Tenisas
Bam 2005-12-16
Siuo metu turbut megstamiausia sporto saka, lankau jau 3 menesius, sekasi gana neblogai dabar is grupes pradejau turbut geriausiai zaist (nu cia kiti man taip sake). Siandien labai nebloga treniruote buvo, vietoj 1 h buvo 2 h o vat po kaledu jau ir mazas turnyras bus, tai vat, labai patinka, idomu, smagu!
RazieL_ 2005-12-16
hm , kazkada lankiau , senai senai ... kadangi buvau mazas , didelio kruvio neduodavo , buvo boring ir meciau , beje galetum pakeist pavadinima i lauko tenisas , nes yra tox dalykas kaip ir stalo tenisas , kuri taip pat lankiau , manau labiau patiko , ir reakcija ganetinai patobulejo , dabar daznai speju pasitraukt kai jis meta i mane kanors (visi zino kas tas JIS)
Bam 2005-12-16
RazieL_, Dec 16 2005, 05:38 PM, pasakė:
hm , kazkada lankiau , senai senai ... kadangi buvau mazas , didelio kruvio neduodavo , buvo boring ir meciau , beje galetum pakeist pavadinima i lauko tenisas , nes yra tox dalykas kaip ir stalo tenisas , kuri taip pat lankiau , manau labiau patiko , ir reakcija ganetinai patobulejo , dabar daznai speju pasitraukt kai jis meta i mane kanors (visi zino kas tas JIS)
As dabar lankau 3 kartus i savaite, kruvis gana normalus, daznai sukaistu ir pavarges po trefkes bunu
koltasXxX 2005-12-16
man ir norm kruvis ir trys kartai per savaite ,kur lankai Bam'ai ? Seip buna labai krutos vasara teniss camp