Boogeyman
TruBaller 2005-12-15
Kazkaip net keista, kodel sitos temos iki dabar dar nera Tai va... ka manot apie Boogeyman ? Manau, kad nuomoniu bus visokiu, tai tikrai idomu jas isgirsti
Fortaz 2005-12-15
He's... He's cool:)
Nu geras tol, kol zhiuri kaip i linxma personazha;) Dalis zhmoniu ajshq mano, kad jis rimtaj skirtas siaubuj ivaryt (ala undertaker), taj tokiom akim zhiurint jo peronazhas shudas:)
O zhiurint kaip i pokshtininka, kuris vis kaip nors nori ishgasdint, bet svarbiausia taip, kad nustebintu+pralinxmintu publika... He's cool:)
Tik wrestlerio atrodo ish jo nera... Na tik bajgiamasis man patinka:)
Nu geras tol, kol zhiuri kaip i linxma personazha;) Dalis zhmoniu ajshq mano, kad jis rimtaj skirtas siaubuj ivaryt (ala undertaker), taj tokiom akim zhiurint jo peronazhas shudas:)
O zhiurint kaip i pokshtininka, kuris vis kaip nors nori ishgasdint, bet svarbiausia taip, kad nustebintu+pralinxmintu publika... He's cool:)
Tik wrestlerio atrodo ish jo nera... Na tik bajgiamasis man patinka:)
TruBaller 2005-12-15
Vot man tai jis nerealus irgi... Tikrai su situo gimmicku wwe neprasove. Tiesiog net labai idomu ziureti, kaip zmones tyli per jo matchus, lyg bijodami ka nors pasakyti Nu mano nuomone manau sutaptu su Forto
dogmas 2005-12-15
Na is jo wrestleris tai nekox
O gimmick kai man jo lb patinka, tie sliekai viskas sudaro jam vieta mano vienu is megstamiausiu wrestleriu sarase
O gimmick kai man jo lb patinka, tie sliekai viskas sudaro jam vieta mano vienu is megstamiausiu wrestleriu sarase
TruBaller 2005-12-15
Nu as tai nelabai suprantu, kaip jus is dvieju judesiu galite spresti ar ji geras wrestleris, ar ne As turbut durnas tuo atzvilgiu. Nu o jei taip ziurint, tai tarki Punk'as debiutuoja panasiu gimmicku ir laimi pries varzova su vienu movu. Tai jus jo nezinodami irgi sakysit, kad jis lopas, kaip wrestleris, bet istikruju taip nera Taip, kad bent jau as tai tokiu skubotu isvadu nedaryciau, nors turbut ir as laikausi tokios nuomones, kad is jo nera labai geras wrestleris
Lix 2005-12-15
Nu man tai jis irgi patinka, nu aisq ypac visokie angle su juo. Manau gaus tikrai nemaza pusha, o jei gimmickas toks isliks tai turetu ir pasilikt toks kaip tweener, kuri nugaleti galima tik nesvaria taktika Sliekai visokie tai man patinka, nors man kelia nerima pacio zmogaus isijautima i gimmicka
Fortaz 2005-12-15
Nu ash taj tik del to, kad jis pac yra berods kulturistas, ir berods ish OVW. Pagalvokim ka mes chia tokio turim panashaws (kad butu kulturistas+ish OVW)... Nugi Batista...
Asjhq ne ish tu jo dvieju judesiu sprendzhiu kad wrestlerio nera, bet jej jau jis butu geras wrestleris, taj butume apie ji zhinoje anxchiau:)
p.s. ir kol kas tik sakaw 'atrodo wrestlerio gero nera', bet taj nerejshkia kad nebus... Lesnaris pradzhioj irgi tik jega demonstravo (nors jo wrestlinimas be abejo tobulejo neaciejamaj nuo to, kad jis freestyle imtyninkas buves - kaip Angle. O BoogeyMan ne:P)
Asjhq ne ish tu jo dvieju judesiu sprendzhiu kad wrestlerio nera, bet jej jau jis butu geras wrestleris, taj butume apie ji zhinoje anxchiau:)
p.s. ir kol kas tik sakaw 'atrodo wrestlerio gero nera', bet taj nerejshkia kad nebus... Lesnaris pradzhioj irgi tik jega demonstravo (nors jo wrestlinimas be abejo tobulejo neaciejamaj nuo to, kad jis freestyle imtyninkas buves - kaip Angle. O BoogeyMan ne:P)
TruBaller 2005-12-15
Nu pvz. Punk'o, Kash'o ar kitu wwe wrestleriu irgi daug kas nezino Nu as siaip nesigincyju su tavim, nes ir pats manau, kad jis nera super wrestleris, bet ka cia gali zinoti
Guest_Hell_*
2005-12-15
Pykes aina sau jis ma slykstus sliekus valgo dantu eturi bet siaiip normala reikia tokiu zmoiu wrestlige.
Guest_Tomas_*
2005-12-16
As jau senai tikejausi ,kada WWE priims vel panasaus kaip Undertakerio,Masked Kane,Mankind gimmicko wrestleri,ir pagaliau buvo priimtas Boogeyman.Na po kolkas jis man didelio dar ispudzio nepadare,bet galbut visai perspektyvus yra
TruBaller 2005-12-16
Cia truputi ne taip issireiskiai. Manau, kad reiktu sakyti, kad seniai tikejausi jog wwe sukurs toki gimmicka kaip pries tai pamineti.
Guest_Tomas_*
2005-12-16
Gramatiskai viskas tinka ,aisku butu galima issireikst ir tavo pasiulytu variantu,bet manau turetumete suprast ka norejau pasakyt
GhZ 2005-12-16
Man jis coool jo gimini'kas zjbs patinka jo isvaizda,tie sliekai viskas zjbs:D
`MalioK` 2005-12-16
Tomas, Dec 16 2005, 08:27 PM, pasakė:
Gramatiskai viskas tinka ,aisku butu galima issireikst ir tavo pasiulytu variantu,bet manau turetumete suprast ka norejau pasakyt
Guest_Tomas_*
2005-12-16
Guest_putupas_*
2005-12-18
Heh ,neblogas tas Boogeyman ,tik man nepatinka ,kad jis sliekus valgo...
Skorpio 2005-12-18
o man isai patinka kai ibega net susikuria tokia nesmagi atmosfera man tai isai waldo nu tikekimes wwe gal is jo ka nors rimto padarys.. nors ir abejoju
Fortaz 2005-12-18
TruBaller, Dec 15 2005, 05:55 PM, pasakė:
Nu pvz. Punk'o, Kash'o ar kitu wwe wrestleriu irgi daug kas nezino Nu as siaip nesigincyju su tavim, nes ir pats manau, kad jis nera super wrestleris, bet ka cia gali zinoti
Nezhinaw, bet nemanaw:)
O ish BoogeyMan daugiausia kas gali gautis, taj mano suvokimu tox kaip Staineris - steroidu pririjes ir mokantis N varijacijus suplexu. Tiek kad gera Gimick'a tures, galinti palajkyt ir faceus ir heelus (kaip flair)
TruBaller 2005-12-18
Kash'as taip... Jis ir OVW ir DSW trynesi, o Punk'as ir dabar dar ten trinasi.
Fortaz 2005-12-18
Nu del OVW taj nenustebinaj, bet taip ir nepasakej - o kulturistaj jie?
Na ta prasme kokia sporto shaka, ka jie dare iki tol?
Nes bevejk visi zhymesni, ishskyrus Cena, kazhka dare iki tol susijusio su sportu.
Na ta prasme kokia sporto shaka, ka jie dare iki tol?
Nes bevejk visi zhymesni, ishskyrus Cena, kazhka dare iki tol susijusio su sportu.
Beef 2005-12-28
Taigi jis tu slieku nevalgo, tik kai kamera rodo juos isiurbineja, poto vel kiek iskisa ir vel isiurbia.
Vysniuz 2005-12-29
Bet wistiek det i burna kirmeles... :/ O man jis pats tai pasirode labai keisto budo ir paziuresim kaip jis wrestlina kai susidurs su stipresniais wrestleriais
GhZ 2005-12-29
Zinau turi turet bet kai jis sypsosi ir priekiniai dantys tai ten juos uzdenge kokia pleve ar kuo ar jis juos isilupes?
EDIT:va priekiniai tie dantys
EDIT:va priekiniai tie dantys