

nuotrauka emcas 2005-12-17

Kiek prisimenu mano pirmas matytas finisheris - chokeslam.
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2005-12-17

goldbergo spear
Cituoti

nuotrauka dogmas 2005-12-18

Tikslei neatsimenu. Dar tada ziurejau BTV berods "Keino gelezinei gniauztai" a.k.a Chokeslam
Cituoti

nuotrauka efka00 2005-12-19

atrodo dar wcw laikais Triple H pedigree bet jau tada tai tu kitu siaip neisiminiau :)
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2005-12-19

Rodyti pranešimąefka00, Dec 19 2005, 09:48 PM, pasakė:

atrodo dar wcw laikais Triple H pedigree bet jau tada tai tu kitu siaip neisiminiau :)
Ar ne? :) Triple H buvo WCW kompanijoje tik vienus metus - 1994-1995 metai. Tada jo vardai buvi Terra Ryzing ir Jean-Paul Levesque. + Tada jis dar nenaudojo Pedigree;)
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-12-19

echhh...dar vienas WRESTLING GOD :)
Cituoti

nuotrauka TruBaller 2005-12-20

OUUUU YEAH!!!! BTV BTV... O paskui verkia kai juos taip vadina :) KRc... stai jums irodymas, apie ka mes gal puse metu kalbam - net jusu adminu protingumas :)
Cituoti

nuotrauka emcas 2005-12-20

Rodyti pranešimąefka00, Dec 19 2005, 09:48 PM, pasakė:

atrodo dar wcw laikais Triple H pedigree bet jau tada tai tu kitu siaip neisiminiau :D
Cia tai nusikalbeta.. Negi tu ziuredavai wcw, tuo labiau dar 94-95 metais?? Abejoju..
Cituoti

nuotrauka Fantazy 2005-12-23

Rodyti pranešimą`MalioK`, Dec 19 2005, 10:04 PM, pasakė:

Ar ne? ;) Triple H buvo WCW kompanijoje tik vienus metus - 1994-1995 metai. Tada jo vardai buvi Terra Ryzing ir Jean-Paul Levesque. + Tada jis dar nenaudojo Pedigree;)

O kelinti metai, ir kokioj kompanijoj jis budamas, rengdavosi kaip iš baleto, theme buvo irgi baleto kurinukas, ir jis darydavo pedigree?.. Kiek prisimenu tauntas buvo nusilenkti, kaip viduramžiais.. Idomu būtu sužinoti :?
Cituoti

nuotrauka Lix 2005-12-23

Rodyti pranešimąFantazy, Dec 23 2005, 03:31 PM, pasakė:

O kelinti metai, ir kokioj kompanijoj jis budamas, rengdavosi kaip iš baleto, theme buvo irgi baleto kurinukas, ir jis darydavo pedigree?.. Kiek prisimenu tauntas buvo nusilenkti, kaip viduramžiais.. Idomu būtu sužinoti :?

WWF 1995-96 metais.
Cituoti

Guest_Raiden_* 2005-12-23

Pirmas matytas finisheris pedigree arba FU <(neatsimenu kaip rasosi)
Cituoti